Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.
Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.
Ne, v marci, píšu to tam. Na Soroya už je skoro celý den tma.
Odpovědět
Ahojte, Michale nadherné fotky avšak drsné, nedokážu si představit tam bydlet .
V červenci jedeme na Loppu , máte někdo nějaké horké tipy na dobré lovné místa? Vím že tam jsou ryby většinou všude, ale prohlížel jsem dno a nejsou tam kromě pár vyjímek, které jsou daleko na moři ,žádné výrazné podvodní hory. Je tam hrana , ale ta je dost dlouhá na severní straně sildy jsou krásné místa na halibuty , ale hora z 200 na 30 metrů žádná, nebo jsem ji nenašel . Horečka odjezdu se blíží i když je to až za dlouhých 6 měsíců .
Dík
D
Ježíšek za dveřmi
Odpovědět
Musíš vyjet z fjordu ven a dostat se na šelf, abys mě Soroyu na dohled. Tam si dobře zachytáš.
Odpovědět
Ahoj všem, po delší odmlce se opět hlásím. Reklamovat ze Soroya počítač v Praze, je opravdu logistický zážitek :) Na Soroya je už úplná tma a slunce nevychází. Pouze na několik okamžiků denně se venku objeví trocha světla, ale než se stihnete obléknout a využít té chvíle, je opět tma. Počasí je tu však neuvěřitelně stabilní a teploty se pohybují okolo nuly. Jediné co vás zde může potrápit je vítr, který přehazuje sníh z jedné strany na druhou a dosahuje rychlosti až 35m/s. Život v Hasviku se však nezastavil a vše funguje vesele dál :) Když přijíždíte na Soroyu chytat tresky, je to jako trhat z jabloně jablka, ale žít na Soroye kvůli rybám, je jako čekat na té jabloni než ovoce dozraje :/. Ani nevíte jak už se těším na sezonu :) Zde se můžete podívat, jak záživné je venčit na Soroya psa :)
Odpovědět
Ahoj Navarchus: je to obyčejné gopro hero4 black edition, už se těším až připlujou tresky a podívám se s ním pod vodu :)
Odpovědět
Ahoj Navarchus: je to obyčejné gopro hero4 black edition, už se těším až připlujou tresky a podívám se s ním pod vodu![]()
Ahoj, do kolika metrů je to Gočko vodotěsný??
Odpovědět
Díky za odpověď,
na to, že patří mezi ,,obyčejný,, prima obraz. Omrknu to.
Odpovědět
pro Kliknis,
odolnost do 40m.
Odpovědět
Ahoj, tak dnes jsem vám vyfotil maximum světla které tu teď máme. Celá akce trvá tak 30 minut :)
Odpovědět
Ahoj Navarchus: je to obyčejné gopro hero4 black edition, už se těším až připlujou tresky a podívám se s ním pod vodu
Ahoj, někde píšou do 30m a někde do 40m, ale podle mě je ideál stejně cca do 20m kvůli světlu.
Odpovědět
Ahoj Navarchus: je to obyčejné gopro hero4 black edition, už se těším až připlujou tresky a podívám se s ním pod vodu
Ahoj, někde píšou do 30m a někde do 40m, ale podle mě je ideál stejně cca do 20m kvůli světlu.
Když jsou ideální podmínky, což je teda málokdy, tak i v 45 metrech je to jako doma v akváriu. Samozřejmě barvy už jsou trošku slabší, ale účel to bohatě splní. Jinak ideál bych řekl do 30ti metrů. Těšim se na nějaký video, v létě tam u Tebe taky něco natočim.
Odpovědět