Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.
Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.
Michale tak s touhle kamarádkou by mě doma nepustili.přeju klidnou cestu a ohnutý pruty, nebo pevný?
![]()
Manželka se s ní seznámí až dnes večer, překvapení.
Odpovědět
Tak my jedeme na Soroyu v neděli bez Polky a já asi i bez bojového pásu. Vždycky se holedbám, že silné kusy balí až den před odjezdem a teď na to patrně trochu doplatím. To by mě fakt zajímalo, kam se mohl ..... no nic, manželka ani pes si ho prý nepůjčovali a tak budu mít halt modřiny v tříslech. Třeba se ještě někde nečekaně vynoří .... A už chci vidět dračí hlavu ! :-)
Odpovědět
Petře, přeji klidnou cestu, pohodové počasí a hodně krásných ryb.
Odpovědět
Děkuju za přání, Honzo, a tobě (i celé partě) v pondělí dobrý start a ještě lepší výsledky na vodě . Dejte polakům za uši - my tam nahoře žádného neuvidíme ;-) JAKABO psal,že u Ornulfa už je solidní připojení na net, tak se určitě z Hasfjordu ozvu.
Odpovědět
Michale, přeju pohodovou cestu a klidné moře. Pojedeme tě vystřídat (Bestemor a Hytte), tak nám tam taky něco nech, hlavně to placatý 😉 Vyjíždíme za 11, to už se dá vydržet. Jinak se ozvu příští týden, abysme domluvili všechny ty lodě do přístavu v Hasviku pro oba domy. Díky a šťastnou cestu.
Odpovědět
Obědváme
Pěkné. Užívejte. To musí být lahůdka. Tak dobře
Odpovědět
Malá inspirace pro nadcházející sezónu lovu halibutů. Za 4h start!
https://www.youtube.com/watch?v=a8YKRzXS1mA
Odpovědět
Dnes se nám stal kuriózní zážitek. Táta dostal ve 100m záběr. Ryba si začala brát velmi rychle metry pletenky. Pak během okamžiku jela nahoru do 50m, že jsme museli navíjet elektrikou. Brzda utažená na maximum, ryba se rozjela a během chvilky vymotala 300m pletenky a konec.... Vůbec netušíme co to mohlo být. Kdo ví co ještě v moři plave :) Máte někdo s něčím podobným zkušenost?
Odpovědět
Byl to na 100% tuňák obecný. Už tři roky po sobě se tam v tomto období chytají. Pár známých to stálo i vybavení, protože nečekali takový razantní záběr. Na co to přišlo?
My jsme Roztoku, čekáme na trajekt.
Odpovědět
Byl to na 100% tuňák obecný. Už tři roky po sobě se tam v tomto období chytají. Pár známých to stálo i vybavení, protože nečekali takový razantní záběr. Na co to přišlo? My jsme Roztoku, čekáme na trajekt.
To by vysvětlovalo, v poslední chvíli než to urval to jelo pryč od lodi místo dolů. Přišlo to na pilkr 500g.
Tak šťastnou cestu Michale, snad se potkáme pak u trajektu.
Odpovědět
Zítra za mnou přijede kamarádka z Warszawy. Naložíme auto a startujeme směr Soroya. Těšte se na nové reporty, které budou tentokrát v dámském podání. Viděli jsme se jednou 20min. Sám jsem zvědav jak zapadne do party a jestli zdola ryby, které na Soroya čekají.
Tak nezapomen pribalit napoj Sarlotka na ladno.Uvidis,ze potom vytahne vsechno.
Drzim palce a tesim se na reporty
Odpovědět
Zvolna stoupámě na sever. Máme to 180km do Töre. 16 let se řídím pravidlem do Norsko zásadně bez bab, letos jsem udělal kvůli Karolíně výjimku. Uvidíme jaký to bude parťák do lodi. Zatím se furt posiluje spánkem.
Odpovědět
Tak máme sbaleno, naposledy jsme se byli projít po ostrově a zítra v 6 ráno na trajekt. Z naší party jsme letos měli 4 nováčky, celkově jsme si krásně zachytali. Nachytali jsme tresky, vlkouše, okouníky a i jednoho menšího halíka. Přišlo i několik větších ryb. Ostrov Soroya je jedno z nejhezčích míst na světě, kde jsem zatím byl. Teď už jen nějak přežít tu cestu autem zpátky.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...