Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

[citace]zok napsal:

to husky 19: ještě doplním ubytováni budeme v tvé oblíbené chatě "Bestemors house"[/citace]

A je to tam :-D

A je to hotové, fisching team Sezemice od 18.-28.8.2015 na Bestemorse

:-D

je nutný mít zaregistrovaný autopass při "švédské" cestě na Soroyu???

Ne, pokud pojedes klasickou trasu Svedskem, pripadne i Finskem, norsky autopass nepotrebujes :-) :-)

to Robin 21: nepotřebuješ. Nikde jsme neplatili pokud si pamatuju.

Český delegát právě dorazil na Soroya a potkal Ornulfa, jak trénuje.

:-D - bych řekl, že trénují psi a Ornulf se veze.......:-D :-D :-D

Ideme prvý krát na prelome máj-jún (květen-červen) na Soroya. Je potrebné mať v tom čase na lodi aj rukavice ? Ďakujem.

[citace]ivanmi55 napsal:

Ideme prvý krát na prelome máj-jún (květen-červen) na Soroya. Je potrebné mať v tom čase na lodi aj rukavice ? Ďakujem. [/citace]

Na Soroye vždy. To si buď naprosto jistý. Můžeš trefit krásné počasí, že si je rád odložíš. I na tričko to může být. Ale jink bez rukavic ani ránu!!

Ivan,takéto maličkosti maj so sebou vždy. Michal tu má výbornú fotogalériu,tak si takéto maličkosti pozri na fotkách. Možno nájdeš aj iné vychytávky na oblečenie.Inak pekný lov a veľké ryby.

Budúci rok 2016 ideme na SOROYu aj my.

Vďaka :-)

Len si predtým dáme 2 - 3 tréningy v okolí Lokty.

Tak dnes sa nám to zlomilo a už je veselšie - za 99.:-D

To Lacoh : To fakt ? Idem na to...;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.