Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Vsetkym priaznivcom Norskeho rybolovu zelam v roku 2015 vela zdravia, stastia,naplnenie rybarskych snov a chladnejsiu vodu, aby sme za treskami nemuseli chodit dalej k severnemu polu...Soroya by mohla stacit.

Oslava Silvestra v Hasviku

Světla už začně přibývat.

Ako je to s plavbou malych clnov v marci?

Niekde som cital ,ze plati zakaz pre male plavidla az do aprila.

Taky jsem nad tím přemýšlel. To musí podle mě mít ošetřené Ahmad když nám svěří lodě.:-)

[citace]Sim napsal:

Světla už začně přibývat.

[/citace]

A až ho přibyde ještě více, až na polární den, vyrážíme!!!! Už aby to bylo.

Momentálně se denní teploty na Soroya pohybují kolem -7C a v noci hrubě pod -10C. Doufám, že se to do března trochu spraví.

Čau rybáři. Loni jsme Soroy vypustili a operovali u Honzy Dufka, letos se na ni budeme těšit 22.6. - 28.6. 2015 Máme v plánu natočit klip k pecce Na sever (tahle pecka si to urcite zaslouzi), tak pokud se tam z Vás bude někdo vyskytovat, dejte vědet a můžete se zapojit.[yt=3mKlpAbpwhg=yt]3mKlpAbpwhg[/yt]

[citace]hikor napsal:

Čau rybáři. Loni jsme Soroy vypustili a operovali u Honzy Dufka, letos se na ni budeme těšit 22.6. - 28.6. 2015 Máme v plánu natočit klip k pecce Na sever (tahle pecka si to urcite zaslouzi), tak pokud se tam z Vás bude někdo vyskytovat, dejte vědet a můžete se zapojit.[/citace]

tak to se potkáme, někde na cestě, my tam a vy domů..

to husky 19: zok + pepe doplnili partu Preparátora a pro stříhače metrů musím oznámit, že je to již za 79

My to máme dnes za 133 :-(

[citace]hikor napsal:

Čau rybáři. Loni jsme Soroy vypustili a operovali u Honzy Dufka, letos se na ni budeme těšit 22.6. - 28.6. 2015 Máme v plánu natočit klip k pecce Na sever (tahle pecka si to urcite zaslouzi), tak pokud se tam z Vás bude někdo vyskytovat, dejte vědet a můžete se zapojit.[/citace]

tak ja tam budu celý rok tak se mužů zapojit:-D

[citace]sroubek282 napsal:

hikor napsal:

Čau rybáři. Loni jsme Soroy vypustili a operovali u Honzy Dufka, letos se na ni budeme těšit 22.6. - 28.6. 2015 Máme v plánu natočit klip k pecce Na sever (tahle pecka si to urcite zaslouzi), tak pokud se tam z Vás bude někdo vyskytovat, dejte vědet a můžete se zapojit.

tak to se potkáme, někde na cestě, my tam a vy domů.. [/citace]

...tak to aby jsme se tam o par dnů zdrzeli, pockali, necemu se priucili a vy nam helfli s videem. Treba nam pujcili halibuta do zaberu atak :-D, samozrejme jen, kdyby jsme vysli na prazdno,....

to husky 19: ještě doplním ubytováni budeme v tvé oblíbené chatě "Bestemors house"

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!