Hasvik, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 30°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 25°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 21°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

[citace]zerp napsal:

Tak já se těším jako PRASE !!!!! Poprvé !!!![/citace]

A toho lahváče nechej doma..:-D:-D:-D, ten oblek se přijímá..

První strana opět aktualizována o Radyn+5 mořských vlků. :-D

Tak doufám, že nám tam tu sezónu pěkně rozjedeš. 8-):-D

Dnes ráno pohled na Hasvický přístav.

Jezisek vi, ze se jede na Skrei :D :D 8-)

[citace]Qwuiddo napsal:

Jezisek vi, ze se jede na Skrei :D :D

[/citace]

Nooo, u vás se ježíšek vyzná, příští rok ho pošli ke mě. :-D:-D:-D

Takze sørøya pozor ;) norsky oceanolog predpoklada ze rok 2015 bude fakt brutalny pre lov skreii ;) clanok mam na fb Sim alebo Sroubek mozu zdielat ;)

:-D:-D:-D

[citace]IvanAlta napsal:

Takze sørøya pozor ;) norsky oceanolog predpoklada ze rok 2015 bude fakt brutalny pre lov skreii ;) clanok mam na fb Sim alebo Sroubek mozu zdielat ;)

[/citace]

Ano, máš pravdu, právě jsem to četl přes překladač...8-)8-)

[citace]Qwuiddo napsal:

[/citace]

Je mě tě líto, ale 30% nástrah můžeš okamžitě vyhodit. Ti okouni jsou k ničenu a stejně ty červeno černé gumy Sei. To prostě nechodí a nefungují na velkých hloubkách.

[citace]Fish napsal:

Qwuiddo napsal:

Je mě tě líto, ale 30% nástrah můžeš okamžitě vyhodit. Ti okouni jsou k ničenu a stejně ty červeno černé gumy Sei. To prostě nechodí a nefungují na velkých hloubkách.[/citace] a zrovna na ty okouny kluci z NSA chytali a uspesne,videl jsem dost fotek, ale Cut bait je super volba a jeste bych doplnil Roy baity v barve Keler:-D

[citace]Fish napsal:

Qwuiddo napsal:

Je mě tě líto, ale 30% nástrah můžeš okamžitě vyhodit. Ti okouni jsou k ničenu a stejně ty červeno černé gumy Sei. To prostě nechodí a nefungují na velkých hloubkách.[/citace]

Mě tě líto není. Vyhazovat je určitě nemusíš. Jen na hloubkách chytat nebudeš. I na jaře se chytají halibuti a kočky na menších hloubkách :-D:-D

[citace]Radyn napsal:

Tak vám Soroyáci můžu s radostí oznámit že se přidáváme do seznamu na první stranu. A to dokonce hned na první místo. Objednáno a zaplacena záloha od 21.3-31.3 Chata Bestemor House Radyn+5 ostřílených mořských vlků. [/citace]

"Teoreticky" :-) by sme sa mali v marci stretnut.

Raz som sa na Soroyi skoro utopil (odpojil sa nam kontakt na baterii v celkom slusnych vlnach kusok od pobrezia ), tak dufam ze tentokrat nezamrznem.:-):-)

Moc sa tesim na Bestemor House ,rybycky, a hlavne na dobru partu. Marian z BB

to mano:

Kdy jedete? Doplnil bych tě na seznam. ;-)

Myslim ze uz som zaradeny

Chata Bestemor House 21.3.-31.3.2015,

Radyn+5.

Dufam ,ze info od Petr 1 som pochopil spravne.....

Overujem ...neviem sa dovolat.

Ano pochopil já už jsem si to dovolil avizovat :-):-)

Tak je to OK. Myslel jsem si, že se budete na Bestemorsu střídat. Tak si zabalte teplé prádlo, a snad vám vyjde počasí!! Budu držet palce. :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.