Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

[citace]Preparator napsal:

Ahoj všem, tak úkol na dnešek byl jasný, Halibut! Obě lodi začali před přístavem, kde se povedli jen tři halíci do metru. Okolo oběda jsem se přesunul na 116ku a začal pilkrovat s filetkem z tresky. Do 15 min přichází první lepší záběr a ryba se k mému zklamání nechává vytáhnout ze 190m bez známky boje. O to víc jsem byl překvapen, když se halík nadechl čerstvého vzduchu a vrátil se na jeden zátah zpátky do dvouset metru. Nádherný zážitek!

[/citace]

Ahoj všem, tak máme polední pauzu po celkem náročném rybolovu. Dnes opět šelf a opět Soroya masakr. Neuvěřitelné množství ryb a nádherných zážitku!

Milan už procestoval celé Norsko, ale na Soroye je poprvé. Troufám si říct, že né naposled :-D

Gratuluju to je něco...

Na Soroye málo kdy lovíte sám 8-)

Dnešní počasí nám moc šancí nedalo. Zkusili jsme poškádlit nějaké halíky, ale výsledek nula. Vlnky nás trochu pohoupali vydrželi jsme to tři hodiny

Ale včerejší den byl ve znamení trofejek. Skoro jsme se propadli do šedi pětadvacítek (nej 24,7 kg) další čtyři přetáhli 20 kg (23,7 23 22,5 20,8) takže to bylo o fous. Na fotkách omluvte ústrojovou nekázeň nejsme žádní manekýni :-):-):-)

chtěl jsem poslat fotku ale nezdařilo se

[citace]zok napsal:

[/citace]

Ryba jakou svvět neviděl? :-D:-D:-D

na výšku se to nepodařilo

ryby fakt parádní

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!