Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

to husky19: však jo. Je to pro info pro ostatní.

Jo, jo, už ať jsme tam. V únoru letím na tři týdny do Thajska, ale tam se netěším tak jak na Soroya:-D

Já jedu poprvé na Soroya s těmito dvěma skoro blázny...:-D:-D:-D, ještě, že tam bude Solny a Vilda...8-)8-)8-)Moje nervy...

:-D:-D:-D

Na příští sezónu budeme mít na Soroya českého delegáta, který se o bude starat o vaše lodě a motory jmenuje se Jaroslav Yamaha Tomeček!

[citace]Sim napsal:

Na příští sezónu budeme mít na Soroya českého delegáta, který se o bude starat o vaše lodě a motory jmenuje se Jaroslav Yamaha Tomeček!

[/citace]

Já vím, už jsme i pár slov vyměnili :-D

Teraz som dopozeral Soroya - rybí království, krásny dokument. Vynikajúca inšpirácia aj praktické rady. Škoda, že je pred nami tak dlhá zima, už aby sme tam cestovali. Máj je tak ďaleko :-(

[citace]sroubek282 napsal:

Já jedu poprvé na Soroya s těmito dvěma skoro blázny..., ještě, že tam bude Solny a Vilda...Moje nervy...

[/citace]

Ty si s nima nemáš co vyčítat 8-O 8-O

Musím konstatovat ,film Soroya,rybí království se opravdu povedl.Po celou dobu filmu jsem se 100% soustředil a ani na chvíli jsem nespustil oči z obrazovky.Moc pěkná práce.Michale ,skutečně se Vám to povedlo,jste supr tým.

Film Soroya 2015, to se Vám to povedlo to nemá chybu paráda.Láďa

Existuje film Soroya 2015?

Odjezd sice az za 3,5 mesice, ale uz se nakupuje :)

film Soroya,rybí království, také se přidám s komentářem.

Pro zasvědcené a rybáře co v Norsku již byli, je to velmi pěkné a opravdu povedené. Paráda.

Pro někoho, kdo se do Norska chystá poprvé, a tento film uvidí...

To je teprve ,,mazec,,

Smekám před autory.:-P:-P:-P

Soroya 2015 - Vagaan - 20.-30.jun

Samozrejme ze cela partia je uz spravne naladena :-)

První strana opět aktualizována. 8-)

Všem "Norkům" a nejen jim přeji do nového roku 2015 hlavně hodně zdraví a šťastné návraty domů. !!!!

Tak vám Soroyáci můžu s radostí oznámit že se přidáváme do seznamu na první stranu. A to dokonce hned na první místo. Objednáno a zaplacena záloha od 21.3-31.3 Chata Bestemor House Radyn+5 ostřílených mořských vlků. :-):-):-D:-):-P:-P:-P:-P

;-);-) Tak já se těším jako PRASE !!!!! Poprvé !!!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!