Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Jedem na šelf, kde je již množství rybářských kutrů a začínáme chytat.

Nástrahy jsou různé, každý člen posádky používá švédský pilkr, Roybait nebo Savage gear dle svého uvážení. Ryby berou na každé nahození již ve 40-ti metrech, takže ani vysoká gramáž není důležitá.

Opět je to rybářský masakr.

Zpočátku berou ryby délky od 80 do 100cm - prakticky neustále.

Pak se vzdalujeme od rybářských kutrů na šelfu směrem na oceán a přicházejí obrovské ryby, které do hejn pod kutry najíždějí ze stran.

Každý člen posádky si vylovil svoji nadmetrovku. Většinu ryb jsme vrátili vodě, neboť naše limity jsou již dávno překročeny. Ostatní již znáte od Michala. Tak zase zítra.

Jo - ještě něco.

Dozvěděl jsem se zde od mistra Sumika, že jsem prase. Prosím ho, aby mi zde zveřejnil nějaká fota s návodem, jak to mám dělat, když na rozhoupaném oceánu táhám do lodi na prutu tresku délky 120cm, abych ji vůbec neublížil.

Pokud takový návod nemáš, tak se aktivizuj u Temelína, nebo se vrať na MRK vážený ministře sportovního rybolovu.

Nechci nikoho nasrat, ale tady fakt chyť a pusť nefunguje. Ten, kdo to chtěl zkusit, skončil tady. Zdravím Vildu, Šroubka, Miloša, Honzáka, Kikise, Zerpa, Doršáka, Dědka, Doškyho, Jiřana, Michala Kubíčka a celó partu, tady je to nářez. Zase slavíme, to byl adrenalin!

[citace]elem napsal:

Jo - ještě něco.

Dozvěděl jsem se zde od mistra Sumika, že jsem prase. Prosím ho, aby mi zde zveřejnil nějaká fota s návodem, jak to mám dělat, když na rozhoupaném oceánu táhám do lodi na prutu tresku délky 120cm, abych ji vůbec neublížil.

Pokud takový návod nemáš, tak se aktivizuj u Temelína, nebo se vrať na MRK vážený ministře sportovního rybolovu.

[/citace]

Nemám co dodat, kdo to nazažil, nemůže soudit!

Michal máš pravdu,kto to nezažil môže len snívať,je to paráda,taktiež drina,ale hlavne ide o stretnutie fajn parťakov tak chlapi nazdar Miloš

Jak tak koukám,tak mám pocit,že na nás ostatní toho v tom moři moc nezbyde:-):-D

Ahoj Maruško, posíláme ti pozdrav a sledujeme nádhernou polární zář...

Dneska to má grády

Tak ta je teda exkluzivní......

Závidím Vám a kdybych Vás 1.4. netřídal, tak bych tu ted brečel ! :))

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Nové skupině se velmi daří,  včera...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!