Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

[citace]sumik napsal:

Pánové,myslím, že usmrtit generační v době třeni tresku nemá se sportovním rybolovem nic společného.A podle mě to může udělat pouze )omlouvám se za výraz) prase.[/citace]

Zdravíme tě, dnes 8 beden odpadu. Na jistotu. Bob Marley je strašně spokojené. Limit ještě nemáme.

Dnes nevím, kde začít, byla to jedna velká prasárna. 3h na vodě pouze jeden drive a museli jsme utéct, jinak bysme potopili rybama loď.

Brali jen 110cm a více. Pod metr jsme ji moc neměli.

byli jsme strašně daleko, dál než Mark, dál než Jimmiho lodě, dál než kutry. Byli jsme tam úplne sami. Cca 30km od přístavu. Ryby fakt strašný.

Jedna za druhou, vše ve sloupci kolem 30-40m. Tady zkončila doba nerezová a začala doba Roybaitů.

to Sim:Michal nech tam aj pre ostatnych amaterov niečo.alebo aspoň tie pupky.nebudte také prasata.!!!hahaha...

I moje maličkost si dnes sáhla na rybu kolem 26kg

Na tento den nikdy nezapomenu

A teď jedna vylovovačka z naší lodi

Vím, že namítnete, že Vás krmím furt treskama a máte pravdu. Zítra začínáme chytat halibuty a kočky.

Tady jedna skupinovka s klukama z ostatních baráků, vše 20kg plus.

Luxusní počasí i rybolov. Na tento den jsem čekal. Azůro, na horách sníh a velké ryby na prutě! To byl rybářský orgasmus!

Ahoj všichni, dnes se probouzíme do krásného dne. V noci byl asi silný vítr, zajímalo by mě kolik m/s, abych si mohl z rampouchů do oblouku udělat měřák.

Odjíždíme z čerstvě zasněženého Hasviku.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.