Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Parto - aké boli najúspešnejšie návnady?

Co na kvantitu utoku od tresek jednoznacne pilkery. S pilkerem mas tak 2-3x vic zaberu nez s gumovou rybou o stejne vaze i delce.

Co do velikosti ryby asi gumy.

to Qwuiddo: Na kolikatigramový pilkry je chytáte? A na jakých hloubkách?

Mno ja chytam na 750g, tata 450g a Jarda (co je s nama v lodi) na 850g. Druha lod maji taky od pul kila vic.

Hloubky jsou ruzne, ale nejcasteji ve sloupci kolem 40m. Ryby nejsou daleko, orientujeme se podle kutru - vpravo od pristavu na selfu, ale daji se najit i na echolotu, nicmene to dele trva.

Sim- Michal,daj niečo o tej malej elektrickej DAIWE na ľavú ruku.

Snídáme, počasí good valíme na vodu.

Přes noc, nová nadílka prašanu.

[citace]Sim napsal:

[/citace]

Přeji pěkné úlovky!!

Kde bydlíte? Je to Nielsen, nebo Rikarda?

Za 14 jsme tam...

Moravec zdravi soroyu, ulovky jsou nadherne.... (tise zavidime) ale moc vam gratulujem

Michale ty s tim novym prutem i vlacis?

[citace]husky19 napsal:

Sim napsal:

Přeji pěkné úlovky!!

Kde bydlíte? Je to Nielsen, nebo Rikarda?

[/citace]

Řekl bych, že Nielsen, Rikarda nemá terasu .-) :-) :-)

Pokud mě fotky nepletou, tak by to mělo být Rikarda. Doufám, objednal jsem si ji a nevypadá to tam vůbec zle 8-)

Ďakujem za info o návnadách. Takže to s tými gumami asi netreba preháňať. Pilker je istota, nakoniec ako vždy, dokonca aj na prívlač. Teda v tomto prípade pilkrík.:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.