Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Návrat do přístavu byl kouzelný, dnes včetně filetování 1Oh na vodě! Dobrou noc, zase zítra.

Kluci krásný ryby a ta Bobova je fakt super.... velká gratulace.

Obě party dáváte pěkné reporty,tak jen tak dál a přeji počasí bez větru...

Odpoledne zase slunečno, velké tresky pryč, ale my jsme se jeli jen tak kochat. Nikomu se již nechtělo filetovat, tak se tresky vraceli vodě.

Okolí Hasviku je kouzelné

K večeru si chceme vzít něco malého na pánev

A podařilo se...Prostě big fish adventure Soroya

Tak zase zítra, ale hlásí- 14ctku :-x

Kluci, kdo jste v dosahu stavte se k nám na barák! Večírek právě začíná!8-)8-)

[citace]Sim napsal:

Troufám si říct, že to byl den, na který se bude vzpomínat několik let. Děkuji Vám kamarádi!

[/citace]

To co tam provádíte je bomba, z obličejů je vidět že to není žádna sranda. Moc Vám to přeji a závidím zároveň. My ještě nějakých 64....

Sledujem Soroyu, ale tresky cez 30 kg? Tak to je sila. Už sa fakt teším a len zostáva veriť, že Sim so svojou partou nám niečo nechajú.:-D

[citace]Lubomir napsal:

Sledujem Soroyu, ale tresky cez 30 kg? Tak to je sila. Už sa fakt teším a len zostáva veriť, že Sim so svojou partou nám niečo nechajú.[/citace]

Na 100% tady plavou ryby přes 5Okg! Nemusíš teď nic hledat, chytáme kósek od přístavu. Ryby só všude. Ještě jsme nevyjeli první nádrž.

Já vás opravdu obdivuji, je mi zima jen to vidím, ale sleduji fotky každý den a když se vítr umoudří, opravdu to stojí za to! Tereza

Takto si predstavujem Soroyu. Dobrodružná cesta, tvrdé počasie, adrenalinová rybačka a aj relax v podobe večierkov. Michal, zatiaľ veľké poďakovanie za príspevky a držím palce.

Michal, pred nedávnom si písal o možnom výlete do naj severnejšej rybárskej vesnice Evropy - Sorvaer. Máš k tomu viac info? Ďakujem.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.