Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

To počasí je brutus:-E,fotky a úlovky paráda:-D

Zdar chlapi,super informácie,o fotkách nehovoriac.Myslím že vás budeme striedať 3 apríla. 6 chlapov z Holíča. Vaše informácie sú pre nás dôležité. Sledujeme vás každý deň. Ďakujeme a prajeme dobré počasie a kapitálne úlovky!!!

[citace]elem napsal:

A zavařit jatýrka

To mňamka, a jak se zdá rychle přibývají. a bez červů?

Hlásí se Simova posádka. Dnes ve znamení velkých ryb a extrému, který máme rádi a to je důvod, proč jsme tady. Ráno je klidno a Olda se zvolna rozchytává 26kg treskou, ulovená na Roybait 600g, na hloubce 140m, 40m ve sloupci.

Počasí se kazí a zasypává nás sníh...

Nepolevujeme a moře nás odměňuje další velkou treskou 22kg.

Obloha se projasňuje a vykukuje sluníčko. Jako v pohádce, než se nadějeme je tu další sněhová přeháňka.

Opět se zátáhlo, nebude to trvat dlouho a Bob Marley zasekne opravdovou zrůdu.

A je to tady! BoB má na prutě životní rybu! Váha po vylovení do lodi ukázala 30.8kg. Zakokrouhlujeme podle rybářských pravidel a 31kg treska je na světě, kdyby jste viděli tu radost...

Potom už jsou všechny ryby malý, zapadám do šedi dvacetikilových ryb.

Troufám si říct, že to byl den, na který se bude vzpomínat několik let. Děkuji Vám kamarádi!

Opět se vyčasilo...

Musíme nafotit tu příšeru znovu, tady je! Treska 31kg. To bude večírek, tady už to valí naplno! Už mám před sebou trojboj a ještě jedna disciplína určitě přibude. Už jdou pro to, né kluci, vodu do ostřikovačů né!

[citace]Sim napsal:

Opět se vyčasilo...

[/citace]Tak to je nářez.Super foto.

Vyjeli jsme ještě odpoledne, ale velké ryby byly pryč.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.