Hasvik, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
zataženo

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

[citace]Radyn napsal:

Ogaři auto rybařina naložena. Ještě do chystat oblečení a ráno mužem vyrazit. Kurňa jsem už nervózní jak pes [/citace]

Tak šťastnou cestu a Poseidonovi zdar. Náš Halibutsen International Team má ještě 62 do odjezdu:-D:-D:-D

Tak ogaři právě jsme vyrazily z Třebíče směr Soroya :-) postupně vás budeme Informovat :-P

[citace]mano napsal:

Tak dnes v noci z B Bystrice do Zlina ,rano Trebic, CB a jedeeem.

Dufam ,ze pocasie nam radost nepokazi a budeme sa moct podelit o prve tohorocne zazitky z ostrova Soroy so vsetkymi uzivatelmi tohoto fora

Zatial sa majte fajn[/citace]

Mano, na severe je zima, takže nezabudnite doplniť do výbavy dostatok "tekutých pančušiek" :-D:-D:-D:-D:-D Želám šťastnú cestu, úspešný pobyt a bezpečný návrat. Pozor na tie skur...é postele v kajute!;-)

[citace]Radyn napsal:

Tak ogaři právě jsme vyrazily z Třebíče směr Soroya postupně vás budeme Informovat [/citace]

Zdar pošli info a přeju obrovský skreie a klidné počasí !

Titulek z dnešních novin :

"České turisty v Norsku napadl lední medvěd. Jednoho zranil."

Tak bacha. :-D

Prilv a odliv je na havnenivå.no alebo sehavnenivå.no

Kto je teraz na sørøy? A ma jedno miesto na lodi v sobotu alebo v nedelu? :-D

Tak cesta ubíhá suprově žádné kolony žádné uzavírky jsme už pred Hamburkem :-P na zitra hlásí na severu sněžení tak budeme mít něco najeto do foroty :-D

Ivane ja sem na soroy pořád klidně te na ryby vezmu akorát myslím že mi to tento víkend nevyjde přijede mi hodně klientů tak budu muset makat :-P

[citace]tomecek29 napsal:

Ivane ja sem na soroy pořád klidně te na ryby vezmu akorát myslím že mi to tento víkend nevyjde přijede mi hodně klientů tak budu muset makat [/citace]

No ja v alte ;-) viacero ludi sa mi slubilo ze pojdu na ryby ale sa im but nechce alebo su chory ,ale asi jeden nemec pojde ,uvidime ,len pocasie aby sa nepokazilo :-) posli mi cislo do spravy

Tak a jsme na místě, Pánové! Cesta v pohodě až do Tore, zde začalo sněžit a napadlo asi 50cm. Střídala se bílá tma s ledovým peklem. Vše překonáno s mým miláčkem bez řetězů. Ranní trajekt nám foukl a celá cesta trvala 48 hodin. V horách za Tromso padla lavina čekali jsme 2h na protažení cesty, prostě jsme si užili naplno.

Hlavne ze jste v poradku dorazili. At se mise vydari:-D

Cesta byla prohrnuta jako špičkově upravená sjezdovka. Několikrát jsme museli vymlátit led z podběhů.

Chvílema to bylo jako v pohádce

Prostě panoramata jako prase!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.