Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

http://mobil.ifinnmark.no/__Tre_stormer_med_sludd_og_sn__er_p__vei-5-81-8453.html

Zatial sa nieje naco tesit :-E 8-O

Márošku, Radku, Laďo, Jirko, Michale, kluci všici - vyuzeno, klobásky, špek, maso. Super držková a guláš se mrazí. Tlačenka, prejty,kolena... v týdnu 8-O8-O8-O

Dnes moře trochu zuří.

Mchale brrrrrrr....:-)jak tak koukam z okna asi dnes u nás bude líp:-D

[citace]Sim napsal:

Dnes moře trochu zuří.

Předpověď byla katastroficka, takže foto jen potvrzuje. Ale jinak povedeného foto. My za 65 dnu.

To je dobře že to bouří teď. Než tam přijedeme tak se to vybouří a mi si to užijeme. Mám to tak objednané tam na hoře :-D:-D:-D

To Radyn: doufám, že to ten nahoře nějak nepoplete. Také jsme počasí objednávali, jedeme hned po vás a i do stejné chaloupky.:-D

Včera v Oksfjordu ...

No tě pic do vazu...:-D

Ještě že máme tu čtyřkolku :-P hlavně ať nefouká a dostaneme se na moře :-D

Ve čtvrtek se přiřítí jedna z nevětších bouří letošní zimy, bude vítr 22-25m/s. Těd je celý Hasvik na nohou a připravují se na nejhorší. Trajekt určitě nepojede.

[citace]Sim napsal:

Ve čtvrtek se přiřítí jedna z nevětších bouří letošní zimy, bude vítr 22-25m/s. Těd je celý Hasvik na nohou a připravují se na nejhorší. Trajekt určitě nepojede.

[/citace]Michal nieco optimistickejsie by si nenasiel?

7 dni pred odchodom by sa hodilo...

Po bouři berou ,tak že paráda.Příští týden budete potřebovat opalovací prostředky.:-):-D:-P

[citace]Harty napsal:

Po bouři berou ,tak že paráda.Příští týden budete potřebovat opalovací prostředky.[/citace]dakujeme za podporu

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!