Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sor-Tverrfjord aktuálně

• Toto téma obsahuje celkem 284 odpovědí. Do diskuze (48 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ota a poslední změna proběhla před 9 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 285)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak ty houby Ti závidím u nás na Rokycansku, kde mám chalupu, zatím nic, je velké sucho. Tak si to užívej na rybách i houbách.:-P

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Houby také závidám. Příští týden jedu do Krkonoš na dovolenou (je to o kousek blíž, než do Oksfjordu), ale má být stále velké suchu,m tak asi nebudou houby ani tam. :-?:-?

Jan Kalanin
    Člen
    (194 odpovědí)

Pro Otu: sice bych někdy rád viděl miliardu ryb, ale celkem by potěšilo vědět, že se dalo vyjet, že berou, a že jste třeba měli úspěšný den… Ač vím dobře, jak rychle tam čas letí a někdy věru není kdy se vybavovat na netu.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Tak už to máme za 16h Zítra vyrážíme směr sever.2 dny dáme Laukselv a potom ve středu směr sandland:-P Hurááá lososy a halíci třeste se jdeme po vás:-D:-D

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Radyn napsal:

Tak už to máme za 16h Zítra vyrážíme směr sever.2 dny dáme Laukselv a potom ve středu směr sandland Hurááá lososy a halíci třeste se jdeme po vás

No už abys tady byl!!!! (-: Te

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Radyn napsal:

Tak už to máme za 16h Zítra vyrážíme směr sever.2 dny dáme Laukselv a potom ve středu směr sandland Hurááá lososy a halíci třeste se jdeme po vás

No už abys tady byl!!!! (-: Tedka jsem se vrátily z Hammerfestu. nějakou fotku přidám asi zítra.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Hlásím se ze sandlandu. včera jsme dorazily tresky tady jsou dnes se povedla jedna 125cm 18kg.Litevci dovezly 3 podobné. zítra chceme na šelf tak snad se tam dostaneme a bude jich víc. halibuti teď prý moc nejdou tak snad je zlomíme.

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Radyne, pěkné kus….a tvůj výraz hovoří za vše….užite si to a víc takových fišek…;-)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Radyn napsal:

Hlásím se ze sandlandu. včera jsme dorazily tresky tady jsou dnes se povedla jedna 125cm 18kg.Litevci dovezly 3 podobné. zítra chceme na šelf tak snad se tam dostaneme a bude jich víc. halibuti teď prý moc nejdou tak snad je zlomíme.

Pujdeš tam i na pstruhy?

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Sim napsal:

Radyn napsal:

Pujdeš tam i na pstruhy?

Ahoj. Já dneska vláčel na malé až střední gumy a snad jsem je tedy zlomil……. (-:

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Já to taky zlomil 125cm a 24kg.můj zatím největší:-P:-P

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Já dneska na vláčku na gumu před malou Loppou na cca 35 metrech 133cm 29KG. Kde jsi ho dostal ty, na co a hloubka?? Jinak to by celkem mazec. Museli jsme za ním lodí aby mě nevymotal poloprázdnou cívku a pak tam by takovej proud, že vůbec nešel tím váčákem zvedat…Ještě že nebyl větší….(-:

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 285)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sor-Tverrfjord aktuálně

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...