Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Sor-Tverrfjord aktuálně

Dnes v 5.15 hod odjezd z Prostějova směr Sør-Tverrfjord

Odpovědět

Tak ty houby Ti závidím u nás na Rokycansku, kde mám chalupu, zatím nic, je velké sucho. Tak si to užívej na rybách i houbách.:-P

Houby také závidám. Příští týden jedu do Krkonoš na dovolenou (je to o kousek blíž, než do Oksfjordu), ale má být stále velké suchu,m tak asi nebudou houby ani tam. :-?:-?

Pro Otu: sice bych někdy rád viděl miliardu ryb, ale celkem by potěšilo vědět, že se dalo vyjet, že berou, a že jste třeba měli úspěšný den... Ač vím dobře, jak rychle tam čas letí a někdy věru není kdy se vybavovat na netu.

Tak už to máme za 16h Zítra vyrážíme směr sever.2 dny dáme Laukselv a potom ve středu směr sandland:-P Hurááá lososy a halíci třeste se jdeme po vás:-D:-D

[citace]Radyn napsal:

Tak už to máme za 16h Zítra vyrážíme směr sever.2 dny dáme Laukselv a potom ve středu směr sandland Hurááá lososy a halíci třeste se jdeme po vás[/citace]

No už abys tady byl!!!! (-: Te

[citace]Radyn napsal:

Tak už to máme za 16h Zítra vyrážíme směr sever.2 dny dáme Laukselv a potom ve středu směr sandland Hurááá lososy a halíci třeste se jdeme po vás[/citace]

No už abys tady byl!!!! (-: Tedka jsem se vrátily z Hammerfestu. nějakou fotku přidám asi zítra.

Hlásím se ze sandlandu. včera jsme dorazily tresky tady jsou dnes se povedla jedna 125cm 18kg.Litevci dovezly 3 podobné. zítra chceme na šelf tak snad se tam dostaneme a bude jich víc. halibuti teď prý moc nejdou tak snad je zlomíme.

Radyne, pěkné kus....a tvůj výraz hovoří za vše....užite si to a víc takových fišek...;-)

[citace]Radyn napsal:

Hlásím se ze sandlandu. včera jsme dorazily tresky tady jsou dnes se povedla jedna 125cm 18kg.Litevci dovezly 3 podobné. zítra chceme na šelf tak snad se tam dostaneme a bude jich víc. halibuti teď prý moc nejdou tak snad je zlomíme.[/citace]

Pujdeš tam i na pstruhy?

[citace]Sim napsal:

Radyn napsal:

Hlásím se ze sandlandu. včera jsme dorazily tresky tady jsou dnes se povedla jedna 125cm 18kg.Litevci dovezly 3 podobné. zítra chceme na šelf tak snad se tam dostaneme a bude jich víc. halibuti teď prý moc nejdou tak snad je zlomíme.

Pujdeš tam i na pstruhy?[/citace]

Ahoj. Já dneska vláčel na malé až střední gumy a snad jsem je tedy zlomil....... (-:

Já to taky zlomil 125cm a 24kg.můj zatím největší:-P:-P

Já dneska na vláčku na gumu před malou Loppou na cca 35 metrech 133cm 29KG. Kde jsi ho dostal ty, na co a hloubka?? Jinak to by celkem mazec. Museli jsme za ním lodí aby mě nevymotal poloprázdnou cívku a pak tam by takovej proud, že vůbec nešel tím váčákem zvedat...Ještě že nebyl větší....(-:

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!