Hasvik, NO
temperature icon 13°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

SMOLA , a nejbližší okolí

Zdravím všechny příznivce této lokality,a myslím si nejsem sám,který se tam každý rok vrací.Ať už se jedná o samotný ostrov,nebo celého okolí.Tak pánové,sem se zkušenostma a zážitkama,byl už tam letos někdo,jak se dařilo atd,já mažu za týden,už se to blíží

Odpovědět

V Sandviku, při čekání na trajekt na Smolu, neváhejte a vytáhněte pruty ;-)

Jedeme tam za měsíc do Jostolen,na Smole budeme mít premiéru tak čekám,že se tu něco zajímavého dozvím.

to: podberak  U Egila jsem byl asi 4x, dobrý chlap,pomůže, poradí,celá rodina je O.K. Dá ti mapu a ukáže kam za rybou, U TRIANGLU na zlomech, si zachytáte, akorát 7-8 km cesta na moře, za 3 týdny jsem projel 340l benzinu,lodě dobrý 30-40 k.ubytování, supr

My jedeme na Smolu do Veiholmem až na konec silnice . Byl jste tam někdo? Jedeme tam 15.5.

U Egila funguje bez problémů internet  tak dejte vědět.Mi tam byli dvakrát .Letos v jedeme v červnu.

To podberak kdy vyrážíš.Připojím foto sice není moc kvalitni ale dá se zněj něco poznat.

Toman ty ryby jsou z ktereho dne a měsice

Ty  ryby jsou z loňského května

Zdravím rybáře u Egila,jedeme k němu na konci května již po 4.Hoši mám dotaz??Co je tam nového?Plovoucí filetárna je hotova??A ryby?Jak jste na tom?díky za odpověd

Tak hoši u Egila nějakou pozitivní zprávičku...jsem děsně netrpělivmám to za 14

SMS od Gruvearbeidera: "Ryby zatím do 80cm - dorš, ještě jsme nebyli na volném moři, počasí se hrozně mění. Vítr, shíh, slunce. Každý den jsme na vodě, loď s kajutou - motor 40HP - Smola"

Díky za malou zpravicku,až se vratite ma chatu dejte trochu podrobnosti.Egil ma nejakou novou kajutovou lod??Internet tam jde?? Za 15 dní jsme tam,jede ještě někdo v tomto terminu z Česka?

Již jsem psal výše .internet fungoval již loni.

to Vydra--Pe: SMS mi poslal Gruvearbeider ze Smoly, ale nevím, jestli je u Egila:-(

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!