Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Severní Norsko – Lofoty, Tromso, Soroya, Havoya, NordKapp
- Toto téma obsahuje celkem 483 odpovědí. Do diskuze (105 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#58236 1.4.2013 v 19:24
Harty, souhlasím. Také jsem se nad tím podivoval. Fotím a filmuji opravdu hodně, ale nevím jestli bych našel nějakou fotku s nástrahou v hubě.
#58240 1.4.2013 v 19:31Husky, taky proč bys to dělal, že;-)
#58243 1.4.2013 v 19:43Jiran napsal:
Husky, taky proč bys to dělal, že
Přesně, proč bych to dělal? Ledaže bych byl prodejce té zázračné nástrahy na kterou skáčou ryby až do lodě :-D:-D:-D
#58244 1.4.2013 v 19:49kliknis napsal:
Až neuvěřitelné ryby, to je pravda, ale každá má v hubě jinou barvu nástrahy, takže pochybuju, že na tom tak moc záleží. Jak psal BULIK -jsou všude a berou v podstatě na cokoliv.
Taky maji ty nastrahy dobre naaranzovane… Vsechny zvenku a pekne chytle za krajicek, aby sly dobre videt. 🙂 Jako reklama pekne, ryby super. To mezi je samozrejme treba trochu upravit, ale u profiku to holt jinak asi nepujde – je treba z neceho zit…
Kdyz jsem videl video ze Soroya od Sima, tak tam taky kluci behali v oblecich nebo s vybavenim perfektne pasujicim do preferovanych vyrobku. Je holt rozdil mezi hobikama a temi, kteri se tim zivi. Ti druzi musi ke sve vasni jeste pridat trochu toho byznysu…
Ale i kdyby to chytali na kus nohy od zidle, tak je to stejne parada. Jen tak dal. Ja tomu fandim. 🙂
#58245 1.4.2013 v 19:51Harty napsal:
Věřím že tyto tresky někdo chytil,to nezpochybňuji.Nevěřím že to bylo zrovna na tyto nástrahy.Podle mne jde o reklamu na tyto nástrahy a oto těmto týmům jde. Napsal jsem že rybář je už na břehu a nástraha je pořád v tlamě.Nebo další, na jednom foto je chumelenice a na dalším už nesněží a nástraha je pořád v tlamě.Mně to přijde divné.Donedávna to byly švédský pilkry nebo Giant Jig Head,atd.Kdyby tato nástraha stála stovku tak by asi na fotkách nebyla.Nevím jestli Vy ostatní se takto fotíte,ale já takové fotky nemám.
Si myslíš ,že ty fotky jsou z jednoho dne ? a že počasí je pořád stejné ? To ,že rybář se vyfotí s rybou ,která má v hubě nástrahu neznamená ,že jde vždy o reklamu 😀 A upřímně řečeno tato nástraha patří k těm levnějším (pokud nebereš obyčejné ripery ) . A je pravda ,že nemá cenu srovnávat profíky co se tím živí od normálních rybářů co tam jedou jednou za rok . Jistě , že z velké části to je reklama ,když je to přímo team tý značky 😎
#58247 1.4.2013 v 20:03Mám osobní zkušenost ,jak borci z jednoho takového týmu vytáhli nejméně dvacetkrát tu samou rybu a tvářili se jakej to byl úžasnej boj a ryba už byla dávno mrtvá.Jak jsem psal ,ryby parádní ,ale všemu nevěřím.Harty
#58248 1.4.2013 v 20:04Harty napsal:
Věřím že tyto tresky někdo chytil,to nezpochybňuji.Nevěřím že to bylo zrovna na tyto nástrahy.Podle mne jde o reklamu na tyto nástrahy a oto těmto týmům jde. Napsal jsem že rybář je už na břehu a nástraha je pořád v tlamě.Nebo další, na jednom foto je chumelenice a na dalším už nesněží a nástraha je pořád v tlamě.Mně to přijde divné.Donedávna to byly švédský pilkry nebo Giant Jig Head,atd.Kdyby tato nástraha stála stovku tak by asi na fotkách nebyla.Nevím jestli Vy ostatní se takto fotíte,ale já takové fotky nemám.
PP nebo taky Product placement, umístění produktu, forma skryté reklamy
#58249 1.4.2013 v 20:09je zvykem se vyfotit s rekordni rybou prave s nastrahou pripadne i prutem, na ktery byla chycena. Proto “naaranzovane” ruzne nastrahy. A rovnou odpoved na castou otazku -” a na co byla chycena?”
Zda je to opravdu ta nastraha nebo ne, zalezi opravdu asi nekdy na reklame …
#58252 1.4.2013 v 20:44janka napsal:
je zvykem se vyfotit s rekordni rybou prave s nastrahou pripadne i prutem, na ktery byla chycena. Proto “naaranzovane” ruzne nastrahy. A rovnou odpoved na castou otazku -” a na co byla chycena?”
Zda je to opravdu ta nastraha nebo ne, zalezi opravdu asi nekdy na reklame … Souhlasím s p. Jankou.Ještě jedna věc ,pár obecných už jsem chytil a určitě ne takto velkých.Ale většinou byla nástraha hluboko v tlamě.Asi je nechávám dlouho zažrat.
:-(dobrou noc všem.
#58254 1.4.2013 v 21:24Dobrý večer pánové.
1.Na nástrahy Savage Gear jsem chytal v minulem roce touto dobou na ostrově Vannoy nedaleko Tromso.
Jsou opravdu super a k pilkrům se už vracet od nich nebudu.
2. Ty fotky jsou jistě naaranžované, ale proč ne. Velké ryby je totiž z 50 % šluknuly do sebe. Ještě že mají tak velký tlamy ,aby se do nich dala strčit ruka a nástrahu vyndat.
3. Co se týče barev, tak nevím, pruhovaná zelená ryba nebyla vůbec úspěšná ! Může se však líbit letos. I ryby mají rádi změnu.
#58256 1.4.2013 v 22:14Více proto věřím autentickým videozáznamům i když se také nechají naaranžovat. Na videu je zřetelné, že ryba do poslední chvíle bojuje. Viz dnes, resp. včera večer na F and H : Soroya – rybí království. Nemyslím si, že nechávám jak se říká ryby zažrat ale i přesto z 90 % to mají hluboko, vyjma větších pilkrů.
#58265 2.4.2013 v 6:47Pánové je to vše business, kdokoliv z nás by měl výrobu nástrah, placené týmy, náklady s tím spojené, dělal by to samé. A ve finále, když Jsi na té lodi a ryby jdou, jakože věřím, že jdou jak sv…ň, tak je každému jedno vysící nástrahy z tlamy. Hold od počítače hledáme DETAILY ….:-E
#58268 2.4.2013 v 7:05Musím se přiznat,že jsem občas také detailista…vyset není viset.
Primitivnost této reklamy je úsměvná.
Nástrahy to nepotřebují,jsou výborné.Pilkry ale za velkého driftu bez přídavné zátěže nenahradí.
#58273 2.4.2013 v 8:27ZM napsal:
Musím se přiznat,že jsem občas také detailista…vyset není viset.
Primitivnost této reklamy je úsměvná.
Nástrahy to nepotřebují,jsou výborné.Pilkry ale za velkého driftu bez přídavné zátěže nenahradí.
stane se … visící ….:-P
#58274 2.4.2013 v 8:33Souhlasím,
reklama SG je hodně okatá.Nicméně
nástrahy hodnotím dobře a tato těžká prívlač
mě baví víc než pilkry – ty beru už jen se setrvačnosti
a kolikrát se ani nevykoupou…:-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Severní Norsko – Lofoty, Tromso, Soroya, Havoya, NordKapp