Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Severní Norsko – Lofoty, Tromso, Soroya, Havoya, NordKapp
- Toto téma obsahuje celkem 483 odpovědí. Do diskuze (105 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#58201 1.4.2013 v 17:53#58204 1.4.2013 v 17:56#58205 1.4.2013 v 17:56#58206 1.4.2013 v 17:57
36,9kg !!!!!!!!!
#58207 1.4.2013 v 17:58#58209 1.4.2013 v 17:58#58213 1.4.2013 v 18:10No Kiki parádní tresky.Ještě je otázka jestli byly chycený na to co mají v tlamě .Třeba poslední fotka.Rybář je už na břehu a nástrahu nechal na místě.Asi jich měl víc.Znám případ že se to tak děje.:-D
#58215 1.4.2013 v 18:15Harty napsal:
No Kiki parádní tresky.Ještě je otázka jestli byly chycený na to co mají v tlamě .Třeba poslední fotka.Rybář je už na břehu a nástrahu nechal na místě.Asi jich měl víc.Znám případ že se to tak děje.
Jak toho nafasujes desitky kusu, tak muzes kazde rybe nechat v tlame nastrahu a beres dalsi (pokud to nemaji tak, ze maji pruty a nastrahy 1:1 a meni rovnou pruty)… 😀
#58216 1.4.2013 v 18:23bestik napsal:
Harty napsal:
No Kiki parádní tresky.Ještě je otázka jestli byly chycený na to co mají v tlamě .Třeba poslední fotka.Rybář je už na břehu a nástrahu nechal na místě.Asi jich měl víc.Znám případ že se to tak děje.
Jak toho nafasujes desitky kusu, tak muzes kazde rybe nechat v tlame nastrahu a beres dalsi (pokud to nemaji tak, ze maji pruty a nastrahy 1:1 a meni rovnou pruty)…
Teď jsi na to kápnul-asi to ale nejsou Češi.:-P
#58221 1.4.2013 v 18:31kikibut napsal: Kluci ze Savage Gear Havfiske Teamu ulovili v Havoysundu pořádné ryby . Nejevětší co se povedla měla 158,2cm a 38,4kg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hloubka 54m , doba zdolávání asi 20min . Treska se urputně bránila ,že mysleli ,že si jim snad povedl halibut ,ale nakonec vyplavalo toto nádherné monstrum . A hádejte na co vzala ? Je vidět ,že tyto nástrahy mají opravdu skvělé výsledky a doufám ,že to tak půjde dál a dál . Další pozitvní zprávou je ,že už i do okolí Havoysundu začínají najíždět velké tresky !
Až neuvěřitelné ryby, to je pravda, ale každá má v hubě jinou barvu nástrahy, takže pochybuju, že na tom tak moc záleží. Jak psal BULIK -jsou všude a berou v podstatě na cokoliv.
#58223 1.4.2013 v 18:35Harty napsal:
Dobrý postřeh, ještě že není vidět doporučená čára na umístění “klasické nástrahy na velké mořské predátory” …:-(:-(:-(
#58225 1.4.2013 v 18:53kliknis napsal:
kikibut napsal: Kluci ze Savage Gear Havfiske Teamu ulovili v Havoysundu pořádné ryby . Nejevětší co se povedla měla 158,2cm a 38,4kg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hloubka 54m , doba zdolávání asi 20min . Treska se urputně bránila ,že mysleli ,že si jim snad povedl halibut ,ale nakonec vyplavalo toto nádherné monstrum . A hádejte na co vzala ? Je vidět ,že tyto nástrahy mají opravdu skvělé výsledky a doufám ,že to tak půjde dál a dál . Další pozitvní zprávou je ,že už i do okolí Havoysundu začínají najíždět velké tresky !
Až neuvěřitelné ryby, to je pravda, ale každá má v hubě jinou barvu nástrahy, takže pochybuju, že na tom tak moc záleží. Jak psal BULIK -jsou všude a berou v podstatě na cokoliv.
V tomhle období ano a platí čím agresivnější barva tím často lepší…Pokud použiješ gumovou nástrahu větší velikosti tak máš zaručenou rybu 20kg a víc
#58226 1.4.2013 v 18:57I kdyby si tam Kristiáne hodil kelímek od hořčice?:-D:-D:-D
#58229 1.4.2013 v 19:07Oni hoši mají také pořádné lodě, na některých fotkách jsou vidět pěkný vlny a pořádná chumelenice …. Teď sice berou ryby na kde co, ale je potřeba mít štěstí a trefit rybu velkou 😀
no ryby parádní, už minulý týden jsem koukal na stránky Marka V. R. a je tam foto ryby 43kg ulovené tuším, že 19.3., zajímalo by mě co je na tom pravdy – nikde žádný další koment
#58235 1.4.2013 v 19:21Věřím že tyto tresky někdo chytil,to nezpochybňuji.Nevěřím že to bylo zrovna na tyto nástrahy.Podle mne jde o reklamu na tyto nástrahy a oto těmto týmům jde. Napsal jsem že rybář je už na břehu a nástraha je pořád v tlamě.Nebo další, na jednom foto je chumelenice a na dalším už nesněží a nástraha je pořád v tlamě.Mně to přijde divné.Donedávna to byly švédský pilkry nebo Giant Jig Head,atd.Kdyby tato nástraha stála stovku tak by asi na fotkách nebyla.Nevím jestli Vy ostatní se takto fotíte,ale já takové fotky nemám.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Severní Norsko – Lofoty, Tromso, Soroya, Havoya, NordKapp