Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Servis a údržba mořského vybavení

Ahoj,

vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.

Odpovědět

Michal prosím ťa robíte servis aj na elektriku Daiwa Hyper Tanacom 500 F ?  Ďakujem.

Ano Ivane, děláme i Daiwa Hyper Tanacom 500 F, zabal ji na pošli na adresu Michal Simčo, Dolní Lhota 11, 67801 Blansko.

Ahoj pro Sima ,díky za bezva údržbu navijáku el. "Kaigen" Je znát že jste opravdu moc dobrý servis ,který si poradí s leččem, to není reklama ale holý soubor faktů .Dík . Přeji hezké prožití svátků a hodně zdraví .................. jo ten čudlík mám . ahoj VIKI

Diky Viki, podařilo se ti vyřezat ten speciální závit?

Děkuji za opravu multiplikátoru. Včera jsem ho vyzkoušel a chodí výborně. Mám ještě dostaz od kolegy. Spadl v lodi a u Ryobi si urazil brzdu a páčku překlapěče. Dá se to opravit? Jak dlouho to bude trvat? Jede už březnu.

Páčky překlapěče na Ryobi máme skladem. Ať to pošle, co nejdříve na naši adresu. Do začátku března mu to určitě opravíme.

Vážení, mám Shimano Stradic 5 let, které jsem nikdy neservisoval, bo chytám 1x ročně na moři a potom u nás. Tak jsem si říkal, že se to samo propláchne sladkou vodou. Včera jsem se začal připravovat na Norsko a s navikákem nejde otočit, jako by zamrzl. Můžete se na to kouknout? Díky!

Jasně poslat k nám, podíváme se na to. Chytání na sladké vodě Vám naviják nepropláchne vůbec, maximálně si vyčistíte jen pletenku. Zbytek zůstává zasažen solí a hrozí, že Vám řeknu, že je to na vyhození do popelnice. Třeba nebudete ten případ, Stradicu by bylo škoda.

Tak dopadl multiplikátor po třech letech bez údržby.  Uplně vyrezlá a zničená cívka. Škoda 3000,-kč. Cena za vyčištění 650,-kč.

Sime,jen dotaz,co to je za multík,neni to WFT?

Je to Banax, ale má totožné střeva jako WFT Electra.

Ano Ivane, děláme i Daiwa Hyper Tanacom 500 F, zabal ji na pošli na adresu Michal Simčo, Dolní Lhota 11, 67801 Blansko.

Ďakujem veľmi pekne Michal, elektrika  dorazila l v poriadku.

Jen dotaz,po třech letech jsem prvně rozebral multík// WFT Deep Water Super N High speed 14 LH// je naprosto v perfektnim stavu. Jakou vazelínu je nejlepší použít na promazání.Neni to elektrika a tak se tam voda asi dostává hůře protože když ten muj porovnám s tim nahoře na obrázku tak ten muj je jak novej a to jsem o něj málem přišel.Při cestě na chatu se nám bláznil  motor na kutru a vše se hrozně klepalo,důsledkem toho se vyklepal prut z držáku a zůstal viset na tej kroucenej šňůře za tim ůčelem dělané,ani nevim jak dlouho jsme ho táhli za sebou,to jsem ráno přemejšlel jestli ho mám připnout--VYPLATILO SE.

Je toho spousta, co tam můžeš dát. Já používám mazivo od Würth.

Děkuji za omlazení mého navijáku Stradic. Chodí výborně, moc se těším, jak ho letos v Norsku potrápím. Chválím, dobrá práce!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!