Hasvik, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Servis a údržba mořského vybavení

Ahoj,

vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.

Odpovědět

Stačí zabalit multik do bublinkove fólie, dát do krabice a poslat k nám Českou poštou.
dík pošlu

Další zajímavý kousek. Já tomu pracovně říkám Rubikova kostka.

Dle stavu některých navijáků, dlouhé zimní večery zřejmě nehrozí....      :-)

Používám tuhle vazelínu, tuba vyjde na dva navijáky.

Bez problémů. Cena cca 90Kč.

Dnešní várka servisu letí ke svým majitelům.

Letos se mě podařilo zlomit WFT North 68, reklamaci mě zamítli, tak se ptám, dá se to opravit?. Je to na horním dílu, mezi 3. a 4. očkem. Je mě líto to vyhodit.

Máme technologii, že ti tu zlomeninu opravím, že nepoznáš, kde to bylo zlomené. Oba konce se rozpletou na uhlíková vlákna, dají k sobě a zapletou se, potom se to přelakuje a bude to vypadat jako nové z továrny. Bohužel taková oprava se vyplatí jen u dražších prutů, protože to stojí 600-900kč, záleží na typu prutu. Pokud chceš, tak to pošli ke mě, udělám přesnou nabídku.

Mám kolegu s Banaxem a předposlední den lovu se mu rozsvítil údaj na display CE. Dá se to nějak vypnout, protože mu to blokuje všechny ostatní funkce. Sám ani neví, jak se mu to povedlo naprogramovat.

Tak to tě zklamu. Pokud mu svítí na display údaj CE, tak to je označení chyby, kterou vyhodnotil multiplikátor. Znamená to chyba řídící jednotky, která se musí vyměnit. Nedá se to opravit ani přeprogramovat. Cena nové řídící jednotky je cca 3500,-kč + práce. Touto chybou trpí pouze Banax a WFT. U jiných multiplikátorů jsme tento problem neřešili.

Mám u Banaxe totálně sežranou zásuvku od soli. Dá se to nějak opravit?

Hlavně si vyzkoušej ho připojit na baterii, jestli je ještě co opravovat. Možná už ti slaná agresivní vlhkost pronikla přes zásuvku až do elektroniky. Pokud ti multiplikátor nenaběhne - nerozsvítí se, tak je mrtvej. Opravit se to dá, že vyměníme zásuvku.

S Banaxem jsem navázal lektrické spojení a funguje, takže ti ho dnes posílám. Na opravu nijak nespěchám. Jedeme až v dubnu.

Jo, ještě prosím o adresu servisu, ať to nemusím složitě hledat. Díky.

Adresa servisu: Michal Simčo, Dolní Lhota 11, 67801 Blansko, tel: 776 845 524

Mám kolegu, kterému se u el. multiplikátoru  Ryobi podařilo vytrhnout trojháčkem zdolávací tlačítko. Dá se to opravit? Slaná voda mu tam nezatekla, hned nasadil záložní multiplikátor.

Ano, dá se to opravit. Náhradní tlačítka na Ryobi máme skladem. Už jsme jich pár dělali, bude to fungovat jako nové, pokud tam nebude slaná vlhkost.Už jich tu pár bylo vyskratovaných. Zabalit a poslat k nám.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!