Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
[citace]Pafka napsal:
Ich auch
Až pojedu okolo, zastavím se [/citace]
tak to já mám ještě čas,ale příští rok moja Daiwa dostane zabrat a uvidíme...je ještě holka jedna nová a jednou na moři ;-)
Odpovědět
Michale mám taky Leobritz druhým rokem. jde to udělat tak že bych ti ho poslal na garančku poštou?jak často je potřeba takový servis na přívlačáku.
mám tenhle Daiwa Capricorn Pilk 4500 letos poprvé v Norsku.
Dík Radyn.
Jasně pošli to poštou.
2 Komboj OK, pošli to.
Odpovědět
To Sim ok domluvim se s Jurou a pošlu ti je tam. 8-O
Odpovědět
[citace]Radyn napsal:
Michale mám taky Leobritz druhým rokem. jde to udělat tak že bych ti ho poslal na garančku poštou?jak často je potřeba takový servis na přívlačáku.
mám tenhle Daiwa Capricorn Pilk 4500 letos poprvé v Norsku.
Dík Radyn.[/citace]
Jasně pošli to poštou.
2 Komboj OK, pošli to.
Odpovědět
Teď se mě dostal do ruky Slammer, kterého majitel používal 4 roky bez jakékoli údržby. Totálně prosolený a koroze už pomalu žere i hlavní hřídel.
Odpovědět
Michale pošlu ti tam ten můj Leobritz příští týden.Jak to poslat?
Asi to chce s doručenkou protože je to potřeba pojistit!Jak řešíš platbu když to jde poštou?A můžu poslat i ten přívlačák Daiwa capricorn?byl sice poprvé ale dost makal.Dík Radyn
Odpovědět
Dostane se sůl i do nářadí, které je přímo určené na Moře? Slyšel jsem, že vercajk na mořský rybolov by měl být vodě odolný??? Jak často by se měla dělat údržba?
Odpovědět
Je potřeba rozlišovat vodotěsný a vodě odolný. Vodotěsné vybavení žádné neznám a do vody odolného vybavení se slaná vlhkost dostane vždy. Po dvou letech úplně stráví mazací hmotu a začne krystalizovat. Potom vznikne slaná brusná pasta, která velmi rychle ukončí živostnost používaného vybavení, protože nastartuje proces koroze.
Odpovědět
Mám Ryobi 700 čtyři roky bez servisu, za což se po přečtení článku stydím. Do Norska jezdím 2x ročně, takže má dost namotáno. Poslední výpravu byl naviják hodně hlučný, takže ho rád pošlu na údržbu.Mimo jiné mám problem s kličkou, která je vyčvachtaná a má velké vůle, rovněž jsem ztratil plastou krytku z kličky. Dá se to opravit?
Odpovědět
hned první rok se mi povedlo s novým Z LINEm bouchnou o lod a udělal jsem si na něm pořádný oděr až na podkladovou stříbrnou vrstvu nemá někdo zkušenosti čím zalakovat popřípadě kdyby měl sim originál sadu od wft rád zavezu do servisu
Odpovědět
Mám DAIWA TANACOM 600 Fe. po 5-ich návštevách v NO a asi nedostatočnej starostlivosti som teraz zistil, že je mimoriadne hlučný a zadiera. Rozobral som ho a skoro som padol na r.ť. Vyčistil som a následne namazal, ale ložiská sú ďalej hlučné. Je nutné ich vymeniť. Je aj toto možné. Ďakujem.
vojtko
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...