Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Servis a údržba mořského vybavení

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (75 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel scarabo a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 197)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Ich auch 🙂

Až pojedu okolo, zastavím se 🙂

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Pafka napsal:

Ich auch

Až pojedu okolo, zastavím se

tak to já mám ještě čas,ale příští rok moja Daiwa dostane zabrat a uvidíme…je ještě holka jedna nová a jednou na moři 😉

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Michale mám taky Leobritz druhým rokem. jde to udělat tak že bych ti ho poslal na garančku poštou?jak často je potřeba takový servis na přívlačáku.

mám tenhle Daiwa Capricorn Pilk 4500 letos poprvé v Norsku.

Dík Radyn.

Jasně pošli to poštou.

2 Komboj OK, pošli to.

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

To Sim ok domluvim se s Jurou a pošlu ti je tam. 😯

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Radyn napsal:

Michale mám taky Leobritz druhým rokem. jde to udělat tak že bych ti ho poslal na garančku poštou?jak často je potřeba takový servis na přívlačáku.

mám tenhle Daiwa Capricorn Pilk 4500 letos poprvé v Norsku.

Dík Radyn.

Jasně pošli to poštou.

2 Komboj OK, pošli to.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Teď se mě dostal do ruky Slammer, kterého majitel používal 4 roky bez jakékoli údržby. Totálně prosolený a koroze už pomalu žere i hlavní hřídel.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Michale pošlu ti tam ten můj Leobritz příští týden.Jak to poslat?

Asi to chce s doručenkou protože je to potřeba pojistit!Jak řešíš platbu když to jde poštou?A můžu poslat i ten přívlačák Daiwa capricorn?byl sice poprvé ale dost makal.Dík Radyn

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Jasně, pošli to všechno.

Heinz
    Účastník
    (113 odpovědí)

Dostane se sůl i do nářadí, které je přímo určené na Moře? Slyšel jsem, že vercajk na mořský rybolov by měl být vodě odolný??? Jak často by se měla dělat údržba?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Je potřeba rozlišovat vodotěsný a vodě odolný. Vodotěsné vybavení žádné neznám a do vody odolného vybavení se slaná vlhkost dostane vždy. Po dvou letech úplně stráví mazací hmotu a začne krystalizovat. Potom vznikne slaná brusná pasta, která velmi rychle ukončí živostnost používaného vybavení, protože nastartuje proces koroze.

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

Mám Ryobi 700 čtyři roky bez servisu, za což se po přečtení článku stydím. Do Norska jezdím 2x ročně, takže má dost namotáno. Poslední výpravu byl naviják hodně hlučný, takže ho rád pošlu na údržbu.Mimo jiné mám problem s kličkou, která je vyčvachtaná a má velké vůle, rovněž jsem ztratil plastou krytku z kličky. Dá se to opravit?

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

a v červencu tam máš oba dva moje krasavce…:-)

PepaN
    Člen
    (22 odpovědí)

hned první rok se mi povedlo s novým Z LINEm bouchnou o lod a udělal jsem si na něm pořádný oděr až na podkladovou stříbrnou vrstvu nemá někdo zkušenosti čím zalakovat popřípadě kdyby měl sim originál sadu od wft rád zavezu do servisu

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Mám DAIWA TANACOM 600 Fe. po 5-ich návštevách v NO a asi nedostatočnej starostlivosti som teraz zistil, že je mimoriadne hlučný a zadiera. Rozobral som ho a skoro som padol na r.ť. Vyčistil som a následne namazal, ale ložiská sú ďalej hlučné. Je nutné ich vymeniť. Je aj toto možné. Ďakujem.

vojtko

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 197)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Servis a údržba mořského vybavení

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...