Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Tak tady už je pozdě něco čistit, mazat a zachraňovat. Nenechte si svoje vybavení sežrat slanou vodou.
Uf, naštěstí to není moje :-)
Po jak dlouhé době se toto může stát?
Odpovědět
Ahoj, viete mi poradiť z vlastných skúseností morský naviják /ľahká - stredná prívlač/ v kategórii 150-350 Euro a ako a ako často ho servisovať? Prípadne aj vaše pozitívne skúsenosti s pletenkou 0,16-0,18 mm? Ďakujem.
Odpovědět
Ahoj, viete mi poradiť z vlastných skúseností morský naviják /ľahká – stredná prívlač/ v kategórii 150-350 Euro a ako a ako často ho servisovať? Prípadne aj vaše pozitívne skúsenosti s pletenkou 0,16-0,18 mm? Ďakujem.
Ahoj Frenky, já používám na přívlač Penn Slammer III vel. 3500 a na těžší přívlač mám velikost 5500. Mám je oba 3 roky a šlapou jak švýcarské hodinky. Je pravda, že jsem je doposud neservisoval. Za mne TOP značka za rozumný peníz. Co se týká šňůry, na 3500 mám WFT Strong 0,12mm/15 kg, na 5500 mám namotanou Daiwa Tournament 0,25mm/39 kg.
Odpovědět
Ahoj,
ve Slammeru 460 mi prasklo táhlo překlapěče, takové to Z v rotoru umístěné pod krytem na druhé straně od rolničky. Nechápu, jak se takovýhle drát mohl zlomit, nicméně stalo se. Asi výrobní vada. Nevíte, kde ho sehnat? Nebo nemáte někdo původní třeba z jinak poškozeného navijáku?
Děkuji
Odpovědět
U Slammeru se mi protáčí klička na obě strany. Mám velikost 460 a 560, dělá to u obou. Umíte to opravit?
Odpovědět
Tento problém jsem řešil asi před čtyřmi roky. Koupil jsem si z druhé ruky 360 ku. Naviják sice vypadal jako nový a prý nebyl moc používaný, ale tuto vadu měl. Nejhorší bylo, že se to dalo těžko zjistit protože v teple fungoval normálně. Problém nastal jakmile byla zima. Co jsem se dozvěděl tak problém byl v ložisku, které se asi zimou scvrkne a problém je na světě. Zkoušel jsem tenkrát vše od speciální peen vazelíny, ale nic nepomohlo. Poptával jsem i nové ložisko, ale cenově to bylo jako půlka nového navijáku a prý to ani nemusí fungovat, jelikož nějaká odchylka může být v každém navijáku. Tenkrát jsem to řešil i s Hartym, jeho kamarád měl stejný problém.
Odpovědět
Souhlasím v plném rozsahu. Měl jsem 2 ks Slammer 360 a oba stejný problém. Údajně jakési jednocestné ložisko. V servisu se závada neprojevila. Když taháš rybu a ono se to točí zpátky tak jseš nasranej. Slammer nebrat.
Odpovědět
Oprava vašeho problému s protáčením by neměl být problém, pokud není poškozen koš v ložisku. Pak je zapotřebí jeho výměna.
Odpovědět
U Slammeru se mi protáčí klička na obě strany. Mám velikost 460 a 560, dělá to u obou. Umíte to opravit?
Ahoj, jednosměrná ložiska mám skladem. Pošli je ke mě na Michal Simčo, Dolní Lhota 11, 678 01 Blansko.
Vyměníme je, určitě to pomůže.
Odpovědět
Ahoj, zabaleno. V pondělí ti to pošlu přes českou poštu. Díky.
P.S. Udělej i celkový servis. Mám je 3 roky a ještě jsem na nich nic nedělal.
Odpovědět
Ahoj,
u Slammer 360 jsem zjistil, že mi na rolničce překlapěče chybí jeden z těch bočních krycích kroužků.
Do té mezery mi pak občas zajede šňůra, což není dobrý ...
Rolnička i ten druhý kroužek jsou OK.
Sime, nemáte tuto "blbůstku" ? Přehodil bych si to asi i sám ...
Díky předem za prověření
Martin
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...