Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Nevíte náhodou někdo jak se jmenuje ten plech co se montuje zespodu prutu na držení multíku? U daiwy tanacom 750 to vypadá takto
vyřešeno: jmenuje se to "rod clamp"
Odpovědět
Jo používám...hledal jsem jiný než ten co mám k multíku...existuje ale vyřešil jsem to jinak...
Odpovědět
Mám Daiwa Saltiga asi 3 roky a zdá se mi, že začíná drhnout. Děláte servis i na tyto stroje?
Odpovědět
Pasuje kabel od Dendoh Maru Shimano 4000 ten modrostříbrný na model 2019 Plays 4000 ten šedo červený, co je teď v prodeji?
Odpovědět
Ne, nepasuje je to. Ten nový model Plays r.v.2019 má úplně jinou zásuvku s vidličkou a starý model modrostříbrný Dendoh Maru 4000HP má v zásuvce pětikolík. Náhradní kabel na staré Shimano Dendoh Maru koupíš tady https://www.topfishing.eu/nahradni-kabely-shimano.html
Odpovědět
Ahoj Michale, mám otázku, když budu mít nový multiplikátor Daiwa Tanacom 500, měl bych ho poslat na vyčištění hned po prvním použití v Norsku ? Dle mého asi jo, a tedy dalo by se to poslat k tobě na vyčištění a odsolení ? Moc díky za odpověď .-)
Odpovědět
Scháním kabel na staré Ryobi ADSS700AC. Nemáte někdo jeden přebytečný doma? Nebo kde koupit nový?
Odpovědět
Náhradní kabel k Ryobi ADSS700AC pořídíš tady https://www.topfishing.eu/vyhledavani/vyhledej.htm?search=kabel
Odpovědět
Ahoj Michale, mám otázku, když budu mít nový multiplikátor Daiwa Tanacom 500, měl bych ho poslat na vyčištění hned po prvním použití v Norsku ? Dle mého asi jo, a tedy dalo by se to poslat k tobě na vyčištění a odsolení ? Moc díky za odpověď .-)
Ahoj, tvůj dotaz jsem přehlédl, omlouvám se. Pošli to k nám servis a vyčištění rádi provedeme.
Odpovědět
Kamarád mě přišlápl kabel a vyrval celou zásuvku ven s multíku WFT Electra. Umíte to opravit? Je to celé vyrvané včetně závitu.
Odpovědět
Ahoj obrat se na Michala Simca. Me se stalo to samé. Opravili to super a šlape jako nový.
Odpovědět
Kamarád mě přišlápl kabel a vyrval celou zásuvku ven s multíku WFT Electra. Umíte to opravit? Je to celé vyrvané včetně závitu.
Ahoj, opravíme ti to. Pošli to na adresu Michal Simčo, Dolní Lhota 11, 67801 Blansko. Do balíčku vlož průvodní dopis se zpětnou adresou a kontakty na tebe. Díky.
Odpovědět
Tak tady už je pozdě něco čistit, mazat a zachraňovat. Nenechte si svoje vybavení sežrat slanou vodou.
Odpovědět