Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Servis a údržba mořského vybavení

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (75 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel scarabo a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 197)
  • Autor
    sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Nevíte náhodou někdo jak se jmenuje ten plech co se montuje zespodu prutu na držení multíku? U daiwy tanacom 750 to vypadá takto

vyřešeno: jmenuje se to “rod clamp”

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 3 měsíci uživatelem sachlj.
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ty to používáš, já to nikdy nepoužil?

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Jo používám…hledal jsem jiný než ten co mám k multíku…existuje ale vyřešil jsem to jinak…

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Mám Daiwa Saltiga asi 3 roky a zdá se mi, že začíná drhnout. Děláte servis i na tyto stroje?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Jasně, pošli to k nám. my ti ji rozchodíme.

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

Pasuje kabel od Dendoh Maru Shimano 4000 ten modrostříbrný na model 2019 Plays 4000 ten šedo červený, co je teď v prodeji?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ne, nepasuje je to. Ten nový model Plays r.v.2019 má úplně jinou zásuvku s vidličkou a starý model modrostříbrný Dendoh Maru 4000HP má v zásuvce pětikolík. Náhradní kabel na staré Shimano Dendoh Maru koupíš tady https://www.topfishing.eu/nahradni-kabely-shimano.html

Gustav nechytil
    Účastník
    (3 odpovědí)

Ahoj Michale, mám otázku, když budu mít nový multiplikátor Daiwa Tanacom 500, měl bych ho poslat na vyčištění hned po prvním použití v Norsku ? Dle mého asi jo, a tedy dalo by se to poslat k tobě na vyčištění a odsolení ? Moc díky za odpověď .-)

Maras
    Účastník
    (76 odpovědí)

Scháním kabel na staré Ryobi ADSS700AC. Nemáte někdo jeden přebytečný doma? Nebo kde koupit nový?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Náhradní kabel k Ryobi ADSS700AC pořídíš tady https://www.topfishing.eu/vyhledavani/vyhledej.htm?search=kabel

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ahoj Michale, mám otázku, když budu mít nový multiplikátor Daiwa Tanacom 500, měl bych ho poslat na vyčištění hned po prvním použití v Norsku ? Dle mého asi jo, a tedy dalo by se to poslat k tobě na vyčištění a odsolení ? Moc díky za odpověď .-)

Ahoj, tvůj dotaz jsem přehlédl, omlouvám se. Pošli to k nám servis a vyčištění rádi provedeme.

Lupen
    Účastník
    (101 odpovědí)

Kamarád mě přišlápl kabel a vyrval celou zásuvku ven s multíku WFT Electra. Umíte to opravit? Je to celé vyrvané včetně závitu.

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

Ahoj obrat se na Michala Simca. Me se stalo to samé. Opravili to super a šlape jako nový.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Kamarád mě přišlápl kabel a vyrval celou zásuvku ven s multíku WFT Electra. Umíte to opravit? Je to celé vyrvané včetně závitu.

Ahoj, opravíme ti to. Pošli to na adresu Michal Simčo, Dolní Lhota 11, 67801 Blansko. Do balíčku vlož průvodní dopis se zpětnou adresou a kontakty na tebe. Díky.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tak tady už je pozdě něco čistit, mazat a zachraňovat. Nenechte si svoje vybavení sežrat slanou vodou.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 197)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Servis a údržba mořského vybavení

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...