Hasvik, NO
temperature icon -2°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Rybolov Hitra – Dolmoy – zkušenosti, aktuality.

Díky pomoci se mi podařilo založit nové téma. Mám za to, že na tyto ostrovy vyjíždí slušná řádka norků. Já do těchto končin jezdím asi 15 let. Před tím jsem byl asi na 4 jiných místech. Tuto lokalitu upřednostňuji zejména z toho důvodu, že i při nepříznivém počasí

(vítr a vlny a pod.)se mohu mezi desítkami ostrůvků a skalních výčnělků věnovat lovu a nejsem odkázán na sezení na chatě. Myslím, že i zastoupení rybích druhů je zde rozmanité. Každý rok se setkám s tím, že někteří se dočkají velkých kusů - viz např. Honza Dufek a jeho mníci. Za týden touto dobou bych se tam měl již nalézat.

Odpovědět

to Kim:přeji šťastnou cestu a hlavně hromadu ryb.Nástrah máš s sebou hodně,tak jim dej za uši.Jo a ať se podaří něco velkýho,nebo zajímavýho.Mára

[citace]kim napsal: Zítra je den D - naše parta odjíždí na Hitru. Ještě dnes jsme dokupovali nějaké potřeby, vycházejíc ze zkušeností zdejších vebových stránek. Myslím, že jsme pro úspěch udělali co bylo v našich silách. Pokud to bude možné budeme podávat zprávy - samozřejmě pokud něco ulovíme. Ještě zítra mě kolega přinese mouchy - něco na způsob jak byla zachycena jejich výroba na některém vlákně zde. Budou i s očima. Každý máme asi 40 - 50 zoomů různých barev a tak jsem zvědav. Hlavně je důležité, aby si naši nováčci Norsko zamilovali resp. mu propadli.[/citace]Ahoj Kime přeji dobrou cestu a hromadu úlovků.Budeme čekat na aktuální info.Há de brá.

to Kim:šťastnou cestu a spoustu krásných zážitků

Štastnou cestu Fando a dejte jim pořádně na pr.el :-D:-D:-D

[citace]kim napsal: Zítra je den D - naše parta odjíždí na Hitru. Ještě dnes jsme dokupovali nějaké potřeby, vycházejíc ze zkušeností zdejších vebových stránek. Myslím, že jsme pro úspěch udělali co bylo v našich silách. Pokud to bude možné budeme podávat zprávy - samozřejmě pokud něco ulovíme. Ještě zítra mě kolega přinese mouchy - něco na způsob jak byla zachycena jejich výroba na některém vlákně zde. Budou i s očima. Každý máme asi 40 - 50 zoomů různých barev a tak jsem zvědav. Hlavně je důležité, aby si naši nováčci Norsko zamilovali resp. mu propadli.[/citace]

Františku,úplně mi vypadlo,že taky už valíte směr sever....

Mooooooooc štěstí a vše co k tomu patří....

V pořádku jsme dorazili a asi po třech hodinách jsme šli na vodu.Nováčkové se pochlapili, Petra 5 kusů a Jakub také 5 kusů a sice Petra 2 polaky 70 cm a 3 dorše 60-80cm, Jakub 80 polak. Počasí nám přeje ,sluníčko.Fotbal nemůžeme naladit.:-(. Zítra jedeme na celou noc.Poprvé mám nováčka ženu, plně se osvědčila. Fotky dodáme později.

to Kim: držim palce ať vydrží počasí a berou ryby.Zkoušel jsi ty zoomy a gumy od Spro?

Jak jsem slíbil posílám foto. Jde o 3 hodinový - první pobyt Petry na moři. Maro dnes vyrážíme se zoomy. Včera to byla rozcvička.

...pěkné rybky...my teď jezdíme mezi ostrovy Uttian a Intian, je tam hodně tresek kolem 70-100cm a vozíme odsud i polaky..dá se tam krásně schovat ať fouká odkudkoliv..whisky a oranž-pomeranč fungovali tento týden na 1+..!!!

Kime,hezké ryby... koukam že je spousta chaluhových červených obecňaček..ať se darí i nadále...

Žena NOVÁČEK... dobrý ... ryby taky...počasí taky jak koukám na foto a že jste nekoukali na fočus tak to buď rád!!!!!!! Tak zabojujte a užívejte pohody:-D. Ahoj8-O

Jo to je pro KIMA:-P

Počasí nám tady přeje, voda je jako volej. V partě uloveno cca 150 makrel dále plno doršů a polaku. Přikládáme nějaké fotky. Nováčkům se daří.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!