Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 21°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
prudký déšť
Malé, MV
temperature icon 27°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Rybí salát z tresky

« Předchozí 1 2
lukluk
12.09.2014 ID: 525537

Letos nám parta Petra Paura udělala salát z tresky...

Filety z tresky nakrájeli na kousky,vložili do osolené vody s octem,asi po třech dnech smíchali s moravankou a přidali tatarku,dokořenili pepřem a byla to bašta,recept si moc nepamatuji,máte někdo podobný recept,nebo jsem něco vynechal?

0
Odpovědět
Jindrich a Renata
17.08.2017 ID: 1286095

Ahoj nevíte jak se dostanu na starou diskuzi do vlákna KUCHAŘSKÉ RECEPTY?

0

Odpovědět

Sim
18.08.2017 ID: 1286128

Stačí v diskuzi napsat do vyhledávače slovo recepty a vypadne ti toto, diskuze je stále jen jedna stará i nová.

http://rybolovnorsko.cz/forums/topic/recepty/

0

Odpovědět

Jindrich a Renata
18.08.2017 ID: 1286133

díky.

0

Odpovědět

Otta
22.08.2017 ID: 1286352

Táké už jsem to sem dával ale to snad nevadí.Salát a matesy z makrel.Filetuji makrely hned na lodi.Do kyblíku dávám sůl-filety-sůl-filety,nakonec vždy sůl,solí opravdu nešetřit,filety uplně pokrýt solí.Potom odlévám vodu a dosipávám sůl.Filety mám i dva roky v poměrně teplém sklepě.No a jdeme na salát,filety vyndám-v soli jsou jak zabetonované-pořádně opláchnu a stáhnu kůži,potom dám na jeden a půl dne do neředěného octa.Filety opláchnu a nakrájim na kousky asi jako článek prstu,přidám na jemno nakrájenou cibuli,asi 40% váhy ryb,rozdrcené koření-pepř,nové koření a bobkový list,zakápnu olivovym olejem a pořádně promíchám.Minimálně den nechám odležet.Recept od Nora.Někdy když dělám salát tak vyndám více filetů a po opláchnutí a stažení odříznu podélně asi třetinu filetu-hřebetní část.Do hrnce dám olej a ohřeju ho-asi 60 stupňů-naleju ho na dno nějaké krabičky/pozor na teplotu/a skládám na kolečka nakrájenou cibuli,bob.list,celý pepř,nové koření a filety,to opakuji a končim cibulí.Celé zaliji opět olejem a nechám aspoň čtyři dny odležet.Vinikající matjesy nebo matesy-obojí je dobře.Na tyto matesy je ale lepší když jsou filety v soli aspoň dva měsíce,čim ale déle tím lépe.Dělal jsem je po roce a půl a všichni řikali že lepší nejedli.Dobrou chuť.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.