Hasvik, NO
temperature icon 1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Rybaření v Thajsku

Nazdar kamarádi.

Právě jsem se vrátil z Thajska a kdo tam byl, snad mi dá za pravdu, že je to také zajímavá destinace pro nás, mořské nadšence.

Je sice pravdou, že jsem byl chytat jen jednou, ale podle slov okolních rybářů by stálo za to, abychom toto téma, již vzhledem k cenám, které jsou nepoměrně nižší, než např. na Maledivách, trochu probrali.

Jinak jsem byl velmi mile překvapen cenami rybářských potřeb, ať už se týká prutů, navijáků i nástrah.

Kdyby měl někdo zájem, poreferuji, jinak téma klidně nechte v propadlišti dějin.

Odpovědět

zerp

To jsi chytal ryby rukama?

Chlapi, je tohle barakuda? Plavou nám tady hned u vily za benzenem a ostrůvkem. Je to golfovej areál a kolem něho taková laguna, ale je tam slaná voda z mořem. Plavou tam ještě takový ryby něco jako mezi kaprem a parmou. Přemýšlím, že tam nahodim. Mám tady prut a splavky. Tak na kus chobotnicky nebo rybky by to možná šlo, ne? Když to mám u baraku?

Něco z jídelníčku;-)

:-D:-D Na veletrhu v Letňanech př. týden vám budu vyprávět.....u plzničky ...... To bylo Thajsko jako prase !!!!!!

Tak z toho jídelníčku beru pouze krevety. Ostatní nemusím. Je zajímavé, že takové špejlové menu vídám jen v Thajsku. S tou barakudou bych neváhal a pokusil se o ni. Asi je zvyklá, že v tomto místě sem tam někdo něco z hotelové kuchyně hodí a má krmení bez námahy.

[citace]Vydra napsal:

Chlapi, je tohle barakuda? Plavou nám tady hned u vily za benzenem a ostrůvkem. Je to golfovej areál a kolem něho taková laguna, ale je tam slaná voda z mořem. Plavou tam ještě takový ryby něco jako mezi kaprem a parmou. Přemýšlím, že tam nahodim. Mám tady prut a splavky. Tak na kus chobotnicky nebo rybky by to možná šlo, ne? Když to mám u baraku?[/citace]

Běž do toho!

Zdravim z thajska,jsem dost blaznivy rybar a myslivec. Kazdorocne jezdim rybarit do Norska a poslední roky i do Italie,vcera jsem chytal tady na severu Thajska na jezeru nejake bile ryby asi 50 ks největší tak do 30 KG. Nadreny jsem teda byl a rybacka brutalni ,ale nic jiného tam nebylo. Zítra odletam s pritelkyni na jih do Krabi a samozrejme jsem si vyprosil a predplatil na jeden den docela drahou chytacku na jezere Gillham Fishing Resort. Chtěl bych se zeptat jak se tam da chytit nejaka poradna ryba,nejlepe asi Arapaina nebo něco podobnyho? předem diky moc za radu a preju Lovu,Lesu,Vinohradu.

:-)

Ahoj. Až tam budeš tak se zeptej na průvodce jménem JOEL FENNEL !!!!

Je nejlepší a zná mně. Díky němu jsem měl mimo jiné arapaimu 2m 100kg.

Chtěj chytat v koutě u čeřičů vody proti bungalovům !!!! Držím ti palce a dej vědět !!!! Já jsem byl dva dny a bylo to TOP.

Pošlu ti pár fotek kde jsem já + on ....tak mu to ukaž !!!!! Hned bude vědět.....je fanoušek TOTENHAM kde hrál T.Řepka a ma to na sobě vytetované + velkou arapaimu !!!! Pak mám taky skvělé jezero 70km od GILLHAMU......:-) Ahoj Vláďa Zelenka- ZERP -PRAGUE Czech.rep. Je to ten vlevo !!!!

:-D

Já ten uprostřed.......:-D

:-)

To je ta jeho kérka......:-D

:-D

A to je ta moje radost......

A on je zas ten vpravo.....:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!