Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 27°C
oblačno

Rybaření v Thajsku

Nazdar kamarádi.

Právě jsem se vrátil z Thajska a kdo tam byl, snad mi dá za pravdu, že je to také zajímavá destinace pro nás, mořské nadšence.

Je sice pravdou, že jsem byl chytat jen jednou, ale podle slov okolních rybářů by stálo za to, abychom toto téma, již vzhledem k cenám, které jsou nepoměrně nižší, než např. na Maledivách, trochu probrali.

Jinak jsem byl velmi mile překvapen cenami rybářských potřeb, ať už se týká prutů, navijáků i nástrah.

Kdyby měl někdo zájem, poreferuji, jinak téma klidně nechte v propadlišti dějin.

Odpovědět

:-) vrtulník...... THAILAND:-D

Také jsem si nenechal ujít rybolov v krásném Thajsku

:-) Kde to je ? Super.

Bangkok ?

Ko Samui, ma to anglického majitele takže i úroveň .

Pěkný kousky Petře!

Zdarec znalci Thajských vod! Budu v únoru téměř tři týdny v Thajsku na Ostorově Koh Chang. Chtěl bych zkusit i nějakej fishing. Zaplatím si nějakej výlet na lodi s rybářema, ale četl jsem, že lze něco chytit i z pobřeží. Normálně na splávek na pečivo rybky a na ty rybky pak ne větší splávěk větší ryby. Nebo zkusit vláčku s woblerem? Někdo psal, že chytali nějaký ryby na ananas? Má to smysl? Mám se vláčet s prutem?

:-D

Tak jdeme na TO je 2015 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

KRABI Ao Nang-Thailand

Pro Vydru. Chce to na tržišti koupit malé kalamary nebo chobotničky, dát si je do lednice a pak na jejich kousky chytat. Vzal bych si lanko - může to vzít barakuda.

to kim: i u pobřeží můžu chytit barakudu? Co doporučuješ za výbavu? Chtěl jsem si vzít jen takový teleskop kvůli letadlu.

10- 30 km od pobřeží na RH rapalu na troling....

:-D:-D:-D

JE TO prdel jako PRASE .......:-):-):-)

Myslíš té tanečnice:-D

Kolikrát jsem u pobřeží viděl barakudy. Byli to však jedinci nikoliv hejna. Zpravidla stojí na pokraji korálové bariéry. V Malajsii mě na kousky chobotnic vzali asi 3, ale ukously. Na pobřežní chytání stačí nějaký teleskop (letadlo 90 cm najvyšší transportní délka). Pak jsem ty pruty nechal domorodcům. Nelze vyloučit, že když se bude kousky přikrmovat (najdou korálové rybky) přijede se podívat I zvědavá muréna.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!