Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Riumar-španělsko

• Toto téma obsahuje celkem 110 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 111)
  • Autor
    David Linhart
    Účastník
    (19 odpovědí)

frigo napsal:

to stanlyy

Zůstal jsi jaksi osamocen.

Tvé nadšení z lovu a touha se podělit z radosti z rybaření a úlovků s jinými, stejně postiženými, byť z jiných lokalit, tu byla pochopena jako nezdravá reklama a špinavá konkurence.

Škoda.

Mně se Tvé příspěvky líbily, i když do Španělska na ryby nikdy nepojedu.

Ahoj.

Taky se přidávám.Super zpestření. Rybařina nezná prostorové omezení. 🙂

Sim taky pořádá výpravy za exotikou, a je to super. Je mi jedno kde se chytá,a když je to pěkně podané a natočené tak se na to můžu dívat opakovaně.Pochybuju,že se někdy na tuňáky dostanu,ale to neznamená,že se rád nepodívám.

Jen mi u některých “lovců” vadí metoda chyť a pusť, když gafují za břicho.

Stanlyy držím palce 😎

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

to Stanlyy: za mě dobrý a podle mě i velké množství uchopitelných informací. Díky:-D:-D:-D:-D

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Ahoj Stanlyy,

ty se nemáš za co omlouvat, napsal jsi jen to, co Ti p. Slavík navykládal. Já jezdím do této lokality už tři roky a první s kým jsem se tam setkal byl Roman (Romeo), ani jsem nevěděl, že je v místě víc Čechů průvodců. To jsem zjistil až později i to , že se nemají zrovna moc v lásce, ale to, že se pan Slavík snížil k tomu, aby vyháněl lidi, co jsou na dovolené, místo toho aby si je snažil získat tím, že je skutečně lepší tak to si u mě jako charakter opravdu posr…

A ještě že nerozezná tuňáka malého a tuňáka bonito od chráněného obecného tak by si měl aspoň zajít do obchodňáku, kde tyto ryby prodávají a prohlídnout si je.

Evidentně to byl od něj úmysl nás zastrašit, navíc ještě před námi slovně napadal Romana v přístavu a vyhrožoval mu fyzickým napadením, z jakého důvodu opravdu nevím.

Jinak dovolenou nám to nezkazilo, je to jejich problém ne náš. Já jsem zvyklý si vypůjčit člun a jezdit na moře sám, takže služby průvodce využívám jen minimálně, nechytili jsme sice žádného velkého tuňáka, ale s těmi malými jsme se dobře pobavili, protože všichni máme rádi ryby jak na grilu tak i jinak upravené tak je taky bereme a nevidím v tom žádnou masařinu. Je blbost ryby pouštět a potom si je chodit kupovat.

Taky jsem si rád přečetl tvoje informace a poznatky z lovu i z cesty jak se tam dostat letecky a vlakem. O této možnosti jsem sice věděl, ale nijak jsem se o ni nezajímal. Jen videa jsem ještě neměl čas prohlídnout.

Ve Španělsku v Riumar a okolí se nám moc líbí, rybařina je dost odlišná od té v Norsku, je tam teplo dobré pivo Esterela, prostě pohoda a navíc se tam dá jet i s celou rodinou, holky s dětma můžou jít k vodě na páž, která je téměř prázdná a chlapi na ryby.:-D

STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)

Ahoj RK

Jsem rád že jsme si to vysvětlili a že jsis užil dovolenou:-).Máš pravdu je tam fakt nádherně 🙂 přesně jak píšeš i to, že to je jejich válka (konkurenční boj).Psal jsem jen svůj názor a dojmy z dovolené,ty jsis vybral Romana já Zdenka tot vše,ostatní at si vyberou koho chtěj,aby si to užily.Když jsem tam já jel poprvé o válce jsem nevěděl a užil jsem si to.Proto jsem tam jel znova a pojedu zas.I já si občas vemu rybu už jsem to psal,nikoho neodsuzuju když si veme ryby.Jen nemám rád těžký masaře kterejm 20 kg nestačí:-(!(tím nemyslím tebe)To je celé.Ted bez reklamy-Kdyby se někdo chtěl podívat jak si užívá nová parta čechů ve španělsku:

https://www.youtube.com/channel/UCK81Drf75CNqUIhOZdVXeEQ

STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)
    STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)
    mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

To Stanlyy: Moc pěkné reporty. Chystáš se letos do Španělska za Zdenkem? Viděl jsem, jak jste si zachytali s Ládou na Maledivách. Krásné úlovky!

STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)

Ahoj mirecek,původně jsem tady nechtěl už nic psát,aby mi zas někdo
    nevynadal,ale nedá mi to ti neodpovědět.
    Ano jedu do španěl. za 2 měsíce a už se moc těším je tam parádní rybařina.

Jen pro zajímavost začínají tam najíždět velký ryby 200 kg+
    (na té fotce ve videu je starý datum,špatně nastavený foták!)

Kdyby měl někdo zájem si chytit svojí životní trofejní rybu

Ty se znáš s Ládou,nevíš co s ním je? se mi dlouho neozval.
    Pokud můžeš pls vyřid mu at se mi ozve,díky moc.

Příspěvek upraven – porušoval pravidla pro přispívání do diskuze.

• Odpověď byla upravena před 8 roky uživatelem Duke.
    mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

S Láďou se znám ze srazu RN, podívám se jestli jsem si na něj uložil číslo, zavolám mu. Pěkně jste řádili na Maledivách, měli jste i plachetníka?

spring
    Účastník
    (119 odpovědí)

Tak co Stanlyy, byl jsi letos ve Španěsku? Nikde žádné info? Jak jste dopadli?

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Ve Španělsku asi letos nikdo nebyl. Je to škoda, krásná tropická rybařina, daleko dostupnější než Maledivy. Asi to tam chlapcům moc nefunguje?

STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)

Nebudu lhát, bohužel se mi tentokrát tunák nazadařil,protože v mém termínu zrovna někde migrovali.Což se bohužel stává -vo tom ta rybařina je.Ale zachytali jsme si super-dorada,bonita,makrely.mražák jsme naplnily.Super dovolená.

Včera už tunáci zase najeli a berou.Zde je odkaz na nové i aktuální videa za poslední rok https://www.youtube.com/channel/UCK81Drf75CNqUIhOZdVXeEQ

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Díky Stanlyy za názor. Je tady v ČR velmi málo informací o rybolovu ve Španělsku. Na příští rok se tam chystáme dvě rodiny, tak chce nechat děti a manželky válet na pláži a udělat si pár výjezdů na moře. Trochu tápeme, jestli si brát průvoce /vysoká cena/, nebo si pronajmout loď v přístavu a vyrazit sami zkusit štěstí.

STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)

Ahoj mirecek nemáš zač.V přístavu sice lodě pronajímají,ale na takové kocábce bych se bál jet dál na moře a po zkušenostech z lonska když si tam náký čeští borci přivezli vlastní lod kterou přitahli z přehrady z Ebra kde chytali sumce.Tak tam tu lod utopily a málem blbci přišli o život.Chytat tunáky je fakt mazec!!!potřebuješ vetší lod na které se dá v pohodě chodit a stát(kvůli stabilitě) Osobně ti doporučuju si vzít průvodce,jednak máš  v ceně ryb.vybavení a hlavně to tam zná a poradí co a jak, je v jeho zájmu aby jsi nachytal.Jestli chceš kvůli pár ušetřeným korunám riskovat život na náké malé kocábce a týden dovolené hledat ryby je tvoje věc,bez urážky jen rada.Jestli potřebuješ náké info nebo radu klidně napiš ,nebo sz ,rád ti poradím,rybáři by si měli pomáhat.

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Díky za rady a tipy. Určitě je při plánování naší dovolené využiji. Ti tuňáci jsou tam celou sezónu, nebo je nějaký měsíc, kdy jich tam je nejvíce?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 111)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Riumar-španělsko

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...