Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Riumar-španělsko
- Toto téma obsahuje celkem 110 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#122698 18.9.2015 v 11:00
frigo napsal:
to stanlyy
Zůstal jsi jaksi osamocen.
Tvé nadšení z lovu a touha se podělit z radosti z rybaření a úlovků s jinými, stejně postiženými, byť z jiných lokalit, tu byla pochopena jako nezdravá reklama a špinavá konkurence.
Škoda.
Mně se Tvé příspěvky líbily, i když do Španělska na ryby nikdy nepojedu.
Ahoj.
Taky se přidávám.Super zpestření. Rybařina nezná prostorové omezení. 🙂
Sim taky pořádá výpravy za exotikou, a je to super. Je mi jedno kde se chytá,a když je to pěkně podané a natočené tak se na to můžu dívat opakovaně.Pochybuju,že se někdy na tuňáky dostanu,ale to neznamená,že se rád nepodívám.
Jen mi u některých “lovců” vadí metoda chyť a pusť, když gafují za břicho.
Stanlyy držím palce 😎
#122700 18.9.2015 v 11:34to Stanlyy: za mě dobrý a podle mě i velké množství uchopitelných informací. Díky:-D:-D:-D:-D
#122834 21.9.2015 v 8:39Ahoj Stanlyy,
ty se nemáš za co omlouvat, napsal jsi jen to, co Ti p. Slavík navykládal. Já jezdím do této lokality už tři roky a první s kým jsem se tam setkal byl Roman (Romeo), ani jsem nevěděl, že je v místě víc Čechů průvodců. To jsem zjistil až později i to , že se nemají zrovna moc v lásce, ale to, že se pan Slavík snížil k tomu, aby vyháněl lidi, co jsou na dovolené, místo toho aby si je snažil získat tím, že je skutečně lepší tak to si u mě jako charakter opravdu posr…
A ještě že nerozezná tuňáka malého a tuňáka bonito od chráněného obecného tak by si měl aspoň zajít do obchodňáku, kde tyto ryby prodávají a prohlídnout si je.
Evidentně to byl od něj úmysl nás zastrašit, navíc ještě před námi slovně napadal Romana v přístavu a vyhrožoval mu fyzickým napadením, z jakého důvodu opravdu nevím.
Jinak dovolenou nám to nezkazilo, je to jejich problém ne náš. Já jsem zvyklý si vypůjčit člun a jezdit na moře sám, takže služby průvodce využívám jen minimálně, nechytili jsme sice žádného velkého tuňáka, ale s těmi malými jsme se dobře pobavili, protože všichni máme rádi ryby jak na grilu tak i jinak upravené tak je taky bereme a nevidím v tom žádnou masařinu. Je blbost ryby pouštět a potom si je chodit kupovat.
Taky jsem si rád přečetl tvoje informace a poznatky z lovu i z cesty jak se tam dostat letecky a vlakem. O této možnosti jsem sice věděl, ale nijak jsem se o ni nezajímal. Jen videa jsem ještě neměl čas prohlídnout.
Ve Španělsku v Riumar a okolí se nám moc líbí, rybařina je dost odlišná od té v Norsku, je tam teplo dobré pivo Esterela, prostě pohoda a navíc se tam dá jet i s celou rodinou, holky s dětma můžou jít k vodě na páž, která je téměř prázdná a chlapi na ryby.:-D
#122880 21.9.2015 v 19:07Ahoj RK
Jsem rád že jsme si to vysvětlili a že jsis užil dovolenou:-).Máš pravdu je tam fakt nádherně 🙂 přesně jak píšeš i to, že to je jejich válka (konkurenční boj).Psal jsem jen svůj názor a dojmy z dovolené,ty jsis vybral Romana já Zdenka tot vše,ostatní at si vyberou koho chtěj,aby si to užily.Když jsem tam já jel poprvé o válce jsem nevěděl a užil jsem si to.Proto jsem tam jel znova a pojedu zas.I já si občas vemu rybu už jsem to psal,nikoho neodsuzuju když si veme ryby.Jen nemám rád těžký masaře kterejm 20 kg nestačí:-(!(tím nemyslím tebe)To je celé.Ted bez reklamy-Kdyby se někdo chtěl podívat jak si užívá nová parta čechů ve španělsku:
#124028 8.10.2015 v 20:39#124604 25.10.2015 v 19:31#264937 10.8.2016 v 16:26To Stanlyy: Moc pěkné reporty. Chystáš se letos do Španělska za Zdenkem? Viděl jsem, jak jste si zachytali s Ládou na Maledivách. Krásné úlovky!
#264946 11.8.2016 v 8:41Ahoj mirecek,původně jsem tady nechtěl už nic psát,aby mi zas někdo
nevynadal,ale nedá mi to ti neodpovědět.
Ano jedu do španěl. za 2 měsíce a už se moc těším je tam parádní rybařina.Jen pro zajímavost začínají tam najíždět velký ryby 200 kg+
(na té fotce ve videu je starý datum,špatně nastavený foták!)Kdyby měl někdo zájem si chytit svojí životní trofejní rybu
Ty se znáš s Ládou,nevíš co s ním je? se mi dlouho neozval.
Pokud můžeš pls vyřid mu at se mi ozve,díky moc.—
Příspěvek upraven – porušoval pravidla pro přispívání do diskuze.
- Odpověď byla upravena před 8 roky uživatelem Duke.
#264954 11.8.2016 v 9:30S Láďou se znám ze srazu RN, podívám se jestli jsem si na něj uložil číslo, zavolám mu. Pěkně jste řádili na Maledivách, měli jste i plachetníka?
#270384 14.10.2016 v 18:37Tak co Stanlyy, byl jsi letos ve Španěsku? Nikde žádné info? Jak jste dopadli?
#270636 24.10.2016 v 5:03Ve Španělsku asi letos nikdo nebyl. Je to škoda, krásná tropická rybařina, daleko dostupnější než Maledivy. Asi to tam chlapcům moc nefunguje?
#270696 25.10.2016 v 7:19Nebudu lhát, bohužel se mi tentokrát tunák nazadařil,protože v mém termínu zrovna někde migrovali.Což se bohužel stává -vo tom ta rybařina je.Ale zachytali jsme si super-dorada,bonita,makrely.mražák jsme naplnily.Super dovolená.
Včera už tunáci zase najeli a berou.Zde je odkaz na nové i aktuální videa za poslední rok https://www.youtube.com/channel/UCK81Drf75CNqUIhOZdVXeEQ
#270998 27.10.2016 v 9:05Díky Stanlyy za názor. Je tady v ČR velmi málo informací o rybolovu ve Španělsku. Na příští rok se tam chystáme dvě rodiny, tak chce nechat děti a manželky válet na pláži a udělat si pár výjezdů na moře. Trochu tápeme, jestli si brát průvoce /vysoká cena/, nebo si pronajmout loď v přístavu a vyrazit sami zkusit štěstí.
#271026 27.10.2016 v 12:55Ahoj mirecek nemáš zač.V přístavu sice lodě pronajímají,ale na takové kocábce bych se bál jet dál na moře a po zkušenostech z lonska když si tam náký čeští borci přivezli vlastní lod kterou přitahli z přehrady z Ebra kde chytali sumce.Tak tam tu lod utopily a málem blbci přišli o život.Chytat tunáky je fakt mazec!!!potřebuješ vetší lod na které se dá v pohodě chodit a stát(kvůli stabilitě) Osobně ti doporučuju si vzít průvodce,jednak máš v ceně ryb.vybavení a hlavně to tam zná a poradí co a jak, je v jeho zájmu aby jsi nachytal.Jestli chceš kvůli pár ušetřeným korunám riskovat život na náké malé kocábce a týden dovolené hledat ryby je tvoje věc,bez urážky jen rada.Jestli potřebuješ náké info nebo radu klidně napiš ,nebo sz ,rád ti poradím,rybáři by si měli pomáhat.
#271068 29.10.2016 v 12:00Díky za rady a tipy. Určitě je při plánování naší dovolené využiji. Ti tuňáci jsou tam celou sezónu, nebo je nějaký měsíc, kdy jich tam je nejvíce?
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Riumar-španělsko