Hasvik, NO
temperature icon 9°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 10°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 7°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Rekordy na rn.cz

Přidán rekord do Mník mořský - III.místo Jan Jenček (Kliknis)

Odpovědět

Taky se přidávám ke gratulaci. Takový ryby se nechytají každý den.

Prosím o posouzení těchto úlovků, mě se nezdá, že by tyto ryby byly tak velké. Předem děkuji za vaše tipy.

Jan Peter píše:

Dobrý den, na popud kamarádů o zápis do rekordů, posílám hned dva úlovky tresky černé.  Moje treska 125cm, 16,5 kg ulovena 9.6.2017 lokalita Romsdalsfjord na stříbrný vláčecí pilkr 80g, prut WFT Charisma, 50-190g, naviják Penn Slamer, šňůra na 12kg, ryba zabrala na hloubce 130 metrů ve sloupci, forma lovu speed jiging, jméno lovce Jan Peter, ryba zabrala ve 14.30 hodin. Druhá ryba zabrala v totožný den na stejném místě o hodinu později tj. 15.30 hodin. Stejný způsob lovu. Prut  vláčecí Sema na 80g, naviják Penn Slamer, síla šňůry 14 kg. Lovec Ladislav Dziuba – to je ten pán s tím  knírem. Ryba měřila 120 cm a vážila 16,8 kg, zabrala rovněž na vláčecí pilkr  stříbrné barvy 80g ve sloupci.  Pro poznámku, byl to vyjímečný den, ve čtyřech lidech jsme chytili 44 ks velikosti v průměru 1m.  Zdali ryby zařadíte do rekordní tabulky nechám na Vás.

Hezký den a treskám zdar.

podle mne asi ne, první foto určitě ne a druhá tak max okolo metru, přikládám foto ryby která měřila 117cm a je to velký rozdíl :-)

Já bych tomu i věřil, ale pro zapsání a uznání rekordu by to mělo být zdokumentované. . .  Aby se předešlo dohadům. Proste by to měla být podmínka účasti.

Souhlasím s Holzbym rekordy by měly být zdokumentovány. Fotky mnohdy hodně zkreslují. Záleží v jaké vzdálenosti se ryby od objektivu drží,  na světle atd...uvedu příklad mého kelera 111 Cm 9,5 kg a tresky 108 Cm 13 kg z letošního jara.

Ty ryby nemají 16kg ani náhodou. Myslím si, že si pánové přepli váhu na libry a vážili v librách. To už by potom odpovídalo.

Těžko z těch fotek soudit, tipnul bych okolo 110cm a 10kg.

Přes metr... pro srovnání jeden metrovej.

Přidán rekord Losos atlantský I. místo Lukáš Adam - 100cm, 12kg.

Ahoj, posílám do rekordů, první tři místa okouníka. Podle fotek 84cm 7,9Kg, 81cm 7,9Kg a 79cm 7,8Kg. Uloveno při lovu rejnoku na hloubce 550m v obasti Loppa(Bergsfjord). Díky

Ahoj, posílám do rekordů, první tři místa okouníka. Podle fotek 84cm 7,9Kg, 81cm 7,9Kg a 79cm 7,8Kg. Uloveno při lovu rejnoku na hloubce 550m v obasti Loppa(Bergsfjord). Díky
Tvl. Láďo, to si děláš legraci ? Být to z větší dálky, tak bych řekl, že jsi natřel kapry na červeno. Za mně velká gratulace a palec nahoru.

Úžasný okouni, když je máš z 500m byl poznat záběr?

Ice : záběr vypadal asi tak, že se ti pohla špička o 1cm. Problém je spíš zaseknout, vyjde to jednou z 20 pokusu

Harty - díky, jako sportovní ryba nic moc :)

Láďo,jaký je předpokládaný věk okounů???koukal jsi na otolity??

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!