Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -3°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Rekordy na rn.cz

Přidán rekord do Mník mořský - III.místo Jan Jenček (Kliknis)

Odpovědět

Přidán rekord do Treska obecná - II. místo Miroslav Jakeš (Fous)

Přidán rekord do Pyskoun skvrnitý - I. místo Tomáš Tesner

Ahoj, posílám něco do rekordů.
Rejnok Ostnatý, 89cm 4,2kg, Ostrov Averoya, nástraha montáž vlastní výroby s kouskem masa, hloubka 27m, Díky a měj se, Preparator

Ahoj, posílám něco do rekordů. Rejnok Ostnatý, 89cm 4,2kg, Ostrov Averoya, nástraha montáž vlastní výroby s kouskem masa, hloubka 27m, Díky a měj se, Preparator

Ten pyskoun je nádhernej. Odkud je, jižní Norsko?

Pyskoun uloven 1.8.2016 v Store u Furuoya (u Risoru), hloubka 11m, prut Abu Garcia 45g, nástraha – růžovo zlaté peříčko na makrely a šňůra 0,18mm Black Velvet.

Ten pyskoun nemá chybu. Gratuluji nejen lovci, ale i fotografovi! Moc pěkná fotka.

Přidán rekord do Makrela obecná – I. místo Miloslava Hlúžková alias Majda

Rejnok ostnitý 80 cm, nevážen, Titran, ostrov Froya, chycen na vlastní montáž s filetem z makrely, hloubka 32m.

Přidán rekord do Mník brosmaI. místo Jozef Perdoch

Duke - kdy už nám zapíšeš ty rejnoky ostnaté a vyšoupneš tak tu polskou krásku na třetí místo ? :) Dik Preparator

A co na to pravidla? :-)

Na této stránce naleznete rekordní úlovky ulovené v Norsku českými rybáři

Duke – kdy už nám zapíšeš ty rejnoky ostnaté a vyšoupneš tak tu polskou krásku na třetí místo ? :) Dik Preparator

Čau, já to tady to vlákno moc pečlivě nečtu pro mě je to jen oznamovací prostor, když přidám něco nového do rekordů, takže sem tebe a snoriho přehlídl. Většinou mě brácha přepošle email s rekordem a já ho zpracuju jak je čas. Je to psaný i v pravidlech:

Vaše úlovky posílejte emailem na michal@rybolovnorsko.cz

a pak je tam taky

Váš rekord pro zveřejnení by měl obsahovat foto, datum, lokalitu, jméno lovce, použité vybavení, nástraha…

a třeba u snoriho mě schází to jméno, proto bych byl radši kdyby se rekordní úlovky posílaly přes bráchův mail a ne přes příspěvek v diskuzi. Díky.

A co na to pravidla? :-) Na této stránce naleznete rekordní úlovky ulovené v Norsku českými rybáři

Karolínu jsem vyřadil z pořadí a dal ji na spod stránky, protože když sem se s tím dělal, tak se mě to nechce mazat.

A doufám, že tady za chvilku nebudeme řešit černocha v letáku Lidlu. :D

Přidány rekordy do Rejnok ostnatý:

I. místo Ladislav Bušta

II. místo - snori

Přidány rekordy do Rejnok ostnatý: I. místo Ladislav Bušta  II. místo – snori 

Laďo gratuluji k prvnímu místu🇳🇴🇳🇴

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!