Přidán rekord do Mník mořský - III.místo Jan Jenček (Kliknis)
Přidán rekord do Mník mořský - III.místo Jan Jenček (Kliknis)
Přidán rekord do Treska obecná - II. místo Miroslav Jakeš (Fous)
Odpovědět
Ahoj, posílám něco do rekordů.
Rejnok Ostnatý, 89cm 4,2kg, Ostrov Averoya, nástraha montáž vlastní výroby s kouskem masa, hloubka 27m, Díky a měj se, Preparator
Odpovědět
Ahoj, posílám něco do rekordů. Rejnok Ostnatý, 89cm 4,2kg, Ostrov Averoya, nástraha montáž vlastní výroby s kouskem masa, hloubka 27m, Díky a měj se, Preparator
Ten pyskoun je nádhernej. Odkud je, jižní Norsko?
Odpovědět
Pyskoun uloven 1.8.2016 v Store u Furuoya (u Risoru), hloubka 11m, prut Abu Garcia 45g, nástraha – růžovo zlaté peříčko na makrely a šňůra 0,18mm Black Velvet.
Odpovědět
Ten pyskoun nemá chybu. Gratuluji nejen lovci, ale i fotografovi! Moc pěkná fotka.
Odpovědět
Přidán rekord do Makrela obecná – I. místo Miloslava Hlúžková alias Majda
Odpovědět
Rejnok ostnitý 80 cm, nevážen, Titran, ostrov Froya, chycen na vlastní montáž s filetem z makrely, hloubka 32m.
Odpovědět
Duke - kdy už nám zapíšeš ty rejnoky ostnaté a vyšoupneš tak tu polskou krásku na třetí místo ? :) Dik Preparator
Odpovědět
A co na to pravidla? :-)
Na této stránce naleznete rekordní úlovky ulovené v Norsku českými rybáři
Odpovědět
Duke – kdy už nám zapíšeš ty rejnoky ostnaté a vyšoupneš tak tu polskou krásku na třetí místo ?Dik Preparator
Čau, já to tady to vlákno moc pečlivě nečtu pro mě je to jen oznamovací prostor, když přidám něco nového do rekordů, takže sem tebe a snoriho přehlídl. Většinou mě brácha přepošle email s rekordem a já ho zpracuju jak je čas. Je to psaný i v pravidlech:
Vaše úlovky posílejte emailem na michal@rybolovnorsko.cz
a pak je tam taky
Váš rekord pro zveřejnení by měl obsahovat foto, datum, lokalitu, jméno lovce, použité vybavení, nástraha…
a třeba u snoriho mě schází to jméno, proto bych byl radši kdyby se rekordní úlovky posílaly přes bráchův mail a ne přes příspěvek v diskuzi. Díky.
A co na to pravidla?Na této stránce naleznete rekordní úlovky ulovené v Norsku českými rybáři
Karolínu jsem vyřadil z pořadí a dal ji na spod stránky, protože když sem se s tím dělal, tak se mě to nechce mazat.
A doufám, že tady za chvilku nebudeme řešit černocha v letáku Lidlu. :D
Odpovědět
Odpovědět
Přidány rekordy do Rejnok ostnatý: I. místo Ladislav Bušta II. místo – snori
Laďo gratuluji k prvnímu místu🇳🇴🇳🇴
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...