Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › RECEPTY
- Toto téma obsahuje celkem 562 odpovědí. Do diskuze (113 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sidonius1 a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
#49487 25.12.2012 v 8:35
Tak doraž, právě jsem naložil pečenáče a už 14 dnů mám naložený utopence 😀 😀 😀
#49507 25.12.2012 v 21:00Pafka napsal:
Tak doraž, právě jsem naložil pečenáče a už 14 dnů mám naložený utopence
Tak i já dnes naložil pečenáče. Je to vítané vylepšení chuti po vánočním pečivu. ;-);-) a utopence má naložené kolega :-D:-D:-D
#49511 26.12.2012 v 9:31😀 😀 Je vidět, že si života umíme užívat :-D:-D
#49517 26.12.2012 v 12:23:-D:-D Svatá pravda Pafko!! Zážitky, krásné chvilky, ani vzpomínky nám nikdo nemůže vzít !!! :-D:-D
#52129 7.2.2013 v 14:33Mám dotaz na kuchaře jak děláte halibuta :-x:-x:-x
#52131 7.2.2013 v 14:54Já jsem spíše minimalista – takže moc nepoužívám různé kořenící směsi, pak chutná každé maso stejně 🙁
Takže nejčastěji sůl, citrónový pepř, rozmarýn … to vše na másle, na kterém pro ochucení osmahnu pár plátků česneku 😀
K takové rybce si pak udělám případně dle chuti nějakou omáčku …
No a jako příloha grilovaná zelenina (papriky, cibule, žampiony, fazolové lusky, čenek apod.) a nemá to chybu 😀
Někdy to dělám každé zvlášť (zpravidla doma ) a nebo společně (zpravidla na chalupě v grilovací misce na grilu – ke konci lze přidat nějakou tu hoblinu, aby se to provonělo kouřem)
#52138 7.2.2013 v 16:55Dedek napsal:
Mám dotaz na kuchaře jak děláte halibuta
Nejsem kuchař, ale poslední dobou si lehnu do vany na břicho a kopu nohama a zkouším alespoň jako halibut cákat. :-D:-D:-D
#52139 7.2.2013 v 17:11To PEN
To je dobrý to dám. Jem nevím jak s očima. Mám si je namalovat fixou vzadu. Nebo přilepit vteřiňákem skleněnky.8-)8-)
#52143 7.2.2013 v 18:11Halibut má tužší maso,tak se dá použít na toto:
možná,že znáte recept “špagety aglio e volio….s halibutem.
Na pánev dáme olivový olej,na plátky nakrájený česnek,chilli papričky,bazalku,když máme,tak nakrájené sušená rajčata,olivy,osmahneme a smícháme s uvařenými špagetami nebo vrtulkami atp.Kolínka ne.Na pánvi osmažíme kostky(3x3cm zhruba)halibuta(citron,pepř,cayenský pepř,sůl)a smícháme s předešlým.S citem,aby z masa nebylo mleté.Posypeme parmazánem.Když máme.Množství česneku(česneku není nikdy dost!),papriček,oleje odpovídá množství špaget a mentalitě stolujících,oliv na jedno balení špaget 2 hrsti,nešetřete s ničím,jste na dovolené…:-P. K tomu bílé víno,italskou hudbu a norské námořní mapy!
#52152 7.2.2013 v 21:352MIKR důležité je aby jsi vodu dobře osolil a teplota nesmí přesáhnout 12°C potom ty nohy fungují naprosto dokonale. A oči nemusíš vůbec řešit. Jako koření doporučuji manželku nebo přítelkyni s halibutí smyčkou aby poznala jak je náš koníček náročný:-):-):-)
#52157 8.2.2013 v 0:21V noci nespím,beru léky tak si tu čtu a je mi fajn.Dnes jsem se rozhodla,že Vám dám recept na vanilkové rohlíčky.Pánové copak jíte celé dny na snídani?Já musím pokaždé péct ze tří dávek pro muže,protože jinak prý nejede:-P
jedna dávka) 24dkg hlad.mouky,16dkg másla 5 dkg cukru 10 dkg oříšků.
Pečte v předehřáte troubě asi 10 minut nevím,já to hlídám vod oka to odhadnu.Teplé obalujte v cukru a máte vystaráno.Příště Vám napíšu recept na hraběnčiny řezy:-P tedy pokud mi pan Sim nedá ban.
Všem pěkný víkend přeji
#52165 8.2.2013 v 7:56Ahoj. Vanilkové rohlíčky už ne.Tech bylo o vánocích až dost.Ještě teď z toho mám následky, že když vidím váhu tak jdu velkým obloukem.Snídaně u nás řeší soukromá pekárna kterou mám nedaleko a kde pečou poctivě a kvalitně.Od pečiva až po vánočky, koláče, buchty ,perník, atd.:-D
#52168 8.2.2013 v 9:33PEN napsal:
Dedek napsal:
Mám dotaz na kuchaře jak děláte halibuta
Nejsem kuchař, ale poslední dobou si lehnu do vany na břicho a kopu nohama a zkouším alespoň jako halibut cákat.
:
:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E
#52169 8.2.2013 v 9:34PEN napsal:
2MIKR důležité je aby jsi vodu dobře osolil a teplota nesmí přesáhnout 12°C potom ty nohy fungují naprosto dokonale. A oči nemusíš vůbec řešit. Jako koření doporučuji manželku nebo přítelkyni s halibutí smyčkou aby poznala jak je náš koníček náročný
:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S
#52356 10.2.2013 v 16:16 -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › RECEPTY