Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 563)
  • Autor
    Příspěvky
  • #49487
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

    Tak doraž, právě jsem naložil pečenáče a už 14 dnů mám naložený utopence 😀 😀 😀

    #49507
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    Pafka napsal:

    Tak doraž, právě jsem naložil pečenáče a už 14 dnů mám naložený utopence

    Tak i já dnes naložil pečenáče. Je to vítané vylepšení chuti po vánočním pečivu. ;-);-) a utopence má naložené kolega :-D:-D:-D

    #49511
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

    😀 😀 Je vidět, že si života umíme užívat :-D:-D

    #49517
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    :-D:-D Svatá pravda Pafko!! Zážitky, krásné chvilky, ani vzpomínky nám nikdo nemůže vzít !!! :-D:-D

    #52129
    dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

    Mám dotaz na kuchaře jak děláte halibuta :-x:-x:-x

    #52131
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

    Já jsem spíše minimalista – takže moc nepoužívám různé kořenící směsi, pak chutná každé maso stejně 🙁

    Takže nejčastěji sůl, citrónový pepř, rozmarýn … to vše na másle, na kterém pro ochucení osmahnu pár plátků česneku 😀

    K takové rybce si pak udělám případně dle chuti nějakou omáčku …

    No a jako příloha grilovaná zelenina (papriky, cibule, žampiony, fazolové lusky, čenek apod.) a nemá to chybu 😀

    Někdy to dělám každé zvlášť (zpravidla doma ) a nebo společně (zpravidla na chalupě v grilovací misce na grilu – ke konci lze přidat nějakou tu hoblinu, aby se to provonělo kouřem)

    #52138
    Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

    Dedek napsal:

    Mám dotaz na kuchaře jak děláte halibuta

    Nejsem kuchař, ale poslední dobou si lehnu do vany na břicho a kopu nohama a zkouším alespoň jako halibut cákat. :-D:-D:-D

    #52139
    mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

    To PEN

    To je dobrý to dám. Jem nevím jak s očima. Mám si je namalovat fixou vzadu. Nebo přilepit vteřiňákem skleněnky.8-)8-)

    #52143
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Halibut má tužší maso,tak se dá použít na toto:

    možná,že znáte recept “špagety aglio e volio….s halibutem.

    Na pánev dáme olivový olej,na plátky nakrájený česnek,chilli papričky,bazalku,když máme,tak nakrájené sušená rajčata,olivy,osmahneme a smícháme s uvařenými špagetami nebo vrtulkami atp.Kolínka ne.Na pánvi osmažíme kostky(3x3cm zhruba)halibuta(citron,pepř,cayenský pepř,sůl)a smícháme s předešlým.S citem,aby z masa nebylo mleté.Posypeme parmazánem.Když máme.Množství česneku(česneku není nikdy dost!),papriček,oleje odpovídá množství špaget a mentalitě stolujících,oliv na jedno balení špaget 2 hrsti,nešetřete s ničím,jste na dovolené…:-P. K tomu bílé víno,italskou hudbu a norské námořní mapy!

    #52152
    Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

    2MIKR důležité je aby jsi vodu dobře osolil a teplota nesmí přesáhnout 12°C potom ty nohy fungují naprosto dokonale. A oči nemusíš vůbec řešit. Jako koření doporučuji manželku nebo přítelkyni s halibutí smyčkou aby poznala jak je náš koníček náročný:-):-):-)

    #52157
    vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

    V noci nespím,beru léky tak si tu čtu a je mi fajn.Dnes jsem se rozhodla,že Vám dám recept na vanilkové rohlíčky.Pánové copak jíte celé dny na snídani?Já musím pokaždé péct ze tří dávek pro muže,protože jinak prý nejede:-P

    jedna dávka) 24dkg hlad.mouky,16dkg másla 5 dkg cukru 10 dkg oříšků.

    Pečte v předehřáte troubě asi 10 minut nevím,já to hlídám vod oka to odhadnu.Teplé obalujte v cukru a máte vystaráno.Příště Vám napíšu recept na hraběnčiny řezy:-P tedy pokud mi pan Sim nedá ban.

    Všem pěkný víkend přeji

    #52165
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Ahoj. Vanilkové rohlíčky už ne.Tech bylo o vánocích až dost.Ještě teď z toho mám následky, že když vidím váhu tak jdu velkým obloukem.Snídaně u nás řeší soukromá pekárna kterou mám nedaleko a kde pečou poctivě a kvalitně.Od pečiva až po vánočky, koláče, buchty ,perník, atd.:-D

    #52168
    dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

    PEN napsal:

    Dedek napsal:

    Mám dotaz na kuchaře jak děláte halibuta

    Nejsem kuchař, ale poslední dobou si lehnu do vany na břicho a kopu nohama a zkouším alespoň jako halibut cákat.

    :

    :-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-E

    #52169
    dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

    PEN napsal:

    2MIKR důležité je aby jsi vodu dobře osolil a teplota nesmí přesáhnout 12°C potom ty nohy fungují naprosto dokonale. A oči nemusíš vůbec řešit. Jako koření doporučuji manželku nebo přítelkyni s halibutí smyčkou aby poznala jak je náš koníček náročný

    :-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S

    #52356
    elem
    Účastník
    (200 odpovědí)

    Dobrou chuť…Video

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 563)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...