Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pozor na podvodné jednání CK APlus a Develop Vet

• Toto téma obsahuje celkem 74 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Strecha a poslední změna proběhla před 9 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 75)
  • Autor
    Dušan
    Účastník
    (74 odpovědí)

Pane chytrý

mám pocit že máte sám cestovku nebo lobujete za některou z nich. pročetl sem to tu a nemyslím, že se každá tato podnikatelský skupina hází do stejného pytle. Ano, píšete o podmínkách, která zákazníci – mi , podepisujeme. S tím souhlasím, může se stát, jsme lidi. Avšak pokavaď se to opakuje, a to jak je vidět u několika lidí, je na tom něco divné. Já podnikám a říkám – divné neexistuje.

Buď se to stane jednou, někdo na to zakřičí a ono to vyšumí. Ale jestli někdo zakřičí, někdo další se přidá a najednou je tu více podobných či stejných událostí a zkušeností, pak je to špatné. A v tom případě to co tam má jak uvádíte každá cestovka, tato jedna zneužívá.

Na druhé straně – i já jezdím, soukromě ne přes cestovku. A i já platím zálohu a doplácím pobyt před odjezdem. Je to fér, proč ne. Nevidím však důvod na druhou stranu vracet peníze půl roku. To by taky mnělo být fér – nejede se, vraťte to hned a najednou.

Je to jen o přístupu lid. Dnes je prostě doba, kdy si podnikání každý představuje jinak a to je na tom to smutné.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

beboo napsal:

Pane chytrý

mám pocit že máte sám cestovku nebo lobujete za některou z nich. pročetl sem to tu a nemyslím, že se každá tato podnikatelský skupina hází do stejného pytle. Ano, píšete o podmínkách, která zákazníci – mi , podepisujeme. S tím souhlasím, může se stát, jsme lidi. Avšak pokavaď se to opakuje, a to jak je vidět u několika lidí, je na tom něco divné. Já podnikám a říkám – divné neexistuje.

Buď se to stane jednou, někdo na to zakřičí a ono to vyšumí. Ale jestli někdo zakřičí, někdo další se přidá a najednou je tu více podobných či stejných událostí a zkušeností, pak je to špatné. A v tom případě to co tam má jak uvádíte každá cestovka, tato jedna zneužívá.

Na druhé straně – i já jezdím, soukromě ne přes cestovku. A i já platím zálohu a doplácím pobyt před odjezdem. Je to fér, proč ne. Nevidím však důvod na druhou stranu vracet peníze půl roku. To by taky mnělo být fér – nejede se, vraťte to hned a najednou.

Je to jen o přístupu lid. Dnes je prostě doba, kdy si podnikání každý představuje jinak a to je na tom to smutné.

scan napsal:

Pane rybář, co porušili? Podepsal jste Podmínky? Zkuste si nalistovat smlouvy nejlepších současných rybářských CK a všechny tam mají

klausule, které kritizujete.

kapr17 napsal:

Starší zážitek s CK A plus. listoped 2012zaplaceno 51000 za 2 lidi. Odjezd měl být v červenci 2013. Týden před odjezdem tam / na Senje / se ůdajně rozbila kanalizace,Náhradní termín srpen. Den před odjezdrm jsem se podíval na email. Pro málo lidí se zájezd ruší. Jeli jsme do pr…. .Vše zbalené zaplacené pojištění a td. Peníze nám vraceli po 2 až 4 tis. půl roku. Už nikdy z CK Aplus. Po této zkušenosti už bohužel napojedu s žádnou CK, Soukromě jsem byl v Norsku celkem 8x a vždy OK.

Mohl bys mně vysvětlit,proč to píšeš nyní v roce 2015, když se již toto řešilo v roce 2013 nebyl jsi sám, když se jim to stalo, ale i nám dali jiný termín a mi jsme jeli jindy a bez problémů.

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

Bože tu je chytráků,já odjel,tak je vše ok,ty jsi neodjel tvoje chyba…8-O

kapr17
    Účastník
    (20 odpovědí)

Já jsem se na příspěvek o CK A plus podíval až dnes. Jsem přihlášený teprve 14 dnů . Je divné. že není naplněn zájezd někdo zjistí den před odjezdem. Kdybych se náhodou nepodíval do počítače tak jsme stáli na letišti jako blbci.

scan
    Účastník
    (48 odpovědí)

Nejsem pan chytrý, ale pozoruji cvrkot. CK a to žádnou nepoužívám, jezdím po světe včetně Norska sám. Mám na to jak finančně tak jazykově. Nemám rád lidi, kteří podepíši smlouvu a pak se diví, co podepsali. To je jen a jen o právnické zdatnosti. Nic víc. Petri Heil.

Dušan
    Účastník
    (74 odpovědí)

sorry chlape, neber to osobně. Ale někdy je prostě jedno co podepíšeš.

Mám podobnou zkušenost , sic s dovolenou v Chorvatsku. A nakonec seš sám rád , že můžeš zůstat. Třeba tě postaví do situace – mně se to stalo, jestli se Vám nelíbí jeďte domů.

Je určitě nejlepší jezdit na vlastní domluvu, ale to musíš mít kontakty. A ty každý z nás nemá.

Myslím si, že články tu mněli být spíše informační, či upozorněním dalších možných zákazníků, aby si na tyhle cestovky dali prostě pozor.

scan
    Účastník
    (48 odpovědí)

Je to tak. Hodně tresek.

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

…tak tady to máte,Norsko je i o lidech

přeji Všem ,aby jste potkávali jen dobré a solidní jednání od rádo by podnikatelů:-))

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

První příspěvek o podvodném jednání CK A plus byl zde zadán již 3.9.2013.

Nevím, ale při takovém jednání o kterém se tu píše, by už dávno musela CK snad zkrachovat, nebo by skončili u soudu. Pochybuji, že by na ně za tu dobu nikdo nepodal minimálně trestní oznámení.

Je dobré, že to zde prodiskutujeme, tím by to ale skončit nemělo.

Třeba se pletu..:-S

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Asi se pleteš, protože co já vím, tak jenom vloni tam bylo asi dvanáct které znám všichni spokojeni ,já jsem byl s nima čtyřikrát a bez problémů všichni byli spokojeni. Jenom dodávám, že s touto cestovkou nemám nic společného jenom využívám jejich služeb.

pepino drechsler
    Člen
    (9 odpovědí)

Zdravím panové nedá mi to opět nenapsat něco nového o fa develop vet,nebo ck aplus fakt se v tom nevyznám. Řeším u nich pohledávku o které jsem se na tomto foru již zminoval a mám novou perličku od šefa této organizace p.Kovaříka,který je jediný jednatel této pofiderní firmičky. Dvakrát jsem jel do Doksu se v klidu domluvit,ale marně jelikož to nebylo možné. Do lonského roku byla jediná jednatelka p.Pantoflíčková a od listopadu 2014 se te funkce zřekla a jediný jednatel je Kovařík. Svůj problém jsem předal advokátní kanceláři,která jim poslala dohodu o smíru,ale dnes přišla odpověd podepsaná Kovaříkem,že jsem pro ně nevykonával žádnou práci jako delegát v roce 2014. Jen pro upřesnění byl jsem tam od dubna do sprna každý měsíc nejmíň 14 dní v měsíci.Což muže potvrdit kdo tam byl semnou a nebylo to málo lidí o které jsem se tam staral. Mimo jiné muj kamarád jim pujčil před dvěma lety docela velkou částku a nereagují mu na email ani na tel.Omlouvám se,že to sem píšu,možná to sem patří a možná ne,ale chci informovat veřejnost o této cestovce a jednání jednatele Kovaříka Romana,upozornuji Romana,ne Filipa jeho syna.Lidí kteří mi psali jaké mají neblahé zkušenosti je opravdu hodně.Mužete sem napsat a zastavat se jich,ale pochopte nemá každý dobré zkušenosti s touto ck.Tak bacha na to. Pepíno.

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

to meck: pokud jsi měl nějakou pracovní smlouvu, tak už ho advokáti utlučou. Tam už se to dá prokázat i jinými způsoby.Výplata na účet a podobně. Pokud jsi žádnou smlouvu neměl, bude to zlé. I kdyby Ti svědčilo třista lidí, nic mu neprokážeš, vymotá se z toho. Základem všeho je číst co podepisuješ. Je s podivem, kolik lidí to v dnešní době nedělá. Pak se nestačí divit.

Je dobré o tom informovat.

karel1
    Člen
    (2 odpovědí)

Zdravím pánové nejede někdo 5.8.2015 s ck aplus na einviku?Dík za info.

Karel

pepino drechsler
    Člen
    (9 odpovědí)

Ahoj Karliku tak jsem na Einvice a nikdo tady není tak to bude zase nějaké flopičko. navic se ke mě dostalo,že uý upominají lidi co sotva dojeli domu z letošního zájezdu aby zaplatili na příští rok,zrovna je mám tady,to je mazec asi aby měli peníze pro tyto lidi co mají odjet je mi jich líto.

Strecha
    Člen
    (1 odpovědí)

Ahoj kluci, tak bohužel máme se švagrem také špatné zkušenosti z letošního roku.

Zrovna dnes nám po třetí zrušili termín v Norsku.

Zítra jsme měli odlétat a přišel jenom stručný email že to asi nedopadne. Dnes mě neberou pro jistotu telefony.

Pokud máte někdo stejný problém napište.

Střecha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 75)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pozor na podvodné jednání CK APlus a Develop Vet

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...