Chtěl bych všechny varovat před objednáním zájezdu u CK Aplus. Měl jsem u nich objednám letecký zájezd na Senju v srpnu. Týden před odletem jsem byl upozorněn panem Kovaříkem, že jsou v dané lokalitě nějaké problémy, takže se termín odjezdu posune. Posunul se, ale nikam jsem neodjel, protože zájezd byl nakonec zrušen. Teď čekám, kdy mě bude vrácena platba za zájezd, kterou pan Kovařík skoro půl roku drží. Věřím, že peníze nakonec vrátí, ale kdo mě nahradí psychickou újmu za to, že jsem nikam neodjel. 2x jsem si v práci a v rodině zařizoval volno, nebylo to jednoduché. Chci varovat ostatní, kteří si teď plánují, kam příští rok pojedou, tak aby nakonec se rok netěšili na něco, co vůbec nepřijde. Věřím, že takto postižený nejsem sám a ještě někdo se ozve. Pan Kovařík problémy řeší tak, že nebere telefon. Původně jsem si pro peníze chtěl jet pro peníze sám a majiteli CK vrazit pár facek, teď už jsem vychladl, takže si tam pošlu pár urostlích chlapíků, aby jednání nebylo zbytečně dlouhé. Závěr je jedinný CK Aplus už nikdy a nikam.