Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pozor na podvodné jednání CK APlus a Develop Vet
- Toto téma obsahuje celkem 74 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Strecha a poslední změna proběhla před 9 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#71550 19.9.2013 v 20:31
Nezobrazuje mi to příspěvky od redman08 a lsmbsda 82 (jen prázdný okna. Kde je chyba? Bezpečnostní cenzura? 🙂
#71607 20.9.2013 v 20:07může někdo říct,co se tu děje ???
snad si zasloužíme znát pravdu!!!!!
(sw chyba,hw,chyba,cenzura,jiné vyšší zájma apod…..)
#71611 20.9.2013 v 21:04Mám pocit, že tam napísali niečo, čo po nejakom čase vyhodnotili, že to nebolo to pravé 😛
Aspoň z príspevku Upíra sa dá niečo vyrozumieť.:-?
#72050 28.9.2013 v 22:02Zdravím! Před pár dny jsem se vrátil z Einviky a bylo vše v pohodě. Jediný, co se dá vytknout Develop Vet je to, že neovládají počasí – den jsme kvůli větru nemohli na moře. Snad to do příští sezóny trochu doladí!
#72056 29.9.2013 v 8:22nazev tohoto vlakna je zavadejici.
Stezovatel se nadale nevyjadril, jak dopadl, predpokladam, ze je vse vyresene a jednalo se jen shodu neprijemnych okolnosti.
Pane STORM, dluzite nam vysvetleni!!
#72087 30.9.2013 v 12:28S Ck Aplus respektive Develop Vet, jsem letěl do norska již 2x.
Veliká výhoda je krátká doba cestování až na místo.Za 8 hodin na molu.Pravda je že výbava je poněkud v horším stavu (náčiní jde z ruky do ruky).Proto si beru vlastní.¨
Nicméně.Zkušenosti s prvním pobytem (2011) byly perfektní.Vše klapalo jak má.
Zkušenosti z letoška:
-Zájezd zakoupen rok do předu na Senju (zaplacena celá cena).Pět dní před odletem přišel email že se pobyt ruší kvůli neobyvatelnému stavu domu.Byl navrhnut jiný termín do jiné destinace Einvika. Je to o tisíc kilometrů jižněji.S tím že cenu dorovnají.
Stim jsem souhlasil.Hlavně proto,že jsem se dozvěděl že o tuto destinaci přišly všichni až do konce roku.Takže lepší jet níž,než nikam.
O měsíc později jsem odletěl.Pobyt,jídlo super.Vybavení horší ale měl jsem svoje multíky a výbavu.
-Po neustálém naléhání na navrácení pěněz mi nebylo odpovězeno.
Až po osobním setkání v srpnu,mi bylo přislíbeno že mi peníze vrátí v říjnu.Takže se v příštích 30 dnech ukáže.Ale s největší pravděpodobností to vydím na soudní cestu :-/ .
I když bych nerad.Protože jinak jsem byl vždy se vším spokojen.
Jinak panu Romanu Kovaříkovi rozhodně není 21let jak tu píší kolegové výše.40 už určitě oslavil.
K závěru:
Kdyby se dům na Senje nezhroutil, tak by k žádným z těchto problémům nikdy nedošlo a Develop VEt by fungoval v klidu dál.
Pevně věřím,že se vše v dobrém vyřeší a já budu moct do budoucna využívat jejich služby.
#75653 6.12.2013 v 12:07Prosím, poraďte mi dobrou a spolehlivou CK, kde mohu koupit letecký rybářský zájezd pro 2 seniory (jako dárek tátovi- zkusení rybáři v rámci tuzemských vod) , nejlepe s plnou penzí, tak aby se nemuseli o nic starat? Mela jsem v rukach nabídku od CKaplus, nicmene dekuji za Vase prispevky, on nich zajezd nekoupím.. Nejlépe asi Norsko?
#75654 6.12.2013 v 12:21Žádná cenzura není, prázdné okna jsou, protože někdo stáhl svoje přízpěvky. Nedá se smazat přízpěvek schválně, člověk by si to měl rozmyslet než něco napíše, tak po něm zbylo prázdné okno. Solidní člověk to asi nebude.
#75664 6.12.2013 v 15:33Zajímavé je, že se někdo registruje prot aby pochválil kritizované.
Tuky – ve staré diskuzy byly extrémní názory p. Kovaříka prezentovány. Pamatuji si dobře na jeho odsouzení elektriky.
#92767 11.6.2014 v 7:43Nic se nezměnilo….cestovní kancelář CK APlus nabízí zájezdy na sever Norska, konkrétně Senja, které pak hodiny těsně před odjezdem ruší a nabízí střední Norsko Einvika. Většina lidí na to přistoupí, protože už mají zařízenou dovolenou, povolenku z domova, nakoupeno … Jak se ukázalo, tuto praxi používají delší dobu. Podobných nešťastníků se nás tam jednom týdnu letos sešlo čtrnáct. Navíc vám při odletu na letišti půjčí chladící tašku na ryby zpět, ale poněkud zapomenou říct, že cestou tam vám jí naplní českými potravinami, aby zajistili předem zaplacenou plnou penzi. Lodě se na začátku fasují bez benzínu a odevzdáváte je prázdné, což nikdo nedojede do sucha že…, do dvoutaktů na lodích bývá vyprodaný olej v obchodě a tak se krátký čas na rybaření ještě zmenší o shánění oleje u sousedů…
CK Aplus už nikdy víc
#98329 12.9.2014 v 6:30S politováním musím konstatovat, že jsem letos zkusil Norsko s CK APlus, jednání jak uvádí uživatel Metrovka. Slíbená Senja se nekonala a podle toho co jsme s CK zažili, pochybuji, že vůec někdy byla. Nabídnout klientovi dva dny před odletem zrušení zájezdu, nebo náhradní plnění, které neodpovídá původní nabídce je dle mého názoru podvod. Celý podvod je stvrzen tím, že stejný postup učinili již několikrát a je mi záhadou, že když tak najednou to museli zrušit, měli volno na Einvice, měli zabukované letenky atd. K převozu zavazadel resp. k tomu, že od CK nafasujete tašku s proviantem u checkin přepážky a máte si ji napsat na svoji palubenku je dost zvláštní, nedovedu si představit jak bychom se zodpovídali celníkům za obsah který jsme do tašky nedali. Věřte jim, když vás takhle vypečou. Zájezd není úplná láce a když dojedete na náhradní Enviku, budete celý týden smutně pokukovat po polských a německých sousedech z vedlejšího kempu, kteří si to sviští na pořádné lodi o kategorii výš a vy budete shánět olej 🙁
S CK APlus již opravdu nikdy, a určitě jsem se poučil v tom, že před podpisem smluvy a složením zálohy budu pečlivě prověřovat, kdo za CK stojí, jestli tam náhodou nečíhá některý z výtečníků z CK APlus.
#98428 14.9.2014 v 9:17Pánové, brečíte tady rok (vlákno založeno 3.9.2013), buďto s nima nejezděte, nebo je zažalujte u soudu. To že si předem prověřím s kým jedu je přece normální. Ano krachnout může jakákoliv cestovka, ale když vidíte co jsou s nima za problémy, tak se jim vyhněte ne?
#98989 30.9.2014 v 16:29Zdravím všechny podvedené s pohledávkami u jmenovaných společností.S radostí bych uvítal vaše zkušenosti, jak se vůči panu Kovaříkovi domoci svých práv. Pokud někdo má pohledávku vůči jmenovanému, prosím kontaktujte mne na smitkav1@seznam.cz, s radostí spojím naše pohledávky k dosažení spravedlnosti.
#99893 5.11.2014 v 7:07Zdravím Vás s prozbou o pomoc,jezdil jsem jako delegát s touto cestovkou a ted mám trošku problém s panem kovaříkem romanem. muže te mě kontaktovat kdo jste byl letos semnou na Einvice a nebo v Hennes. Jedná se o problém se zaplacením za mé služby a lod co jsem jim pujčoval. Upozornuju Vás,že jsem byvalý delegát této pofiderní firmi.
Píšu sem protože kovařík chce po mě dem po dni co jsem tam dělal a ským jsem jezdil na lodi což je nesmysl to se nedá pamatovatkdyž jsem tam byl každý měsíc nejmíň 14dní. Mužeme komunikovat na muj email pepinodrechsler@seznam.cz
#99894 5.11.2014 v 7:10taky by mě zajímalo jaké máte zkušenosti s touto firmou z doksu a konkrétně s panem kovaříkem.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pozor na podvodné jednání CK APlus a Develop Vet