Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pozor na podvodné jednání CK APlus a Develop Vet
- Toto téma obsahuje celkem 74 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Strecha a poslední změna proběhla před 9 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#70797 5.9.2013 v 22:56
to pirko: aspoň jsi odjel, někteří ani neodjeli:-|
#70802 6.9.2013 v 6:34Já byl v roce 2011 s Develop Vet na Einvice a až na to, že první den zlobil motor na lodi (byli jsme po zimě první běh, tak se to může stát) žádný jiný problém nebyl. Bylo to pohodlně letecky.
Mrzelo by mne, kdyby padli. Těm co neodjeli přeju dobrý konec.
#70809 6.9.2013 v 8:34Zdar borci. Za nikoho nikdy nedávám ruku do ohně (maximálně tak za sebe), ale napíšu jen svoji zkušenost s výše uvedeným DevelopVetem. Nejsem majitel nebo jejich zaměstnanec – pouze zde objektivně napíšu své zkušenosti (a snad možná i někoho uklidním) mně – jako častého zákazníka.
Co já vím, tak firmu DevelopVet kdysi založili nadšenci do Norska Jarda T.+ Roman K. a já osobně ji znám asi 5 let. Za tu dobu jsem s něma byl v NW asi 9x (1xSenja, zbytek Einvika). Vždy jsme tam letěli se skupinou 4-8 známejch lidí (k tomu se doplnila skupina “cizí” dle kapacity chalupy).
Můžu zodpovědně prohlásit, že na žádnej zájezd nemůžu vzpomínat jako na nějakou trauma událost nebo zlodějinu, ale spíš na ně vzpomínám jako na pohodovou dovču spojenou s chytáním ryb a psychickým odpočinkem (v ČR jsem od rána do večera v práci a NW je pro mě balzám). Vždycky jsme z Prahy odletěli (odlet nám 1x posunuli o několik hodin), na letišti v NW vždy bylo auto nebo dvě a vždy jsme v cajku dorazili na chalupu, kde většinou bylo nachystáno teplé jídlo. Chalupa na Einvice nevybočuje z toho, co jsem zažil v NW na jiným rybaření (Aure nebo Bakkan u Bena). Je jasný, že když se něco často opakuje, tak se někdy něco zákonitě může potento- koho někdy nezradil motor lodi, echolot či baterka, auto, multiplikátor, aerolinky,..
V případě, že se něco takovýho na rybolovu s DevelopVetem stalo, vždy tam od nich někdo byl, který se snažil pomoct: když se pokazil motor – půjčili loď od Norů, když se potento multiplikátor, opravili ho nebo dali jinej, atd.
Důležitý info: naposled jsem tam s němi byl letos 12/6 – 19/6 a bylo to přesně takové, jaký píšu – takže si opravdu za ty peníze nemohu na nic ztěžovat. Nevím, zda se od té doby s něma něco změnilo – pokud jo, brzy se dozvím, protože brácha tam s něma jede 11/9/2013.
Na konec bych rád řekl něco k tomu, co padlo v diskuzi výše:
– ve fotogalerii webu DevelopVet (nejlepší ryby je čerstvá) jsem nikdy neviděl cizí nebo jinde stahovanou fotku. Za sebe můžu říct, že lidi, místa a okolí na většině z nich poznávám a jsou z Einviky nebo Senji. V minulých letech jsem tam byl vyfocen nesčetněkrát i já.
– ke kvalitě jídla a potravin můžu říct jen to, že ikdyž jsem byl v NW jinak než s DevelopVet tak jsem si určitě nikdy nejedl líp. Ano, není to strava 4-hvězdového hotelu, ale na webu ani od nich jsem nikdy neslyšel sliby, že k jídlu bude každý den kaviár se šampusem. Já do NW jezdím rybařit – kolikrát se stalo, že jsme nic nejedli 14 a více hodin, protože jsme ten čas prostě prochytali na moři. Kvalita stravy a příprav jídla tam závisí i na konkrétním zástupci DevelopVetu, ale nikdy se mi nestalo, že bych jakkoliv trpěl nebo hladověl.
– k nářadí (šňůra, navíjáky) : souvisí s tím, co od toho kdo čeká. Já říkám to, že kdo jezdí do Norska často a je “zapálenej blázen”, určitě si vezme nářadí svoje a to ikdyby měl od cestovek vercajk vytaženej “přímo z krabice”, což jsem u nich taky viděl. Je to o tom, že až mně zabere “TA” ryba kvůli které tam jedu, tak chci mít jistotu, že mám vše v rukou já sám, a ne někdo, kdo přede mnou 3 x strhal a navazovval šňůru a při odjezdu se neobtěžoval to říct zástupci CK. Proto většina z nás si sebou bere naviják nebo elektriku svoji, kterej montujeme na jejich pruty (nikdy se mi nestalo, že by nebyl k dispozici funkční prut). A návazce? Ty berem taky svoje, protože jich zástupce CK má omezený množství (omezených druhů). Navíc, když mu je strháš, musíš je logicky platit.
– k lodím: lodě mají 3 nebo 4 svoje, když potřebují, půjčují si další. Z lokalit (Senja x Einvika) je převáží, když uznají, že je potřebují jinde.
Toť asi vše. Je to tedy o lidech, o tom, co od Norska za ty peníze čekáš a na co jsi zvyklej. Pro začátečníka výhoda, protože si nemusí kupovat komplet vercajk (maj obleky, který před každým turnusem perou) pro pokročilého pohodlí letadla, ovšem s omezenýma lokalitama, což řeší asi ne zcela profesionálně Senjou a Sorojou (proto možná nějaké to zrušení zájezdu).
Zdraví Tomáš, pokud někdo bude chtět bližší info, ať pošle zprávu.
PS. Kdyby mě chtěl někdo nařknout z neobjektivnosti, tak píšu jen to, co vím a jak to cítím. Je možné, že DevelopVet míří pod kytky – čas ukáže.
PPS. pro “Simčovce”.. 🙂 Tento web je špica, od Sima jsem byl loni na Bakkanu (super) a příští rok snad pojedu Soroyu (mám ty nejlepší reference).
#70816 6.9.2013 v 12:23Krásně jsi to napsal. Ještě, že tu máš 20 loginů – budeš si to moct dosvědčit a poděkovat. OMG
#70830 6.9.2013 v 20:52Hmmmmm.Tak když už se tady řeší takové věci tak mě tady tedy stále schází vyjádření těch o kom to nejvíce je: Develop Vet a CK Aplus. Halooooo…..! (Určitě toto vnímáte)
#71357 17.9.2013 v 9:33Tak co ,jak to dopadlo???!!
#71433 17.9.2013 v 20:37Je mi to nějak povědomé, neřešil se Develop Vet kdysi dávno možná ještě na starém foru? Přímo s takovým možná podobným nickem zde vystupoval teoretik který zde vysvětloval jak měřit hloubku ku délce odmotané šňůry, rozvíjel teorie chytání ryb atd…..možná se pletu
#71435 17.9.2013 v 20:47Ve staré diskuzi to již bylo probíráno a přihlašovali se pod různými nicky. Třeba “managerka” atd ….
#71471 18.9.2013 v 11:49Prosím redman08, ať napíše, jak dopadl – psal, že má odlet 11/9/2013. Předpokládám, že až na větrný počasí si to tam užil.
PS. Brácha právě odlétá (v minulém příspěvku jsem napsal omylem termín 11/9)- jak se dalo čekat bez problémů. Hlavně, aby jim vyšlo počasí – makrel a kelerů jsou tam prý neskutečný kvanta.
Snad se tímhle uklidní situace a hlavně, lidi, kteří mají s Developem Norsko předplacený budou klidnější. Držím palce jim i samotné CK.
#71501 18.9.2013 v 18:23#71505 18.9.2013 v 21:08Cesta je supr, na miste str z prahy cca za 8hodin, coze je po ctsach autem prijemna zmena.
Tak tomuhle opravdu nerozumím…
#71507 18.9.2013 v 21:11#71508 18.9.2013 v 22:16redman08:”Az posledni den sme ze zoufalstvi najeli k sadkam, kde sme chytali tak 20m od nich a dovezli sme plnou lod keleru…….”když už děláš čechům ostudu,tak o tom alespoň nepiš – chytání u sádek = zhovadilost. :-E
#71509 19.9.2013 v 8:21… takze nakonec zadny podvod nebyl …
mezitim asi byly i penize vraceny za zruseny zajezd (nebo nabidnuta nahrada) …
byly?
#71512 19.9.2013 v 9:01 -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pozor na podvodné jednání CK APlus a Develop Vet