Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec – volný pokec o všem možném

Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz

Děkuji

Odpovědět

[citace]Preparator napsal: Kormoran napsal:

Ahoj Preparator,

moje první volba je Lowrance 527c df (sonár/GPS).

Jsem naprosto spokojený s tím přístrojem.

Pozdrav, Kormoran

Ahoj, děkuju za info, vypadá opravdu dobře a něco podobného jsem si představoval. GPS a sonar

Na kolik tě prosím tě vyšel a mapy se dají sehnat v poho ?[/citace]

Ahoj Preparator,

koupil jsem přístroj (Lowrance 527c df + nautickou mapu NauticPath severní Evropa) v Německu jako ve verzi "portabel", tzn. jako na mobilní použití za rovných 1.000 Euro. V ceně bylo vše, jako např. kufr, baterie, nabíječka, držák na sondu, sonda a nautická mapa NauticPath, která je mimochodem vynikající.

S pozdravem, Kormoran ;-)

Nemate nekdo aktualni informace o ceste pres nemecko - smer puttgarden - nejake dlouhodobejsi komplikace po ceeste. Anebo jeste, co se da cekat na ceste pres nemecko v sobotu pres den?

Diky

[citace]dusivka napsal:

Nemate nekdo aktualni informace o ceste pres nemecko - smer puttgarden - nejake dlouhodobejsi komplikace po ceeste. Anebo jeste, co se da cekat na ceste pres nemecko v sobotu pres den?

Diky[/citace]

Ahoj,zítra se budu trmácet přes Polsko a potom k Berlínu,ale budu se stahovat na Magdeburg,Hanover,Osnabruck,potom Nizozemí,pokud Ti bude stačit info aspoň po Berlín,tak příští týden v půlce Ti ho podám.

Jinak kontroly můžeš potkat na jakékoli dálnici v Německu,oni poslední dobu lítají všude,ale taky je potkat nemusíš.

Ahoj, neporadíte mi,prosím, někdo nějaká zajímavá místa v Dánsku, která by stála za návštěvu a shlédnutí. Moc děkuji

Přesto že je srpen podařílo se nám ulovit tresku plnou jiker.

Nemá někdo recept na jejich přípravu . Dík za každou radu.

ZM - dík ,to mně stačí. dalibor

Tak jikry jsme dávali do polévky.Také jsem dělal pomazánku - na pánvi na cibulce se odblaněné osmažily,pepř,sůl,přidávali jsme tam buď vajíčko - ke konci nebo když byly studené majonézu,citron.Dají se udělat smažené jako ryby - osolit,opepřit,pokmínovat,obalit v mouce.Štěpnička uvádí ve své kuchařce recept na sladkokyselé jikry se zeleninou,dělal jsem to,šlo to,ale jikry z tresky nejsou žádný zázrak,to z kapra jsou mnohem lepší.Ten recept je dlouhý,kdyžtak ti ho nějak přepošlu - ale je to zavařování do sklenic,sterilizace atd.

pro cestovatele seznam a hodnocení kempu v Evropě

Camping v evropě

..hledal jsem nějaké kontakty na výrobce lodí a tady jsou nějaké odkazy na pokochání se

http://www.texas.pl/index.html

..já si ale vybral tady..:-)

http://www.prolineboats.com/

..budu si muset promluvit s mojí milovanou Haničkou, Vánoce se blíží..no nic, trošku jsem se zasnil, tak zas spodky a ponožky..:-D

[citace]honza dufek napsal:

..já si ale vybral tady..

http://www.prolineboats.com/[/citace]

Lodě jsou to nádherný, ale my se jich v Norsku nikdy nedočkáme, protože "norway fishing" není Florida.

hellstar << to je přesně ono, tak to praktikuju také, v žádném případě nejsem příznivcem režimu, budíček-záchod -svačina do lodí a hrrr na ně, pak filetovaní balení do mrazáku, najíst a chrnět...

,,,vím téma navijáky všeobecně,

gruvearbeider: Neboj, našel jsem tě...o)))) Jsem na stejné vlně.

gruvearbeider : souhlasím,jíst před spaním je hloupost a ostatní se může stát stereotypem,ale ten týden to vydržíš,ne?

>>>ZM<< ahoj, nemyslel jsem naší výpravu, to bylo O.K. společný večeře, dobrý pokec,akorát ta zmrzlá filetovačka, líbilo se mě to, vydržel bych tam ještě klidně 3dny

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!