Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel os a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 649)
  • Autor
    Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Piva:Jsem vyučen strojní zámečník u ŠKODŮ,je ale pravda že v rcoce 68-71-A TO SE JEŠTĚ LOŽISKA MAZALA.Ale vážně,kdo píše že se ložiska nemaj mazat je totálně mimo,zajímalo by mě co má za vzdělání.Dej do vyhledavače –Vazelína na ložiska–a mrkni co ti vyskočí,je mě záhadou na co ty vazelíny dělaj.

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Piva:Když tam tu vazelínu nacpeš,tak ložisko může běhat—ALE–den,dva dny nebo i tejden,jestli ale už jednou začlo blbnout tak ta vazelína neni na totální opravu.To je tak nouzovka třeba na místě ale z nejistym a určitě né dlouhodobym výsledkem.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ten jeden penn byl v Norsku 3 Norska tak to únavou nebude a ten druhy jsem koupil zde z druhé ruky.Sel malinko hůř než ten můj a tak jsem ho kámoš něčím promazal nic víc.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No nejraději bych koupil nový ložiska, ale ta cena je fakt mazec. Škoda že to tu v ČR nikdo nedělá.

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Tak teď fakt nevím . Otta píše, že ložisko už neopravím. V jiných diskuzích je, že se ložisko nemá vůbec mazat. No a teď tu mám to co jsem dal Navarchus. Všem děkuji za ochotu jen stále tedy nevím.

Ahoj,

tohle už ložisko nezachrání, ale je to originál vazelína co tam patří,.Je k tomu i čistící prostředek i olej. Jak jsem psal, olej nedávám, měním pouze vazelínu.

Otázka je, zda do slammeru olej vúbec patří. Jinak si nedovedu vysvětlit ty problémy co kolegové mají.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No na to jaký to ma byt kvalitní navijak nic moc kdyz se to takhle po par hodinách na vodě poškodí.

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

To máš pravdu, to by se nemělo stát. Slammer byl vždy ,,držák,,

Máme jich v partě osm, vše zatím ok. Dost mne to překvapilo  🙁

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No a ani jsem to hlavně nevěděl ze to nemam mazat.No je nas tu fakt dost a celkem me to dost štve.

zok
    Účastník
    (543 odpovědí)

No a ani jsem to hlavně nevěděl ze to nemam mazat.No je nas tu fakt dost a celkem me to dost štve.

Snad to vědí v servise. Mám tři, dva v pohodě, třetí mě i s prutem spadl do dvoumetrové hloubky a byl tam 12 hodin než jsem ho vyndal. Po návratu domů odeslán do servisu na vyčištění. Je to už 5 let co blbne, ale dá se s tím žít. Prostě občas (většinou když je v tahu ) se klička protočí dozadu.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No problém je v tom,ze se pak protoci šnůra a může z toho byt pořádný motanec.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Kdo všechno byl měl o ložisko zájem kdyby se sehnalo hromadně?

zok
    Účastník
    (543 odpovědí)

Kdo všechno byl měl o ložisko zájem kdyby se sehnalo hromadně?

Já bych zájem měl, ale mám závadu na Slammeru 460, tak nevím, jestli je to stejná velikost.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Dle mého to bude jiná velikost. Řeším to se Simčem že by to hromadně objednal a už jen záleží na počtu a požadovaných velikostech.

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Rybářova garáž

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Chybí tam bazének na zkoušení ,,chodu nástrah,, ale nemá to chybu. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 649)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...