Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel os a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 649)
  • Autor
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)
    JirkaZ.
    Účastník
    (37 odpovědí)

Tak podle tohoto schématu by to bylo označení 98c. Čekal jsem že to někdo změří 🙁

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ja čekám ze ho někdo sezene a pak uděláme velkou objednavku

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)
    Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Já teda žádného Slammera nemám takže se jen pletu do debaty a nevim o které ložisko vám jde/nečetl jsem debatu od začátku/ ale pokud jde o ložisko v rozpisce pod číslem 98c–jak píše JirkaZ– tak přeci neni problem ho najít.

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

ano to je ono

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

ano to je ono

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Jen je to celkem mazec při dnešní ceně celého pennu 16oo dat za ložisko 500 Kč

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

No 550,-kaček a něco doprava,to bych fakt hodně rozmejšlel.Takhle to je dnes nastavené téměř u všeho.Jedině ho skusit proměřit a dát dotaz,ale zase kam.U nás se výroba zlikvidovala.Jedině zlaté české ručičky,podobné a vyfutrovat ale ty zlaté české ručičky taky vymíraj.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No je to celkem k naštvání. Kámoš dal ten můj do ultrazvuku a uvidíme zda to pomůže. Jen je škoda, že když vidím kolik nás tu je, že se nám to prostě nepovede někde sehnat za lepší cenu. Škoda že se to nepovede sehnat tady na e-shopu. Zajímalo by mě názor Simča na opravu toho ložiska, je možné to ložisko opravit a nebo se opravdu musí vyměnit?

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

To Navarchus: nedělej to dopadneš jako já a spousta dalších.

No, nemyslím si že takto dopadnu,  pokud se dovnitř nedostala sůl. Není to první slammer co mažu. Tyhle jsou ale ,,trochu,, starší. Vyberu vazelínu, nebo co z ní zbylo vyčistím suchým hadříkem a dám vazelínu novou. Nic víc, žádný olej, nic jiného. Vazelínu používám PENN, olej se dá koupit u Ryvafishing za 99Kč. Ten tam nedávám.

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Piva:Ložisko neopravíš,to je postavené z výroby a s tim nic neuděláš,možná drobátko ale fakt drobátko natáhneš životnost ale s tim bych na vodu nešel,leda mít u sebe náhradní naviják.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No náhradní mam taky penn😢

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

No náhradní mam taky penn😢

Proč náhradní ,tohle koupíš na ebay. Naprosto bez problémů.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Tak teď fakt nevím . Otta píše, že ložisko už neopravím. V jiných diskuzích je, že se ložisko nemá vůbec mazat. No a teď tu mám to co jsem dal Navarchus.  Všem děkuji za ochotu jen stále tedy nevím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 649)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...