Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel os a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 649)
  • Autor
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Tak jsem ložisko poptaval u firmy která se ližiskama zabývá,ale označení 98c neznají.Potrebuji cele označení to já ale neznam

JirkaZ.
    Účastník
    (37 odpovědí)

Mám dnes úplně stejnou zkušenost, proto se ptám na rozměr, jinak pod tímto označením to ložisko nenašel.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Nejlepší by bylo kdyby je Simčo sehnal na e-shop😉

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Mám tři slammery, které 11 let nikdo neotevřel. Po každoroční rybařině(cca 10 dní) pouze opláchnuté, vysušené a jen povrchově ošetřeno WD-éčkem.   Letos se chystám je otevřít, přestože pořád skvěle šlapou.

Docela jsem zvědavej…

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

To Navarchus: nedělej to dopadneš jako já a spousta dalších.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Dej fotku az je otevres, budou plny soli.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

To se z toho picnu,  to nenajdeme jedno ložisko? Já budu potřebovat 2 ks.

Hannnes
    Účastník
    (57 odpovědí)

Kluci nemáte náhodou foto toho ložiska, většinou na něm bývá označení a podle něj se dá objednat stejné. Pokud byste mi poslali označení pokusím se vám jej sehnat. Vyrábíme stroje, tak nějaké možnosti a kontakty jsou. Ale pokud nevím co mám hledat, nepomohu bohužel.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Já ložisko poptával tady http://www.grw.cz/  , ale označení 98c neznají

Hannnes
    Účastník
    (57 odpovědí)

Ještě mi tak napadá, pokud ho máš venku, změř vnitřní a vnější průměr, délku, hoď to sem a to by mohlo býti taky nápomocno

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Dám to ešte raz. Tu mali kedysi všetko.  store.scottsbt.<wbr />com/PennParts/Home.aspx

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

To se z toho picnu, to nenajdeme jedno ložisko? Já budu potřebovat 2 ks.

Napiš my rozměry a já se podívám do katalogu SKS.Slammera mám,ale problém, který popisujete zatím ne a rozebírat se my kvůli tomu nechce.Já osobně mažu jen převody a to mazacím tukem,  který odolává slané vodě a odpuzuje ji.To platí i o tom jednosměrném ložisku které je v podstatě nenáročné na údržbu.Osičku a kryt jednos.lož. máznu tukem, nebo PTFE sprej, aby po ni a něm voda nevzlínala a tak se do ložiska ani nedostela.Promazání nesprávným tukem jednos.ložisko může být příčina jeho poškození.To platí i u slané vody, která  se tam dostane a po zaschnutí vytvoří krystaly které zamezí správnému chodu.Tam je potřeba ložisko vyčistit a poté namazat tukem ktomu určeným.-né vazelínou na nárazníky.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Já bohužel nemám po ruce ani jeden naviják. Jeden jsem dal kámošovi zda se mu to nepovede opravit a druhý má půjčený Berny, kterému jsem ho půjčoval. Dneska jsem s ním mluvil a říkal, že se mu to přesně stalo při zdolávání tresky. Otázka zní musí být nové ložisko, nebo to půjde opravit? Každopádně to chci dát dohromady je to jinak skvělý stroj

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 649)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...