Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Tak ma napadlo, pridať k cáru masa alebo k pilkru do trubičky trochu cesnaku. V sladkej vode by mal dráždiť dravcov. Skúšali ste na nástrahy nejaké "voňavky"?
Odpovědět
Letos jsem zkoušel makrelový olej od Carpdevilu. Na trojhák jsem napích molitan,který jsem vždy před spuštěnám namočil do oleje. Oproti ostatním jsem nezjistil výrazný rozdíl v záběrech.
Odpovědět
To Dalibor .
Dalibore,
všechno nejlepší k svátku, přeju splnění všech rybářských snů!
Pandion:-D
Odpovědět
dotaz na Norka - jeli jste ve Švédsku na Orebro,Gavle? A jaká je cena nafty na severu Norska? Díky!
Odpovědět
To ZM: cena nafty ve Švédsku je od 12,28 SEK (pumpa QSTAR)- 12,63 SEK (STATOIL). Na sever jsme jeli přímo přes Stockholm, jeli jsme v noci. Domů jsme v Gavle odbočili na Orebro, protože by jsme chytli odpolední špičku. Čau
Odpovědět
Pandion - dík za přání :-D mám to za 66. Na ryby mám snad všechno ,
teď jen dodělávam držák na podvodní kameru.
---------------------------------------------------------------------
menší info - Noční závody - Velké Bílovice
start sobota 19.6 17.00 - konec neděle 20.6 9.00
Odpovědět
Ahoj, nevíte někdo jestli se dají někde v českém e-shopu koupit tyto háčky?
Odpovědět
Mefisto jaka by to měla byt velikost mam 6/0 asi 200 ks odIce Fis
Odpovědět
Ahoj MEFISTO,
mám také cca. 300 ks, ale jakou potřebuješ velikost (stačí délka v centimetrech).
Pozdrav, Kormoran8-)
Odpovědět
Celkem slušný jsou háčky X2 Jig Hook:
http://www.ravenbrno.cz/cz/brands/more/2932_sea_fishing_hooks/x2/
Ale pokud nespěcháš, kup si přes ebay Eagle Claw, ty jsou asi nejlepší z toho co jsem viděl.
Odpovědět
Ahoj všichni, dík za reakce. Potřeboval bych tak 8-9 cm dlouhé, označení nevím, snad 8/0 nebo 10/0.Dík
Odpovědět
nevíte, kde se dá pořídit měděný drátek pro připevnění filet?
Odpovědět
Ahoj MEFISTO,
večer se divám, jaká je to velikost, co mám, ale myslím si, že 8 cm budou mít. Pošlu když tak fotku.
Pozdrav, Kormoran8-)
Odpovědět