Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
[citace]pali79 napsal:
[/citace]
to je pekna prace z jak velke ryby to je??
Odpovědět
Pro Eren:Nic jsi nevygůglil protože si tady někdo dává něco do zlata a ani neví jak se to jmenuje,dej tam otolit a vygůglíš.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Pro Eren:Nic jsi nevygůglil protože si tady někdo dává něco do zlata a ani neví jak se to jmenuje,dej tam otolit a vygůglíš.[/citace]
DĚKUJI ZA UPŘESNĚNÍ, TEĎ UŽ JSEM ZASE CHYTŘEJŠÍ.
Odpovědět
[citace]Eren napsal:
pali79 napsal:
Suvenýr, který jsem si nechal udělat na památku z letošní Soroyi...neolity z tresek a ten nejhezčí s perletí jsem si nechal zasadit do zlata
a co to je ty "neolity z tresek"? Nic jsem nevygůglil...[/citace]
Jak napsal Otto je to otolit...má chyba. Je to z tresek 100-122cm
Odpovědět
Info:
Otolity, stejně jako u člověka vnitřní ucho, jsou zodpovědné za rovnováhu.Říká se jim také ušní kamínky.Díky otolitům můžeme o rybě zjistit všechno od chvíle,kdy se vylíhla, určit populaci a teplotu vody kde žila. Otolity také poskytují přesné hodnoty o stáří ryb,
a to díky nepřetržitému hromadění organických a anorganických materiálů, na rozdíl od jiných částí jako jsou obratle,šupiny, ploutve a páteř, u kterých se stáří špatně určuje.Většina otolitů se skládá z více než 95 % uhličitanu vápenatého, 3-5 % organické hmoty,méně než 1 % stopové neorganické nečistoty.
Z otolitů může být i byznys:
http://www.alaskasporthaven.com/Otolith_Jewelry.html
Odpovědět
Včera jsem dostal pěkné přání k narozeninám
誕生日おめでとうございます~ :-D
Odpovědět
To Sim : Keď si mal fakt narodeniny , tak potom všetko najlepšie. ;-)
Odpovědět
Michale, oni tie znaky asi fakt fungujú.
Google to vyhodnotil ako japončinu: Narozeniny Gratulujeme ~
Tak ak je to tak, nuž všetko najlepšie :-P:-P:-P
Ahoj
Odpovědět
Taky se přidávám ke gratulantum hodně zdraví ;-);-);-)
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Včera jsem dostal pěkné přání k narozeninám
誕生日おめでとうございます~ [/citace]
Velmi vtipné přání. A výstižné, ale chybí tam podpis. 8-):-D
Také vše nejlepší, Michale. A už teď se těším na rok 2016 a společnou rybařinu.8-)8-)8-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...