Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
To je paráda.
http://www.novinky.cz/koktejl/349194-hladova-trnucha-vyskocila-z-vody-a-chtela-nakrmit.html
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Dnes jsem se zastavil na pokec u Jiříka (HUSKY19) a byl to velice příjemně strávený čas :-) :-) Jirko, díky moc za všechno, zatím vše nenačato, ale je to boj, zítra to už asi nevydržím :-D :-D
Odpovědět
Šroubek je dnes na operaci v Praze. Posílám mu jednu na zotavení. Takovou krásku jsem ti objednal na Maledivách!
Odpovědět
Tu v tej čepici by jen tak nerozdýchal ale přál bych mu jí ;-)8-)8-)Šroubes at si brzo fit
Odpovědět
Vše na téma ŠROUBEK je na vláknu SRAZ RYBOLOV NORSKO v Praze 22.11.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
Vše na téma ŠROUBEK je na vláknu SRAZ RYBOLOV NORSKO v Praze 22.11.[/citace]
Jo a zase ho budou křísit v Práglu ve špitlu, ne?
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Šroubek je dnes na operaci v Praze. Posílám mu jednu na zotavení. Takovou krásku jsem ti objednal na Maledivách!
[/citace]
Tak to je ryba jako prase, tu chytnu...8-)
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Sim napsal:
Tak to je ryba jako prase, tu chytnu...[/citace]
Kterou? :-P:-P
Odpovědět
Suvenýr, který jsem si nechal udělat na památku z letošní Soroyi...neolity z tresek a ten nejhezčí s perletí jsem si nechal zasadit do zlata
Odpovědět
[citace]pali79 napsal:
Suvenýr, který jsem si nechal udělat na památku z letošní Soroyi...neolity z tresek a ten nejhezčí s perletí jsem si nechal zasadit do zlata[/citace]
a co to je ty "neolity z tresek"? Nic jsem nevygůglil...:-?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...