Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Pro všechny naše statečné, krásné a milé rybářky :-):-)
Odpovědět
Dobrý deň,
mohol by mi niekto odpovedať na otázku, ak to niekto vie, aký priemer záradlia majú 19 FT AL lode, napr. vo VIK Brigge ? Ide mi o držiak prutu pripevnený na zábradlie.
Ďakujem.
Odpovědět
to Fredino
Nevím jaké Alu lodě mají ve VIK Brigge, ale Kaasboll 19 ft má průměr zábradlí 25 mm. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]husky19 napsal:
A Došky tuto informaci musí vědět!!! [/citace]
Jo musel jsem si před třema lety vzít s sebou do Norska šupleru. :-P:-P
Odpovědět
Je vidět, Došky, že jsi odpovědný správce a nic nenecháváš náhodě a odhadům!! ;-);-)
Odpovědět
No dovedeš si představit ty kecy, kdyby tam klientům ty držáky nepasovaly. :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
To si představit dovedu. Šel bych tě vytáhnout z tvého bungalovu a viděl bys ten čurbes. :-D:-D:-D
Odpovědět
Obávám se Husky, že tento typ držáku se bude stejně na zábradlí protáčet. Já bych si něj rozhodně svůj prut nedal;-), ale je to můj názor:-)
Odpovědět
Souhlasím s tebou Jiřane. Již několikrát jsem viděl brutální útok tresky na prut v držáku. A to se protočí na zábradlí jiní "kanóni":-?
Odpovědět
Ten úchyt je jednoznačně špatnej,už ten silon neni dobrej a ty šroubky asi to chce větší průměr.Možná ale ta fotka u toho průměru klame.:-x
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Ten úchyt je jednoznačně špatnej,už ten silon neni dobrej a ty šroubky asi to chce větší průměr.Možná ale ta fotka u toho průměru klame.[/citace]
Za dva dny to bude na moři k nepoužití. Nechci Fredinovi brát iluze, ale na Slapy dobrý:-)
Odpovědět
2 Jiřan
Pořád lepší mu brát iluze, než pak ryba prut.
Ten silon je opravdu špatně, když už tak širší třeba 5-10cm a hlavně na 4 šrouby skrz. Tohle možná jako držák prutu na přejíždění.
Odpovědět
Vďaka za názory, prehodnotím úchyt na zábradlie, doposial som to vždy mal v úchyte pre veslá, ale tam nebolo zábradlie.
Odpovědět
[citace]Fredino416 napsal:
Vďaka za názory, prehodnotím úchyt na zábradlie, doposial som to vždy mal v úchyte pre veslá, ale tam nebolo zábradlie.[/citace]
U tvého držáku, je třeba vše zesílit , neboť větší ryba by ti z něj udělala vrtuli.
Odpovědět