Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Pokec – volný pokec o všem možném

Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz

Děkuji

Odpovědět

Ferdo - příspěvek o ostrově Vega jo o 10 sloupků nahoře. Musiš líp hledat , Vega je i ve staré diskuzi. A je na dohled od Bogenu.

EDIT

První část mapy Bogenu. Jedná se o Arsetfjord až po ostrov Leka

Mapa Bogen Arsetfjord

formát : JPG

rozměr : 10000 x 8000 pixelů

měřítko : 1:12000

velikost : 13,0 MB

Nezapakováno. Čisté JPG.

To MifakM: Tvoje mapy jsou perfektní,bohužel ta dnešní mi nejde otevřít ani uložit. Ty předchozí dvě jsem otevřel i uložil bez problémů. Možná by si zasloužily samostatné vlákno. Pokud je pro někoho děláš, určitě by to zajímalo i ostatní. Nikdo nevíme, kam pojedeme za rok nebo za dva a Ty bys získal nehynoucí úctu a slávu. Ale bez legrace,jsou opravdu pěkné, já jsem schopen je také vytvořit v malém měřítku, ale to je zobrazena jen malá plocha a spojit je ve větší celek je nad mé síly a vždycky bude.

To Jonas: taky mám ten pocit, že by mohl vzniknout nějaký archiv map. Já jsem si ty své mapy už zalaminoval. Koupil jsem kvůli tomu A3 laminovačku.  Je to dost dobrý. Připojuji se k pochvale.

Druhá část mapy Bogenu.

Jedná se o Kjelfjorden až po ostrov Kvaloy

Mapa Bogen Kjelfjorden

formát : JPG

rozměr : 9000 x 9000 pixelů

měřítko : 1:12000

velikost : 13,0 MB

Nezapakováno. Čisté JPG.

Původní odkaz (na část 1) byl taky editován

Perfektní,dík. Jonas.

2 Jonas

Pouvažuji a asi opravdu založím nové vlákno. Jen je škoda že "Mapy" je již zabráno :D Ale něco vymyslím

2 MifkaM: Což takhle"mapy lokalit"? A každý kdo je použije by měl mít morální povinnost napsat kdy,kde,jak,na co a kolik nachytali. Nic si za to sice nekoupíš,ale alespoň se objeví skutečně "rybolovné"příspěvky.

To Jonas a MifakM: nazval bych to "Mifakovo archiv map"

zdar námořníci,nevíte náhodou někdo jaký průměr má zabradlíčko (trubka)na lodi Kverno,typ lodě které jsou třeba na Soroy,chci si udělat držák na prut.Děkuji moooocccc za odpověď.letos jedu zase na placaťáky tak se musím vybavit jooooo kéž by to šlo jako v roce 2008

To Cica: Řekl bych, že zábradlí má průměr 2,1cm.

Michale děkuji moc,já věděl že se nějaká dobrá duše ozve a bude vědět.Když se mě ten můj držák nepovede tak kupuji ten tvůj.Dík a ahoj.Joooo jinak nádherný fotky co jste letos nafotili,ten všudepřítomný sníh je kouzelnej,musím to taky jednou vyzkoušet.Chce to asi hodně rumu. :-)

Nefuguje editace tak si to sem jenom odložím než to opraví

mapa

Hoši, koľko ste platili za naftu cestou do Norska?
Máte osvedčené pumpy po ceste? napr u Rostocku, vo Švédsku ...

To stipko: v Rostocku v háfnu je nafta za 1,239 EUR, ve Švédsku 12,28 - 12,58 SEK, ve Finsku u Shellky 1,189 EUR

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!