Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel os a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 649)
  • Autor
    Milan Pokorný
    Člen
    (206 odpovědí)

deda napsal:

To Dub,

Ať vyhraje kdo vyhraje,věřím,že 26.6. u Benna to v každém případě oslavíme.

Děda

Dědo, ale počítej s tím, že Lacoh a spol. to u Benna s vámi stejně důsledně zanalyzují a zborovičkují. Že Laci? :-D:-D

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

To deda : Oslávime tam uplne všecko , ale je to ešte sakra daleko. Už nech si tam (aj s Lacom), budem sledovať každý krok a fandiť možno viac jak hokejistom. To sa ale ešte predtým sťukneme v Brne. 😉

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Gratulujem bratia češi k hokejovému výsledku. Postúpte teraz čo najdalej. Držím palce! Musím ale priznať, že tí naši ma trochu nas..li.:-E (Za 97 NO.)

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Banjoboy napsal:

Dědo, ale počítej s tím, že Lacoh a spol. to u Benna s vámi stejně důsledně zanalyzují a zborovičkují. Že Laci?

Píšeš dobre, borovička je už naskladnená ale tento rok Tím A príde na Bakkan deň po našom odchode a Tím B až v júni keď my budeme naháňať sumce na Záhorí.

Vynahradíme si to však na veľtrhu v Brne a na Otakare koncom mája.:-D

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Vážení, včera na “Sloním uchu” jsme hovořili i o stravování v Norsku na rybách a já jsem slíbil, že zde uvedu pro všechny možnost relativně dobrého stravování s minimem námahy a tak to plním. Dobrou chuť!

http://www.hotovky.cz/katalog/nase-produktove-rady-1/hovezi-2/spanelsky-ptacek-0-33l-97/

http://www.expresmenu.cz/?71,drstkova-polevka

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Připadá mi to dost dobré, Honzo. I když já kdybych nemohl v Norsku vařit, tak by mi to asi chybělo. 😉

Ale pánové, trochu z jiného soudku. Sháním nějaký typ na zavazadlový box, který se dá umístit na zadní držák obytného auta. (Je tam standardně na kole). Vím, že to vyrábí např. THULE v různých velikostech. Viděl jsem podobný ve fotografiích na tomto fóru z nějaké návštěvy Soroya.

Rád bych si ho půjčil na letošní květnovou Soroyu, nebo i koupil, pokud by byl za rozumnou cenu.

Běžnou “rakev” tam dát nemohu, neboť by mi kryla koncová světla auta. Maximální délka 150 cm!! Ty kratší boxy na střechu jsou zase moc široké.

Díky za nápady. ;-);-);-)

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

kulik napsal:

Vážení, včera na “Sloním uchu” jsme hovořili i o stravování v Norsku na rybách a já jsem slíbil, že zde uvedu pro všechny možnost relativně dobrého stravování s minimem námahy a tak to plním. Dobrou chuť!

http://www.hotovky.cz/katalog/nase-produktove-rady-1/hovezi-2/spanelsky-ptacek-0-33l-97/

http://www.expresmenu.cz/?71,drstkova-polevka

Výrobky Expresmenu bude mít naše cestovní kancelář v nabídce již od této sezóny. Již na tom společně s týmem Expresmenu pracujeme. Jen co připravíme vše potřebné pro propagaci a možnost objednávek, tak to spustíme. Ochutnal jsem velkou část produkce Expresmenu a musím říci, že mi to fakt chutná. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak jsem si nechal poslat několok vzorků na ochutnání a jde to, jako od maminky to není, ale jako slušná hospodská strava to je určitě. Hlavně to je skladné a trvanlivé a kdo nemá v partě např. Huskyho 19, tak to uvítá.:-P

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Tak teď nevím Jeníku, jestli je to poklona, nebo pokus mne naštvat. ;-);-);-);-);-)

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Vy byste také pořád jenom jedli. :-?:-?:-?

Já ale sháním bednu na auto! 😕

Nikdo neví???

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Třeba takovou.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Jiřane co to máš v ústech? Kdyby si byl žena tak vím, ale ty si muž :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

honzak napsal:

Jiřane co to máš v ústech? Kdyby si byl žena tak vím, ale ty si muž

Jendo, přece koláčky, aby jste mi je nesežrali:-D:-D:-D

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Jiran napsal:

honzak napsal:

Jendo, přece koláčky, aby jste mi je nesežrali

Myslíš ty od paní Šroubkové?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nebo od Šroubka ty co svět neviděl:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

honzak napsal:

Jiran napsal:

honzak napsal:

Jendo, přece koláčky, aby jste mi je nesežrali

Myslíš ty od paní Šroubkové?

nebo od Šroubka ty co svět neviděl

To byly ty malinký od našeho kamaráda, který nám přinesl ke kávě.

Ty od paní Šroubkové zbouchaly kobylky:-D:-D:-D k toulavé cikánce:-D:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 649)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...