Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec – volný pokec o všem možném

Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz

Děkuji

Odpovědět

Ale je to další chráněný černý predátor, který škodí zase nám myslivcům:-?

[citace]Solny napsal:

Ale je to další chráněný černý predátor, který škodí zase nám myslivcům[/citace]

Když se dívám na televizi, čtu noviny a nebo poslouchám rádio, tak chráněných predátorů v naší společnosti je určitě více než kormoránů a krkavců:-E a taky se nesmějí střílet:-D

Tak to souhlasím:-D:-D:-D:-D:-D

Jiran:doufám že se doba změní,dovedeš si představit tu cimru z trofejema,JÁ JO.:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S

To bych si na ty palice nechal zpevnit stěnu:-D:-D8-O

[citace]Jiran napsal:

To bych si na ty palice nechal zpevnit stěnu[/citace]

Trocha černého humoru neni nikdy na škodu8-)8-):-D

Toto mi poslal Míra Laurin.

http://1vetou.sme.sk/post/76016150749/najdetailnejsi-zaber-laviny-aky-ste-kedy-videli

To je hrozný jaká je to masa a co dokáže.:-E:-E:-E:-E

Do hokeja nechce zarýpať nikto . To nikoho nesere , že sa musíme pobiť medzi sebou ? :-x:-D

[citace]dub napsal:

Do hokeja nechce zarýpať nikto . To nikoho nesere , že sa musíme pobiť medzi sebou ? [/citace]

Dube, rozumím ti, žil jsem 20 let v Bratislavě (do rozdělení). Ale ber to jako sportovní fakt. Lepší to vyhraje, společně to můžeme oslavit, oželet, podle výsledku.

Dnes jste proti Rusákům zahráli takticky velmi dobře.

:-P

[citace]dub napsal:

Do hokeja nechce zarýpať nikto . To nikoho nesere , že sa musíme pobiť medzi sebou ? [/citace]

Dube, vždyť mi se nepobijeme a rozdělení nás přeci nerozdělilo:-D

2-Banjoboy a Jiran : Fakt. Hokej je fajn , ale rybolov v Nórsku je iné kafe... ;-)

Já ten hokej mám vyřešený: Jako sourozenci jsme hranicí rozděleni - čili každý bude fandit svému mužstvu. Stejně výsledek fanděním neovlivníme.

Sport je sport :-(

Včera jsem byl na Slovensku popřát kamarádovi, kolegovi a skvělému rybáři k jeho kulatým narozeninám. Bylo to úžasné setkání, jak nás celá jeho rozvětvená rodina přijala jako Čechy (Pražáky);-)

Loni, když jsme jeli do Norska, tak naše hokejová reprezentace jejich porazila a taky nás nechali celníci bez problému projet:-):-D

To Dub,

Ať vyhraje kdo vyhraje,věřím,že 26.6. u Benna to v každém případě oslavíme.

Děda

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!