Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Pozeral som tieto kamery na www.dx.com, kde ich je veľa ale len dve nahravaju záznam na SD kartu. Ma 20 metrov kabel a mohla by sa dat objednat z Ciny do 300eur aj s preclenim. Tiez nad tym vazne uvazujem. Padla mi prisľúbil,že to pozrie a dá k tomu nejaké stanovisko.lebo ja tomu veľmi nerozumiem.
Odpovědět
Pane kolego z Číny :-(
Já vím, že se skoro vše vyrábí v Asii,ale když tak raději z Japonska:-P
Zaplatí se kartou i doprava, clo se platí u nás a je to doma do týdne.
Zajišťoval jsem takto navijáky, které se i u nás prodávají, a vyšlo to o mnoho levněji.
Servis na videotechniku je i u nás.
Fakt bych tu Čínu neriskoval:-)
Jiřan
Odpovědět
[citace]karelsvoboda napsal:
Víkendová příprava teamu Žufánek na Soroy.
[/citace]
Ty Kájo, vy jste ty pašíky klepli hned dva? To muselá být hokna, ikdyž vás tam bylo dost. 8-)
Odpovědět
Hoši, neviete na čo slúžia kovové rošty na nórskych cestách. Sú to buď kovové pláty alebo trubky kolmo cez cestu. Najskôr som si myslel, že je to kanál na odvod vody z cesty. No nesedí mi tam ten koniec plotov, ktoré u každého roštu sú. Tie ploty budú asi hranice pastvín alebo pozemkov...:-|
Odpovědět
To stipko:mám pocit,že to instalují kvůli ovcím,neprojdou přes to přes cesty v místech kde jsou právě pastviny, protože by jim tam zůstala zaklíněná kopyta,někde jsem o tom mám pocit četl,ale už je to dlouho:-)
Odpovědět
Na Bakkane je to tiež a elektrický plot tam nepustí kravy,aby sa in tam nezaseklo -po vašom kopejtko.
Odpovědět
[citace]stipko napsal:
Hoši, neviete na čo slúžia kovové rošty na nórskych cestách. Sú to buď kovové pláty alebo trubky kolmo cez cestu. Najskôr som si myslel, že je to kanál na odvod vody z cesty. No nesedí mi tam ten koniec plotov, ktoré u každého roštu sú. Tie ploty budú asi hranice pastvín alebo pozemkov...[/citace]
Je to na odvod vody.V loni po povodních to rušili a nahrazovali rourama
Odpovědět
Je to skutečně kvůli dobytku a zemědělským zvířatům. Přes tyto přejezdy nepřejdou. :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Tak jsme se trefili:-)....říkám,kdysi jsem o tom někde čet,taky mě to zajímalo:-D
Odpovědět
Jsem zemědělec a vaše odhady můžu plně potvrdit. Používá se u nás název texaská brána nebo přechod. Dobytek, ovce nebo skot skutečně neumi zkoordinovat všechny čtyři nohy a přejít přes tuto otevřenou bránu. Tato technologie se již používá i u nás ve velkých pastevních areálech, které protíná cesta.
Odpovědět
Oficiální stránky DAIWA CZ v češtině.
Odpovědět
[citace]stipko napsal:
Hoši, neviete na čo slúžia kovové rošty na nórskych cestách. Sú to buď kovové pláty alebo trubky kolmo cez cestu. Najskôr som si myslel, že je to kanál na odvod vody z cesty. No nesedí mi tam ten koniec plotov, ktoré u každého roštu sú. Tie ploty budú asi hranice pastvín alebo pozemkov...[/citace]
Je to třeba kvůli zvěři, u nás jsou třeba na cestě do Moravského Krumlova kde vede silnice přes oplocenou oboru.Spárkatá zvěř přes ty trubky opravdu nepřejde.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...