Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Nemáte někdo nějakej pěknej prográmek na odpočet dní ?? Už se nemůžu dočkat ...

Díky

2Holzby

zkus tohle odpočet času

Doporučuji - také ho využívám :-D :-D

u nás v partě to taky běží, stejně jako vloni :-P

Super . Jen škoda že to není ke stažení jako plocha s vlastním obrázkem.

Víkendová příprava teamu Žufánek na Soroy. :-D

[citace]karelsvoboda napsal:

Víkendová příprava teamu Žufánek na Soroy.

[/citace]

Ahoj Karlíku a ostatní Žufánci, moc hezkej pohled. Nejlepší treska je prase. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Máte někdo zkušenosti s podvodnimi kamerami. Po shlédnutí několika videi by měl chuť to zkusit. Na stránce podvodni-kamery.cz jsem našel model profi nebo model 360 vypadají tak nějak nevím. Ozvěte se kdo to zkusil abych nevýhod jenom penize. Pokud to nikdo z vás nezkoušel tak bych byl asi průkopník.

[citace]PEN napsal:

Máte někdo zkušenosti s podvodnimi kamerami. Po shlédnutí několika videi by měl chuť to zkusit. Na stránce podvodni-kamery.cz jsem našel model profi nebo model 360 vypadají tak nějak nevím. Ozvěte se kdo to zkusil abych nevýhod jenom penize. Pokud to nikdo z vás nezkoušel tak bych byl asi průkopník.[/citace]

Pokud vím, tak tady takové vlákno již bylo. Zkus SZ na Pafku, ten ti určitě rád poradí.

Došky

Došky, kamery mají v kempech na kontrolu lodí při předávání. Něco podobného by bylo možné určitě použít i na záběry ryb. Otázka je do jaké hloubky bude schopná tato kamera reagovat.

Vlákno tu sice bylo ale tam šlo vlastně jenom o odkaz na záběr vlkouše. Ale zkusím to vlákno trochu oživit. Myslel jsem že v pokecu by se tyhle informace rychleji otáčely. No a třeba se Pafka vyjádří. Ten by o tom fakt asi mohl vyprávět... A tady nejde a.i tak o radu jako o to zda to má vůbec cenu takhle amatersky zkoušet.

[citace]PEN napsal:

Vlákno tu sice bylo ale tam šlo vlastně jenom o odkaz na záběr vlkouše. Ale zkusím to vlákno trochu oživit. Myslel jsem že v pokecu by se tyhle informace rychleji otáčely. No a třeba se Pafka vyjádří. Ten by o tom fakt asi mohl vyprávět... A tady nejde a.i tak o radu jako o to zda to má vůbec cenu takhle amatersky zkoušet.[/citace]

Tak v tom ti bohužel neporadím. Vydrž na Pafku nebo by ti mohl poradit Kim.

http://www.podvodni-kamery.cz/

Díval jsem se na jejich stránky a myslím si, že by se tam dalo něco vybrat, a ani ty ceny nejsou tak tragický. Hlavně určitě rádi a ochotně v dnešní době poradí.

Jiřan

Myslím že za cenu za jakou se dnes ty kamery prodávají by to mohlo zajímavé i pro ostatní.

Kolega Vydra, loni nechal vyrobit takové bazmeky, se kterými jsme se mohli dívat z lodě co se děje pod lodí. Jednoduchá metrová novodurová roura o průměru 150 mm se zabudovaným sklem na spodku.

Bohužel počasí nedovolilo to v praxi použít.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!