Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

• Toto téma obsahuje celkem 1,587 odpovědí. Do diskuze (188 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,186. až 1,200. (celkem z 1,588)
  • Autor
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To plukas: mě odkaz funguje, dostanu se na tyto stránky

http://vannstand.no/index.php/nb/english-section/tide-table

pak zadám datum, kolik dnů chci znázornit a mám to

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Niekto z Norkov tu spomínal,že stavia barák.Mohol by si zobrať príklad od Nórov,ako kvalitne spraviť základy.

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

Step napsal:

To plukas: mě odkaz funguje, dostanu se na tyto stránky

http://vannstand.no/index.php/nb/english-section/tide-table

pak zadám datum, kolik dnů chci znázornit a mám to

Díky Stepe i díky paní Jance, už se zadařilo.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

JAKABO napsal: Niekto z Norkov tu spomínal,že stavia barák.Mohol by si zobrať príklad od Nórov,ako kvalitne spraviť základy.

To je pravda, některé jejich základy jsou opravdu umělecká díla…:-D

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

JAKABO napsal:

Niekto z Norkov tu spomínal,že stavia barák.Mohol by si zobrať príklad od Nórov,ako kvalitne spraviť základy.

Já jsem se jen dotazoval na ten pozemek, ale pakliže by k tomu mělo jednou dojít, tak bych asi určitě “samo domo” nevyužil:-D

Vendys
    Účastník
    (43 odpovědí)

Ahoj, nemáte někdo prosím český návod na WFT Electra 700 PR Bimotor ?

Pokud ano, tak prosím o zaslání na vasekknytl@seznam.cz

Předem díky za pomoc

Marie Ubánková
    Člen
    (12 odpovědí)

Prosím kdo máte nějakou zkušenost s multíkem WFT BIG DEEP SEA GOLD, který bych si chtěl pořídit na prut PENN Overseas 602 Jig 1,83m/50-80lb, pro použití na těžké pilkrování na hloubkách v Norsku. Zajímá mne hlavně spolehlivost, kvalita brzdy, odolnost v extremních podmínkách a práce s ním při samotném rybolovu. Vím že je to vše odvislé od ceny multiplikátoru, ale ta je pro mne přijatelná (dá se již pořídit asi za 2.700,-Kč). Pokud je to špatný multík pro toto použití, tak mi prosím poraďte v této ceně vhodnější typ multíku. Zajímal by mne názor pana Michala Simča, nebo někoho z jeho týmu, ale samozřejmně že uvítám názory vás všech ostatních milovníků Norského rybolovu. Předem děkuji za vaše názory a rady.

Vladislav Maruška

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj,nejste schopen někdo opatřit losí trofej?

Chci to na dekoraci.Nikoli do ložnice ale na chatu…..

Ď

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Mne dali k narozeinam tuhle:

da se koupit http://www.butlers.de/HALALI-Elchkopf/10139608,default,pd.html?start=1&q=elchkopf

a maji i zraloka, jelena, mamuta … 🙂 🙂

😀

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

1:0 vedeš -:))

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

to :maruska

měl jsem tento multík ,ale jsem chudý člověk ,takže nebyl Gold.

Prodal jsem ho,protože mi nevyhovovalo že nemá řadič.Je to věc názoru a vkusu……Jinak naproto dobrý výrobek !!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

maruska napsal:

Prosím kdo máte nějakou zkušenost s multíkem WFT BIG DEEP SEA GOLD, který bych si chtěl pořídit na prut PENN Overseas 602 Jig 1,83m/50-80lb, pro použití na těžké pilkrování na hloubkách v Norsku. Zajímá mne hlavně spolehlivost, kvalita brzdy, odolnost v extremních podmínkách a práce s ním při samotném rybolovu. Vím že je to vše odvislé od ceny multiplikátoru, ale ta je pro mne přijatelná (dá se již pořídit asi za 2.700,-Kč). Pokud je to špatný multík pro toto použití, tak mi prosím poraďte v této ceně vhodnější typ multíku. Zajímal by mne názor pana Michala Simča, nebo někoho z jeho týmu, ale samozřejmně že uvítám názory vás všech ostatních milovníků Norského rybolovu. Předem děkuji za vaše názory a rady.

Vladislav Maruška

Chytal jsem na WFT BIG DEEP SEA a nekoupil bych si ho. Je strašně úzký, vikle se na prutě, nemá řadič, takže pořád palcem musíš ovládat ukládání pletenky, místo toho doporučuji Penn 20LC http://www.topfishing.eu/penn-commander-20lc-topfishing.html Dále prut overseas jig není moc vhodný na pilkrování, protože má strašně dlouhé držátko, takže multiplikátor je hodně daleko od těla. Doporučuji spíše toto také z rodiny overseas http://www.topfishing.eu/penn-overseas-boat-2-1m-300-600g-topfishing.html

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

To by bylo něco pro Šroubka – místo kanónu by mu stačil prak, ale jinak by to bylo super 😀 😀 😀

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Ďalší útok ZOOMa na fúzatého . Tentokrát na opačný koniec. 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,186. až 1,200. (celkem z 1,588)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...