Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Zodpovědná činnost pro degustátora a potom pro topiče,,,,,,,

Také mně to čeká, naloženo je fest,kančí,srnčí,,

Pěkná zologická -:))

Tichá závist.....

[citace]Sim napsal:

Výroba debrecínek...

[/citace]

Tak to bude bašta...jéééééé...8-O8-O8-O8-O

kurňa chlapi, by ste jen žrali, a kdo má makat? Na Moravě je to samá slivka, klobáse, masíčko a my tu v matičce měst žerem jen ty sračky z Lidlu a Kauflandu:-D:-D:-D

Taky mám rád zeleninu.......taky máme své dny a dáme i slivovičku.....džíme se hesla " ruce,nohy i pleš slivovicí a zahřeješ "

[citace]leiter napsal:

kurňa chlapi, by ste jen žrali, a kdo má makat? Na Moravě je to samá slivka, klobáse, masíčko a my tu v matičce měst žerem jen ty sračky z Lidlu a Kauflandu[/citace]

Kurňa, aby sme mohli jen žrat a chlastat slivku,tak na to se musíme pěkně nadřít, ale to asi nikdo nepochopí. A to že musíme žrat ty sračky z hypersuper marketů je jen na nás.Když všichni kupujeme jen to nejlevnější a v akcích.Za kvalitní potraviny si musíme víc zaplatit a já osobně podporuji naše výrobce, ale je občas těžko poznat kdo je pěstitel,nebo chovatel a kdo to tahá z Polska,nebo prošlé z EU.:-(8-O

[citace]leiter napsal:

kurňa chlapi, by ste jen žrali, a kdo má makat? Na Moravě je to samá slivka, klobáse, masíčko a my tu v matičce měst žerem jen ty sračky z Lidlu a Kauflandu[/citace]

tak to máš smůlu,makal jsem v tom mrazu dneska celý den a nebyla ani slivka,ani klobáse..všude chleba o dvou kůrkách... :-):-):-)

[citace]sroubek282 napsal:

leiter napsal:

kurňa chlapi, by ste jen žrali, a kdo má makat? Na Moravě je to samá slivka, klobáse, masíčko a my tu v matičce měst žerem jen ty sračky z Lidlu a Kauflandu

tak to máš smůlu,makal jsem v tom mrazu dneska celý den a nebyla ani slivka,ani klobáse..všude chleba o dvou kůrkách...

[/citace]

Ty ses splétl, chtěl jsi určitě řéct "chleba a sůl"

Poradíte mi někdo?

Léta páně jsem používal uložený odkaz na webové stránky "příliv a odliv", kde jsem si našel lokalitu a termín. Zobrazila se mi tabulka a po odkliknutí i graf. Dnes jsem to zkoušel a přesměrovalo mě to úplně jinam. Máte někdo funkční odkaz? Díky.

a co ten odkaz zde na strance uuuuplne dole vlevo?

[citace]janka napsal:

a co ten odkaz zde na strance uuuuplne dole vlevo?[/citace]

Díky, zkoušel jsem to, ale ten sodkaz stojí za houby.

Zkoušel jsem ještě další stránky - viz dole vlevo z rubriky odkazy. Ano, byl to ten odkaz "retro.met.no..... a zrovna tak po odkliknutí se ocitnu úplně jinde.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!