Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

• Toto téma obsahuje celkem 1,587 odpovědí. Do diskuze (188 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,171. až 1,185. (celkem z 1,588)
  • Autor
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

Zodpovědná činnost pro degustátora a potom pro topiče,,,,,,,

Také mně to čeká, naloženo je fest,kančí,srnčí,,

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Pěkná zologická -:))

Tichá závist…..

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Sim napsal:

Výroba debrecínek…

Tak to bude bašta…jéééééé…8-O8-O8-O8-O

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

kurňa chlapi, by ste jen žrali, a kdo má makat? Na Moravě je to samá slivka, klobáse, masíčko a my tu v matičce měst žerem jen ty sračky z Lidlu a Kauflandu:-D:-D:-D

VoMa
    Účastník
    (103 odpovědí)

Taky mám rád zeleninu…….taky máme své dny a dáme i slivovičku…..džíme se hesla ” ruce,nohy i pleš slivovicí a zahřeješ ”

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

leiter napsal:

kurňa chlapi, by ste jen žrali, a kdo má makat? Na Moravě je to samá slivka, klobáse, masíčko a my tu v matičce měst žerem jen ty sračky z Lidlu a Kauflandu

Kurňa, aby sme mohli jen žrat a chlastat slivku,tak na to se musíme pěkně nadřít, ale to asi nikdo nepochopí. A to že musíme žrat ty sračky z hypersuper marketů je jen na nás.Když všichni kupujeme jen to nejlevnější a v akcích.Za kvalitní potraviny si musíme víc zaplatit a já osobně podporuji naše výrobce, ale je občas těžko poznat kdo je pěstitel,nebo chovatel a kdo to tahá z Polska,nebo prošlé z EU.:-(8-O

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

leiter napsal:

kurňa chlapi, by ste jen žrali, a kdo má makat? Na Moravě je to samá slivka, klobáse, masíčko a my tu v matičce měst žerem jen ty sračky z Lidlu a Kauflandu

tak to máš smůlu,makal jsem v tom mrazu dneska celý den a nebyla ani slivka,ani klobáse..všude chleba o dvou kůrkách… :-):-):-)

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

sroubek282 napsal:

leiter napsal:

tak to máš smůlu,makal jsem v tom mrazu dneska celý den a nebyla ani slivka,ani klobáse..všude chleba o dvou kůrkách…

Ty ses splétl, chtěl jsi určitě řéct “chleba a sůl”

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

Poradíte mi někdo?

Léta páně jsem používal uložený odkaz na webové stránky “příliv a odliv”, kde jsem si našel lokalitu a termín. Zobrazila se mi tabulka a po odkliknutí i graf. Dnes jsem to zkoušel a přesměrovalo mě to úplně jinam. Máte někdo funkční odkaz? Díky.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

a co ten odkaz zde na strance uuuuplne dole vlevo?

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

janka napsal:

a co ten odkaz zde na strance uuuuplne dole vlevo?

Díky, zkoušel jsem to, ale ten sodkaz stojí za houby.

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

Zkoušel jsem ještě další stránky – viz dole vlevo z rubriky odkazy. Ano, byl to ten odkaz “retro.met.no….. a zrovna tak po odkliknutí se ocitnu úplně jinde.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,171. až 1,185. (celkem z 1,588)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...