Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Je vidět, že máme všichni, co jezdíme ColorLinem, stejné zkušenosti. Je to fakt blbárna a denní hlídání cen.
Tak nám všem přeji hodně štěsí při bookingu. :-D:-D:-D
Odpovědět
uz jsem to tu psala drive - ted jeste jednou kopie
Trajektové změny
Trajektová společnost Scandlines prodala linky trajektů na trase
Sassnitz-Trelleborg,
Rostock-Trelleborg,
Travemünde-Ventspils/Liepaja
Nynäshamn-Ventspils
a obchod se suvenýry Sassnitz společnosti Stena Line Scandinavia AB.
Kupní smlouva vešla v platnost 11 října 2012. Prodané lístky zůstávají v platnosti.
V přechodném období do 31.12.2012 můžete ještě objednat jízdenky na zmíněné trasy u Scandlines, ale fakturu obdržíte už od Stena line.
Jízdenky už můžete také objednávat přímo u Stena Line.
Scandline nadále provozuje linky Puttgarden-Rødby, Rostock-Gedser a Helsingør a Helsingborg.
Linky Stena line vidíte na obrázku. http://www.rybolov-cestovani-norsko.cz/Aktuality.html
Více informací najdete na stránkách společností.
Odpovědět
Tak to to by se mělo dělat i v Norsku s menšími exempláři nejen tresek, že:-P
Když mnohdy vidím "masaře" nejen německy hovořící, tak je mi na nic.
JIřan
Odpovědět
[citace]husky19 napsal: Jirik napsal:
Ahoj, každoročně jezdíme trasu Frederikshavn - Oslo. Také super pohodička. Letos jedeme v květnu, cena za obě cesty včetně kajut, 6 osob, transporter vyšla na necelých 400 Euro.
To je sice pravda, také jsem touto cestou několikrát jel. Jen mne trápí ta cesta do Frederikshavnu. Je to strašně daleko. Kiel - Oslo je asi nejlepší, ale ta cena bývá někdy smrtelná. [/citace]
Souhlasím ... O trajektu Kiel - Oslo jsme uvažovali, ale ta cena je opravdu vysoká ..
Odpovědět
Cenu trajektu Kiel - Oslo je třeba hlídat a doufat, že se poštěstí. Také hlídám a čekám. Jakmile to bude přijatelné, je třeba bukovat!! Cena může spadnout i o 200,-- EUR!!!
Odpovědět
Ahoj všem kdo už ví ,že se půjde podívat na For Fishing ?
Odpovědět
[citace]kikibut napsal: Ahoj všem kdo už ví ,že se půjde podívat na For Fishing ? [/citace]Ahoj já tam budu v Sobotu.Z Plzně odjíždíme v osm, tak se uvidí kdy dojedeme.Vše bude záviset na stavu vozovky a provozu.:-P
Odpovědět
[citace]jindrich napsal:
kikibut napsal: Ahoj všem kdo už ví ,že se půjde podívat na For Fishing ? Ahoj já tam budu v Sobotu.Z Plzně odjíždíme v osm, tak se uvidí kdy dojedeme.Vše bude záviset na stavu vozovky a provozu.[/citace]
Je mi to jjasný ...tak se snad potkáme a dáme řeč 8-)8-)8-) Doufám,že přijede více Norků
Odpovědět
..postaveno a přichystáno na zítřejší otevíračku ForFishing 2013..:-):-)
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...